چند سوال راجع آموزش بازی کلماتی توپ
سلام
ببخشید من یکم تازه کارم :-)

تو این آموزش بازی کلماتی توپ که آقا مهدی جان زحمتش رو کشیدن من چند تا سوال دارم:
1-میخواستم یه قسمت بزارم که کاربر عضو کانال تلگرام بشه و امتیاز بگیره (اول چک بشه تلگرام ، موبو گرام و... داره یا نه بعد فقط یکبار بهش 500 امتیاز بده)
2-همین امر برای اینستا گرام
3-یه قسمت برای اشتراک گذاری تبلیغ برنامه 
4- من میخوام وقتی کاربر جواب درست رو زد یه انیمیشن پخش بشه و دو تا دکمه بیاد
ولی وقتی اینکار رو میکنم اول انیمیشن پخش میشه و روی کیبورد رو میگیره باید چه کنم ؟

5- بعضی مواقع که میخوام تنظیم کنم که کاربر روی شی لمس کرد بزرگ بشه لمس نکرد نرمال انجام نمیشه باید چه کنم؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید مخصوصا تو مورد اول چهارم و پنجم :-)
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
5- باید بگی اگر اسپرایت مورد نظر (همون دکمه) در حال لمس کردن بود دکمه Set Scale لش مساوی بشه به هر عددی خواستی 1 اندازه پیشورزه به نظرم بزار 0.9 .
بعد یک رویداد دیگه که اگر در حال لمس نبود (همان ایونت در حال لمس را اینورت(معکوس) کن) Set Scale مساوی بشه با 1.
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگر قصد شما خروجی کوکون است:
1:باید از شئ cocoon canvasplus را اضافه کنید و با شئ مس تعریف کنید که اگر روی اسپرایت تلگرام کلیک شد شئ کوکون بره داخل یک آدرس:

کد:
touch.on tab object "icon" >>> cocoon.open url "www.telegram.me/construct2"

و میتونی یک اکشن دیگه هم بهش اضافه کنی که به کاربر سکه بده که قطعا این رو بلدی!
2:دقیقا همین کار را برای اینستا گرام هم می تونی انجام بدی (اینکه برسی که داخل گروه تلگرام یا.. هست ناشدنی است)
3:از شئ share cocoon استفاده کنید که می توانید از اینجا دانلود کنید.

4:شما می تونید دو تا دکمه را داخل صفحه بگذارید و آن ها را مخفی کنیداز قسمت پنجره ویژگی ها visable را به invisble تغییر بدین و بگید وقتی جواب درست بود حالا این اسپریت ظاهر بشه با اکشن set viiable.
5:شما بگید که اگر لمس انجام نمیشد اندازه شئ تو حالت نورمال بمونه یعنی 1:

کد:
is touching object(invert) >>> sprite.scale=1

و حالا بگید وقتی لمس شد:

کد:
on touch object >>> sprite.scale=1.05

پاسخ

سپاس شده توسط: milad1
(1395/1/4، 01:45 صبح)direction نوشته است: 5- باید بگی اگر اسپرایت مورد نظر (همون دکمه) در حال لمس کردن بود دکمه Set Scale لش مساوی بشه به هر عددی خواستی 1 اندازه پیشورزه به نظرم بزار 0.9 .
بعد یک رویداد دیگه که اگر در حال لمس نبود (همان ایونت در حال لمس را اینورت(معکوس) کن) Set Scale مساوی بشه با 1.

داداشم همین کار رو انجام دادم ولی کار نمیکنه :-)

همین فکت رو کپیمیکنم و اسپرایت رو تغییر میدم درسته ولی روی بعض ازاسپرایت ها کار نمیکنه 1 1 1
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: