کپی رایت
سلام دوستان
من هم میگم دزدی از نظر عقلی کاملا اشتباهه حالا از هر کسی باشه...اما tartilla درست میگه و من هم تو این فکر بودم که اگر آزاد شد یا شرایطش پیش اومد که بتونم پول اینترنتی بدم لایسنسشو بخرم

یا توی موارد دیگه پرداختش کنم

همین رعایت نکردن حق کپی رایت یکی از بزرگترین مشکلات ماست...

در کل عقلا کار درستی نیست یه جا باید جبران شه

و اینکه ما عادت کردیم به کپی کردن حتی از خودمون و این باعث میشه اشتباهاتمونو توجیه کنیم.تو فلسفه دزدی ذاتا بده و نسبی نیست که بخوایم بگیم یه جا درسته.
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

سپاس شده توسط: aminhashemy ، Game Baker
خدمت اون دوستی که گفته بودن گوگل کمک به دشمنان توی سوریه کرده
بگم که اولا ربطی به موضوع نداره و ما داریم میگیم مسلمون کار بد رو با کار بد جواب نمیده
دوما این خدمت شما :
نخستین شتابدهنده استارتاپ در غزه و کمک ۹۰۰ هزار دلاری گوگل | ITIRAN
هرچند این منطق درست نیست که دارید به کار میبرید ولی بازم بد نیست اینا هم ببینید

از دوستانی جدیدی هم که نظرشون رو گفتن ممنونم
اینکه ادم بدونه کسای بیشتری حرفادم رو متوجه میشن خیلی خوبه و اعتماد به نفس ادم رو افزایش میده
و همین مسئله باعث میشه اکگر یکی از دوستانمون هم نظر متفاوتی داره بتونیم با قدرت بیشتری راهنماییش کنیم

سپاس شده توسط: orache ، Game Baker
(1395/1/11، 12:08 عصر)aminhashemy نوشته است: اما من ندیدم به این مسئله توجه انچنانی بکند که :
اولا ما گناه رو با گناه جواب نمیدیم یعنی اگر بهمون تهمت بزنن بهشون تهمت نمیزنیم اگر…

سلام دوست عزیز، ولی اسلام این اجازه رو به ما داده که هر کس بدی کرد به همون نسبت جوابش رو بدیم، و از نظر عقلی هم درسته.

یکی از بدی‌های اون‌ها نسبت به ما: قبول نداشتن حقّ کپی‌رایت برای محصولات ما
طبق آیات زیر می‌تونیم مثل خودشون تلافی کنیم: قبول نداشتن حقّ کپی‌رایت برای اون‌ها

وَجَزاءُ سَيِّئَةٍ سَيِّئَةٌ مِثلُها ۖ فَمَن عَفا وَأَصلَحَ فَأَجرُهُ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ ﴿الشوریٰ: ۴۰﴾
و جزای هر بدی، بدی همانند آن است، پس هر که عفو و نیکوکاری پیشه کند، پاداش او بر خداوند است، که ستمکاران را دوست ندارد.

الشَّهرُ الحَرامُ بِالشَّهرِ الحَرامِ وَالحُرُماتُ قِصاصٌ ۚ فَمَنِ اعتَدىٰ عَلَيكُم فَاعتَدوا عَلَيهِ بِمِثلِ مَا اعتَدىٰ عَلَيكُم ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ مَعَ المُتَّقينَ ﴿البقرة: ١٩۴﴾
ماه حرام در برابر ماه حرام است و حرمت [شکنی‌] ها را باید مقابله به مثل کرد، پس هرکس که ستم بر شما کرد، به همان گونه که بر شما ستم می‌کند، بر او "ستم" روا دارید و از خداوند پروا کنید و بدانید که او با پرهیزگاران است‌.

وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُوا بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُم بِهِ وَلَئِن صَبَرْتُمْ لَهُوَ خَيْرٌ لِّلصَّابِرِينَ ﴿النحل: ١٢۶﴾
و اگر به شما کسی عقوبت و ستمی رسانید شما باید به قدر آن در مقابل انتقام کشید (نه بیشتر) و اگر صبوری کنید البته برای صابران بهتر خواهد بود.

هرچند که در آیات فوق آمده که هرکس ببخشد پاداش او بر خداوند است، یا اگر شکیبایی کنید برایتان بهتر است، ولی با این حال خداوند این اجازه را به ما داده است. اگر شما می‌خواهید جزء کسانی باشید که می‌بخشند و صبر می‌کنند خیلی عالیست و باید به شما احسنت گفت. مثل خیلی از کسانی که فقط از نرم‌افزارهای رایگان و آزاد استفاده می‌کنند از اون‌ها استفاده کنید، به جای ویندوز از گنو/لینوکس، به جای مایکروسافت آفیس از لیبره آفیس، به جای گیم میکر و کانستراکت از Cocos2D و… استفاده کنید. هیچ کس شما رو مجبور نمی‌کنه از ویندوز و سایر نرم‌افزارهای پولی استفاده کنید. ولی این دلیل نمی‌شه چون خودتون از خود گذشتگی می‌کنید بقیّه هم همین کارو انجام بدن.

بنده با استفاده از نرم‌افزارهای رایگان و آزاد موافق هستم، و اگه به خاطر چند تا نرم‌افزار خاص نبود خودم قطعاً همین کار رو انجام می‌دادم. ولی با خرید نرم‌افزارهای خارجی مخالفم؛ چون خرید ما می‌تونه کمک هرچند کوچکی به تقویّت اقتصاد دشمن بکنه و چه بسا از همین پول‌ها استفاده کنه تا مردم رو از راه خدا دور کنه زیرا خداوند در قرآن (آیه‌ی ۳۶ سوره‌ی انفال) می‌فرماید «به راستی کسانی که کافر شدند، اموالشان را برای بازداشتن (مردم) از راه خدا انفاق می کنند، پس به زودی بازهم انفاق می‌کنند…»

(1395/1/13، 05:14 عصر)Human Rights نوشته است: خیلی جالبه که وقتی حرف های این چنینی پیش میاد همه از مسائل دینی مذهبی مثال می زنن در صورتی که انسان ها در یک چنین جامعه دینی حق انتقاد از کپی رایت دین رو ندارن چرا که ممکنه جون شونو از دست بدن و این خودش بزرگترین دزدی از افکار انسان ها ست حالا مابقی مسائل پیشکش.
اوّلاً جامعه‌ی ما یک جامعه‌ی دینی نیست، وگرنه وضع حجاب این طوری نبود، این قدر تجمّلات و اسراف و… نبود و… ما باید سعی کنیم جامعه رو به سمت یک جامعه‌ی مطلوب آقا امام زمان (عج) ببریم. ضمناً منظورتونو از کپی‌رایت دین متوجّه نمی‌شم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: ghasem ، vng ، seyed
(1395/1/14، 04:55 عصر)Mojtaba نوشته است:
(1395/1/11، 12:08 عصر)aminhashemy نوشته است: اما من ندیدم به این مسئله توجه انچنانی بکند که :
اولا ما گناه رو با گناه جواب نمیدیم یعنی اگر بهمون تهمت بزنن بهشون تهمت نمیزنیم اگر…

سلام دوست عزیز، ولی اسلام این اجازه رو به ما داده که هر کس بدی کرد به همون نسبت جوابش رو بدیم، و از نظر عقلی هم درسته.

یکی از بدی‌های اون‌ها نسبت به ما: قبول نداشتن حقّ کپی‌رایت برای محصولات ما
طبق آیات زیر می‌تونیم مثل خودشون تلافی کنیم: قبول نداشتن حقّ کپی‌رایت برای اون‌ها

وَجَزاءُ سَيِّئَةٍ سَيِّئَةٌ مِثلُها ۖ فَمَن عَفا وَأَصلَحَ فَأَجرُهُ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ ﴿الشوریٰ: ۴۰﴾
و جزای هر بدی، بدی همانند آن است، پس هر که عفو و نیکوکاری پیشه کند، پاداش او بر خداوند است، که ستمکاران را دوست ندارد.

الشَّهرُ الحَرامُ بِالشَّهرِ الحَرامِ وَالحُرُماتُ قِصاصٌ ۚ فَمَنِ اعتَدىٰ عَلَيكُم فَاعتَدوا عَلَيهِ بِمِثلِ مَا اعتَدىٰ عَلَيكُم ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ مَعَ المُتَّقينَ ﴿البقرة: ١٩۴﴾
ماه حرام در برابر ماه حرام است و حرمت [شکنی‌] ها را باید مقابله به مثل کرد، پس هرکس که ستم بر شما کرد، به همان گونه که بر شما ستم می‌کند، بر او "ستم" روا دارید و از خداوند پروا کنید و بدانید که او با پرهیزگاران است‌.

وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُوا بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُم بِهِ وَلَئِن صَبَرْتُمْ لَهُوَ خَيْرٌ لِّلصَّابِرِينَ ﴿النحل: ١٢۶﴾
و اگر به شما کسی عقوبت و ستمی رسانید شما باید به قدر آن در مقابل انتقام کشید (نه بیشتر) و اگر صبوری کنید البته برای صابران بهتر خواهد بود.

هرچند که در آیات فوق آمده که هرکس ببخشد پاداش او بر خداوند است، یا اگر شکیبایی کنید برایتان بهتر است، ولی با این حال خداوند این اجازه را به ما داده است. اگر شما می‌خواهید جزء کسانی باشید که می‌بخشند و صبر می‌کنند خیلی عالیست و باید به شما احسنت گفت. مثل خیلی از کسانی که فقط از نرم‌افزارهای رایگان و آزاد استفاده می‌کنند از اون‌ها استفاده کنید، به جای ویندوز از گنو/لینوکس، به جای مایکروسافت آفیس از لیبره آفیس، به جای گیم میکر و کانستراکت از Cocos2D و… استفاده کنید. هیچ کس شما رو مجبور نمی‌کنه از ویندوز و سایر نرم‌افزارهای پولی استفاده کنید. ولی این دلیل نمی‌شه چون خودتون از خود گذشتگی می‌کنید بقیّه هم همین کارو انجام بدن.

بنده با استفاده از نرم‌افزارهای رایگان و آزاد موافق هستم، و اگه به خاطر چند تا نرم‌افزار خاص نبود خودم قطعاً همین کار رو انجام می‌دادم. ولی با خرید نرم‌افزارهای خارجی مخالفم؛ چون خرید ما می‌تونه کمک هرچند کوچکی به تقویّت اقتصاد دشمن بکنه و چه بسا از همین پول‌ها استفاده کنه تا مردم رو از راه خدا دور کنه زیرا خداوند در قرآن (آیه‌ی ۳۶ سوره‌ی انفال) می‌فرماید «به راستی کسانی که کافر شدند، اموالشان را برای بازداشتن (مردم) از راه خدا انفاق می کنند، پس به زودی بازهم انفاق می‌کنند…»

(1395/1/13، 05:14 عصر)Human Rights نوشته است: خیلی جالبه که وقتی حرف های این چنینی پیش میاد همه از مسائل دینی مذهبی مثال می زنن در صورتی که انسان ها در یک چنین جامعه دینی حق انتقاد از کپی رایت دین رو ندارن چرا که ممکنه جون شونو از دست بدن و این خودش بزرگترین دزدی از افکار انسان ها ست حالا مابقی مسائل پیشکش.
اوّلاً جامعه‌ی ما یک جامعه‌ی دینی نیست، وگرنه وضع حجاب این طوری نبود، این قدر تجمّلات و اسراف و… نبود و… ما باید سعی کنیم جامعه رو به سمت یک جامعه‌ی مطلوب آقا امام زمان (عج) ببریم. ضمناً منظورتونو از کپی‌رایت دین متوجّه نمی‌شم.

اقا مجتبی هموطنور که داعش با کلام قرآن تونستن سر ببره و آدم بکشه و طبق قرآن کاراشو انجام بده(که ما میگیم سوء استفاده کرده از قرآن ) دقیقا شما هم دارین همین رفتارو میکنین و کلا علاوه بر اینکه از نظر عقلی درست نیست بلکه دور از عقل و همچنین انسانیت هست !!

سپاس شده توسط: Game Baker
(1395/1/13، 05:14 عصر)Human Rights نوشته است: تو گوگل داشتم مطلبی رو سرچ می کردم که به ین انجمن رسیدم و حرف های جالبی رد و بدل شد که نشد بخوام بی تفاوت ازش بگذرم...
در جواب کسانی که همیشه برای در رفتن از زیر سوالات تمام مسائل دنیوی رو به منابع دینی مذهبی بست میدن باید بگم که:

خیلی جالبه که وقتی حرف های این چنینی پیش میاد همه از مسائل دینی مذهبی مثال می زنن در صورتی که انسان ها در یک چنین جامعه دینی حق انتقاد از کپی رایت دین رو ندارن چرا که ممکنه جون شونو از دست بدن و این خودش بزرگترین دزدی از افکار انسان ها ست حالا مابقی مسائل پیشکش.

سلام،
هنگامی که شما از دین حداقلی(دینی که کاری به دنیای افراد ندارد و در کنج خانه هاست) صحبت میکنید یا موافق اجرای آن را در جامعه هستید.در واقع اصلی از حقوق بشر یعنی آزادی(نامحدود و مورد ادعا) را محدود کرده اید!
پس با وجود این تناقض بزرگ در قالب فکریتان نمیتوانید از میزان آزادی در دیگر مکاتب و ادیان صحبت کنید! البته اسلام هیچگاه ادعای آزادی نامحدود ندارد و با هرزه گری و ولنگاری و آنچه که باعث تضیع  حقوق جامعه و مردم آن جامعه هست مخالف است و آن را آزادی نمیداند!

ناگفته نماد مادی گرایان غربی نیز تا جایی برای دین و دینداران حقی قائل هستند که کاری به دنیای آنها نداشته باشند! بعد از آن دیگر آزادی مورد ادعا پایان میابد!

(1395/1/14، 07:23 عصر)orache نوشته است: اقا مجتبی هموطنور که داعش با کلام قرآن تونستن سر ببره و آدم بکشه و طبق قرآن کاراشو انجام بده(که ما میگیم سوء استفاده کرده از قرآن ) دقیقا شما هم دارین همین رفتارو میکنین و کلا علاوه بر اینکه از نظر عقلی درست نیست بلکه دور از عقل و همچنین انسانیت هست !!

سلام،

شما نشان دهید در کجای قرآن گفته است مسلمانان را بکشید؟ تا بفهیم این داعش که میگویید مسلمان پایبند به قرآن میباشد، چگونه مسلمانی است که بیبشتر قربانیانش مسلمانان هستند و ما  از اسلام انان خبر نداریم!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed
مسلمانان رو نمیکشه کافران رو میکشه . بله به دید اونا اسلام واقعی اون ها هستن و ما شیعیان و بقیه ی فرقه ها رو کافر میپندارن . همینطور که بقیه ی فرقه ها فرقه های دیگر مسلمان رو مسلمان اصلی نمیدونن  
.
این جا جای این بحث ها نیست و دوست ندارم بیشتر از این حرف بزنم ولی اگر طرز فکر شما سازنده ها اینه که میشه دزدی کرد همون حق ایرانیاست که تو همه چی شکست بخورن و محصولاتشون دزدی بشه  . توی فیلم . توی بازی . توی نرم افزار . توی انیمیشن . توی صدا . حتی توی طرح های سایت و پلاگین ها و...

(1395/1/14، 04:35 عصر)aminhashemy نوشته است: خدمت اون دوستی که گفته بودن گوگل کمک به دشمنان توی سوریه کرده
بگم که اولا ربطی به موضوع نداره و ما داریم میگیم مسلمون کار بد رو با کار بد جواب نمیده
دوما این خدمت شما :
نخستین شتابدهنده استارتاپ در غزه و کمک ۹۰۰ هزار دلاری گوگل | ITIRAN
هرچند این منطق درست نیست که دارید به کار میبرید ولی بازم بد نیست اینا هم ببینید

از دوستانی جدیدی هم که نظرشون رو گفتن ممنونم
اینکه ادم بدونه کسای بیشتری حرفادم رو متوجه میشن خیلی خوبه و اعتماد به نفس ادم رو افزایش میده
و همین مسئله باعث میشه اکگر یکی از دوستانمون هم نظر متفاوتی داره بتونیم با قدرت بیشتری راهنماییش کنیم

من تعجب میکنم که شما ربط قضیه رو نمیدونین؟
یعنی اینکه در مورد نرم افزار و شرکت های نرم افزاری صحبت میکنیم و از حقوق میگیم و بعد همون شرکت ها دارن با مسلمون ها میجنگن و ... بی ربطه به موضوع؟
یعنی بزرگترین شرکت نرم افزاری در آمریکا و جهان یعنی گوگل، هیچ خدمتی به دولت و ملتش علیه مسلمونا انجام نداده و نمیده؟

یعنی واقعا شما فکر کردین در منطقه ای به وسعت غزه، که صبح که بنده خدا میاد بیرون، معلوم نیست نیم ساعت دیگه با بمب میمیره یا با تفنگ ، گوگل از سر دلسوزی به استارت آپ کمک میکنه؟

حداقل به استارت آپی که بهش کمک کرده توجه کنین متوجه میشین که میتونه به راحتی یه نرم افزار جاسوسی برای کنترل افرادی که سوار تاکسی و وسایل نقلیه میشن، محسوب بشه، مثل uber و ...

و....

سپاس شده توسط:
(1395/1/14، 07:23 عصر)orache نوشته است: اقا مجتبی هموطنور که داعش با کلام قرآن تونستن سر ببره و آدم بکشه و طبق قرآن کاراشو انجام بده(که ما میگیم سوء استفاده کرده از قرآن ) دقیقا شما هم دارین همین رفتارو میکنین و کلا علاوه بر اینکه از نظر عقلی درست نیست بلکه دور از عقل و همچنین انسانیت هست !!

مشکل اونا اینه که متشابهات رو می‌گیرن و محکمات رو رها می‌کنند. از یک آیه‌ی قرآن چیزی رو نتیجه می‌گیرند (به دلخواه خودشون تفسیر می‌کنند) که مخالفت داره با ترجمه‌ی صریح یک آیه‌ی دیگه، و اینو یک طرفه می‌گن و نمی‌ذارن بقیّه صحبت کنند و این تناقضات رو ابراز کنند. اگه شما قبول نداری، محکماتی رو از قرآن بیار که حرف خودتون رو اثبات کنه، بحث ما که یک طرفه نیست، اگه از قرآن چیزی می‌گم، شما هم می‌تونی از قرآن آیه بیاری و حرفتو بگی.

شما می‌گی از نظر عقلی درست نیست؟
ولی کافیه یه خورده فکر کنید، اگه قرار بود هرکس هر ظلمی که می‌خواد بکنه و بقیّه تلافی نکنند، روز به روز ستمگران گستاخ‌تر می‌شن و بیشتر ظلم می‌کنند چون می‌دونن کسی جلوشون نمی‌ایسته و تلافی کارهایی که کردن رو سرشون در نمیاره؛ و مردم مظلوم هم روز به روز ضعیف‌تر می‌‌شن. همین داعش اگه کسی جلوش نمی‌ایستاد که باهاش بجنگه الآن کلّ عراق و سوریه رو گرفته بود.

ولی اگه یه نفر یه ستمی به بقیه بکنه، بعد یکی پیدا بشه همون بلا رو سر خودش در بیاره، دفعه‌ی بعد از عواقبش می‌ترسه و احتمال این‌که ظلمشو بذاره کنار خیلی بیشتره.

من واقعاً درک نمی‌کنم چه طور می‌تونید بگید چنین چیز واضحی دور از عقله.

(1395/1/14، 07:23 عصر)orache نوشته است: علاوه بر اینکه از نظر عقلی درست نیست بلکه دور از عقل و همچنین انسانیت هست !!
بستگی داره انسانیّت رو چی تعریف کنید. اگه از نظر شما انسانیّت یعنی اینکه مستکبرین هر غلطی خواستن بکنن، بقیه هم هیچی نگن و هیچ کاری علیه‌شون انجام ندن، بله، دور از اون جور انسانیت هست.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: vng ، seyed
نگاه کنید دوست عزیز من کاری به بینش انان ندارم.شما گفتید به تبعیت از قرآن چنین و چنان میکنند بنده گفتم سند قرآنی مسلمان کشی را نشان بدهید که شما از بینش و قرائت آنان گفتید در حالی که در نگاه قرآن و سیره نبوی گویندگان لا اله الا الله و محمداً رسول الله، مسلمان هستند و کسی نمیتواند خون آنان را به ناحق بریزد

من أعان على قتل مسلم ولو بشطر کلمه جاء يوم القيامة مکتوب بين عينيه آيس من رحمة الله"، هرآن‌کس که حتي به‌مقدار کلمه‌اي در قتل يک مسلمان مساعدت کند در روز قيات ميان چشمانش نوشته شده است، مأيوس از رحمت خداوند.

این حدیث معروفی است که در کتب اهل سنت امده است حال دیدگاه شیعه به کنار....

جگر خواری چه؟ تا انجا که میدانیم و میدانید این هند بنت عتبه مادر امویان و همسر ابوسفیان بود که شهرتش  اکله الاکباد(خورنده جگرها) است

کشتن دسته جمعی مردم از صغیر و کبیر از خرد و پیر در کجای قرآن آمده است؟
مورخين نوشته اند:پيامبر ص در یک جنگ عبورش بزنى از مشرکان افتاد كه بدست خالد بن وليد كشته شده بود و مردم اطراف جسد او اجتماع كرده بودند، پرسيد: چه خبر است؟ گفتند: زنى را خالد كشته است و جسدش در اينجا افتاده...‏فقال رسول الله صلى الله عليه و سلم لبعض من معه: أدرك خالدا إن رسول الله ينهاك أن تقتل وليدا أو امرأة أو عسيفا -پيامبر ص به کسي که در کنارش بود فرمودند:خالد را دريابيد و به او بگوييد فرستاده ي خدا از کشتن کودکان و زنان و اجير شدگان و اجبار شدگان نهي مينمايد.(ن.ک السيرةالنبوية،ابن هشام،ج‏2،ص:458)

زنده به گور کردن مسلمین چه؟نعوذبالله به حکم قرآن زنده به گور میکنند؟ قرآنی که از زنده به گور شدن دختران و کودکان مشرکان نیز به دست پدرانشان اعلام برائت و بیزاری میکند! و قاتلان را به عذاب وعده میدهد!

زنان باردار و جنين آنها را ميکشند به مانند خوارج نهروان! یا نعوذبالله به حکم قرآن؟

اهل امور خبيثه چون لواط هستند.جهاد النکاح و جهاد النکاح محارم(با خواهر و مادر خود) ميکنند  اینها نعوذبالله در کجای قرآن آمده است؟ بگوئید من هم بدانم.

سرها بر نيزه ميکنند!بقول طبري :نخستين سرى كه بعد از ظهور اسلام به نيزه رفت سر حسين بن علی (ع) بود!(طبري/2981)بقول واقدي  نخستين سر كه در اسلام از جايى به جاى ديگر برده شد سر حسين(ع) بود.(طبقات/109)طبق قول ابواسحاق ثقفي نخستين سر را معاويه بر نيزه کرد و آن سر عمرو بن حمق بود که امام حسين ع به معاويه اعتراض کرد(الغارات/520)اينها امويان و خوارج عصر ما هستند!و .... اينها پيروان طاغوت ها هستند.

و................

به طور کل مسلمان نامیدن خوارج بنی امیه صفت داعشی ، توهین به دیگر مسلمانان و ظلم به همه ی کسانی از مسلمین هست که با آن ظالمین در ستیزند!

اگر انها مسلماناند پس ما چه هستیم؟مانند ان است که بگوئیم یزید مسلمان ! پس حسین (ع) که بود؟ و برای چه هدفی کشته شد؟ جزء دفاع از اسلام ناب محمدی (ص) ......

سخن در این مورد بسیار است ولی چون بقول خودتان اینجا جایش نیست از بقیه سخنان در این مورد صرف نظر میکنم.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: seyed
اها مثلا یک شرکت مثل مایکروسافت داره با ما میجنگه و ما برای تلافیه کار میایم ویندوزشونو کرک میکنیم و میدزدیم و رایگان استفاده میکنیم . عجب تلافیه خوبیه !! تلافی کنین محصولات خارجیو استفاده نکنیم این درست تر به نظر میاد نه ؟ خیلی ببخشید این شرکت ها مارو آدم حسابم نمیکنن حالا بیان با ما بجنگن ؟
این حرفا از دم مغلطه هست و دیگه بحثی نمیبینم بخواد انجام بشه
فقط یه چیزی نرم. افزار فقط مال دشمنان اسلام نیست ماشینو اینا هم هست ابزار هایی مثل موبایل و... همه رو.برین بدزدین تا تلافیش در بیاد !!!

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: