چند سوال
سلام

ببخشید سوالام زیاه :-)

1- میخوام وقتی روییهدکمه که لمس شد دیسکاوری بشه منتهی به کلی یعنی هر بار که وارد بازی شدی نباشه (بهکلی حذف بشه)

2- برای ایجاد راهنمایی تو بازی کلمات کمک میخوام که مثلا   یه گزینه300 امتیز کم کنه تعدادی حروف رو پاک کنه یه گزینه یه متن نشون بده و یه گزینه مرحله رو رد کنه

3-میخوام یه قسمت بزارم که منو مرحل رو نشون بده مثل آفتابه

ممنون میشم راهنمایی کنید 
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد سوال اول ميتوني يه متغير بسازي و مقدارشو 0 بزار و بگي وقتي روي دکمه کليک کرد مقدار متغير بشه 1.حالا ميگي وقتي متغير 1 بود دکمه نابود شه.بعد مقدار متغير رو با وب استوريج سيو کن.اموزش سيو تو انجمن هست.
سوال دومتو نميدونم.
سوال سومت يکم بد نوشتي متوجه نشدم يه بار ديگه بگو.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kh26127
(1395/1/6، 04:27 عصر)empire of vampire نوشته است: در مورد سوال اول ميتوني يه متغير بسازي و مقدارشو 0 بزار و بگي وقتي روي دکمه کليک کرد مقدار متغير بشه 1.حالا ميگي وقتي متغير 1 بود دکمه نابود شه.بعد مقدار متغير رو با وب استوريج سيو کن.اموزش سيو تو انجمن هست.
سوال دومتو نميدونم.
سوال سومت يکم بد نوشتي متوجه نشدم يه بار ديگه بگو.

بابت سوال اولممنونم متوجه شدم:-)

یوال دوم رو هم کسی میدونست بگه

سوال سوم رو توضیح بدم :
وقتی وارد باز آفتابه میشی به منو هست که لیست مراحل و یه تصویر ازش رو نشون داده که مراحل بعدی قفله و روی مرحله فعلی هست و مراحل قبلی باز 
میخوام اون جوری بسازم

بعد یه سوالدیگه هم که دارم اینه که اینجوری که آقا مهدی جان آموزش دادن کاربر هر مرحله رو بره دوباره بهش امتیاز میده و این یه باگ هست برای این باید چه کنیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان فهميدم.خيلي سادست اموزشش توي انجمن هست.راهت نميشه توضيحش داد پيشنهاد ميکنم فيلم هاي اموزش ساخت بازي توپ که شبيه افتابه هست توسط اقاي ابراهيمي هم اموزش داده شده رو توي وبلگ ايشون دانلود کنيد.به طور خلاصه بايد بگم توي لايوت منو براي اون شکل هاي که بايد روشون کليک کني تا بري مرحله بعد دوتا فريم بزاريد يک فريم با قفل يکي بي قفل و همشون روي فريم قفل بزاريد و بگين وقتي مرحله اول تموم شد فريم قفل مرحله دو عوض بشه به بدون قفل و همين طور الا اخر و بايد بگي وقتي روي فريم بدون قفل کليک کرد بره اون مرحله مورد نظر.براي ندادن امتياز اضافي ميتوني از متغير ها استفاده کني.مثلا بگي وقتي اين مرحله رفت مقدار متغير بشه مثلا يک و وقتي مقدار يک هست اگه دوباره مرحله رو برد امتياز اضاف نشه
  پاسخ

(1395/1/7، 10:14 عصر)empire of vampire نوشته است: الان فهميدم.خيلي سادست اموزشش توي انجمن هست.راهت نميشه توضيحش داد پيشنهاد ميکنم فيلم هاي اموزش ساخت بازي توپ که شبيه افتابه هست توسط اقاي ابراهيمي هم اموزش داده شده رو توي وبلگ ايشون دانلود کنيد.به طور خلاصه بايد بگم توي لايوت منو براي اون شکل هاي که بايد روشون کليک کني تا بري مرحله بعد دوتا فريم بزاريد يک فريم با قفل يکي بي قفل و همشون روي فريم قفل بزاريد و بگين وقتي مرحله اول تموم شد فريم قفل مرحله دو عوض بشه به بدون قفل و همين طور الا اخر و بايد بگي وقتي روي فريم بدون قفل کليک کرد بره اون مرحله مورد نظر.براي ندادن امتياز اضافي ميتوني از متغير ها استفاده کني.مثلا بگي وقتي اين مرحله رفت مقدار متغير بشه مثلا يک و وقتي مقدار يک هست اگه دوباره مرحله رو برد امتياز اضاف نشه
اون آموزش رو دانلود کردم

ولی این مورد رو توش آموزش نداده بودن
ببخشید من هر وقت توی این اسکریپت مای بی بی (برای سات انجمن) جستجو میکنم با شکست مواجه میشم میشه آموزش کار با متغیر ها رو تو انجمن بهم معرفی کنید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما برای هر مرحله باید یک متغیر ایجاد کنید که مقدارش 0 باشه
وبگید در مرحله اگر کاربر جواب صحیح را داد دو تا شرط رو برسی کنه :
اگه متغیر مرحله 0 بود سکه بده و متغیر رو به 1 تغیر بده
اگر متغیر مرحله 1 بود بگه "این مرحله رد شده" و سکه نده
همین
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

اون آموزش رو دانلود کردم

ولی این مورد رو توش آموزش نداده بودن
ببخشید من هر وقت توی این اسکریپت مای بی بی (برای سات انجمن) جستجو میکنم با شکست مواجه میشم میشه آموزش کار با متغیر ها رو تو انجمن بهم معرفی کنید؟

سلام
برای یادگیری کار با متغیرها برید به این دو آدرس:
ساختن متغیر در کانستراکت
http://construct2.ir/showthread.php?tid=609
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: