1395/1/3، 01:23 عصر
فقط یه مشکلی دارم کمکم کنید
فرض کنیم هر بازیکن دو تا اسپرایت برا جنگ داره که سکه جمع می کنه و اسپرایت بعدی رو می خره و این موقع فریم اسپرایت عوض میشه و جنگنده بعدی براش باز میشه.
حالا تو این قسمت از آموزش سیرا هم اشاره کرده که هاست پییر رو می سازه
حالا اگر فریم اسپرایت هاست 0 باشه و فریم پییری که بعدا وارد میشه 1 باشه برای این که هاست جنگنده پییر رو از نوع 1 بسازه چی کار باید بکنیم
آغا مجتبی اینجوری جواب دادن:
با set frame تنظیم میکنید فریمش چی باشه.
اگه شمارهی فریم Sync نشد یک متغیر اینستنس براش میذارید و مثلاً هر لحظه مقدار اون رو مساوی شمارهی فریم میکنید. بعد این متغیر اینستنس رو Sync میکنید.
اما من از جواب آقا مجتبی عزیز سر در نیاوردم.
این سورس بازی پنگ هست
یه فریم از پدلش درست کردم 1 هستش
شما یه اسپرایت بزنید تا وقتی روش کلیک شد فریم پدل یکی از بازیکن ها عوض شه و این روشی که گفتین هم اضافه کنید بهش
لینک:
pongtest
خیلی خیلی ممنون
لطفا بعد از این که انجام دادید برام سورس رو ارسال کنید
تشکر?????
فرض کنیم هر بازیکن دو تا اسپرایت برا جنگ داره که سکه جمع می کنه و اسپرایت بعدی رو می خره و این موقع فریم اسپرایت عوض میشه و جنگنده بعدی براش باز میشه.
حالا تو این قسمت از آموزش سیرا هم اشاره کرده که هاست پییر رو می سازه
حالا اگر فریم اسپرایت هاست 0 باشه و فریم پییری که بعدا وارد میشه 1 باشه برای این که هاست جنگنده پییر رو از نوع 1 بسازه چی کار باید بکنیم
آغا مجتبی اینجوری جواب دادن:
با set frame تنظیم میکنید فریمش چی باشه.
اگه شمارهی فریم Sync نشد یک متغیر اینستنس براش میذارید و مثلاً هر لحظه مقدار اون رو مساوی شمارهی فریم میکنید. بعد این متغیر اینستنس رو Sync میکنید.
اما من از جواب آقا مجتبی عزیز سر در نیاوردم.
این سورس بازی پنگ هست
یه فریم از پدلش درست کردم 1 هستش
شما یه اسپرایت بزنید تا وقتی روش کلیک شد فریم پدل یکی از بازیکن ها عوض شه و این روشی که گفتین هم اضافه کنید بهش
لینک:
pongtest
خیلی خیلی ممنون
لطفا بعد از این که انجام دادید برام سورس رو ارسال کنید
تشکر?????

بسم الله الرحمان الرحیم

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰
محتاج دعای شما هستم...