کپی رایت
(1395/1/13، 09:21 عصر)orache نوشته است: خیلی خنده داره . خیلی خیلی خیلی .
اگر قبول ندارین غربی ها رو و دشمن ماست و دشمن اسلامه خوب چرا گفته میشه کپی رایت میتونه جرواجر شه ؟ چرا باید دزدید ؟ این حرفو من هزاران جا شنیدم و دیدم که گفته میشه چون حالا دشمن ماستو و علت هایی که دوستان در بالا گفتن جایزه که همینطوری کرکی استفاده کنیم . به نظر من اگر قبول ندارینشون استفاده نکنین !!!

«يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ-كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ»
«اي کساني که ايمان آورده‌ايد! چرا سخني مي‌گوييد که بدان عمل نمي‌کنيد؟!نزد خدا بسيار موجب خشم است که سخني بگوييد که آن را انجام نمي دهيد!»«الصف/3»

دوست عزیز اگر شما اعتقاد دارید که رعایت نکردن کپی رایت برخی از کشورهای غربی، دزدی هست چرا از محصولات کپی استفاده میکنید؟! میدانید مشکل واقعی چیست مشکل همین شعار زدگی هست،شعار های بی عمل!

ما به حجت های شرعی و عقلی خود عمل میکنیم.

رهنمودهایی از دین و رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع):

اطلبوا العلم و لو بالصين
علم را بجوييد حتي اگر در چين باشد

خذ الحكمة ممّن‌ أتاك‌ بها، وانظر ألي‌ ما قال‌ ولا تنظر ألي‌ مَن‌ قال
حكمت‌ را از حامل‌ آن‌ بپذير و در گفتار بينديش‌ نه‌ در گوينده‌.

العلم‌ ضالّة المؤمن‌ فخذوه‌ ولو من‌ أيدي‌ المشركين‌ و لايأنف‌ أحدكم‌ ان‌ يأخذ الحكمة ممن‌ سمعها منه
دانش‌ گمشده مؤمن‌ است‌، پس‌ آن‌ را برگيريد، ولو آن‌كه‌ در دست‌ مشركان‌ باشد و نبايد از پذيرش‌ حكمت‌ از هركس‌ كه‌ شنيديد عارتان‌ آيد.

ذوا الحق‌ّ من‌ أهل‌ الباطل‌، و لا تأخذوا الباطل‌ من‌ أهل‌ الحق‌ّ..
حق‌ را از اهل‌ باطل‌ بگيريد ولي‌ باطل‌ را از اهل‌ حق‌ نگيريد....

اینها را عقل هم تائید میکند.چرا که بدیترین چیز های عالم خوبی هایی دارد به مانند سمی کشنده که از آن پادزهر گرفته میشود و این سخن نیز که خوبی ها را باید گرفت و بدی ها را وانهاد هر شنونده عاقلی نیز تصدیق میکند.
از دیدگاه ما غرب مطلق بد نیست، بدی و خوبی هر دو را با هم دارد ما خوبی ها را میگریم و بدی ها را رها میکنیم.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed
منم دارم شروع میکنم به رعایت کپی رایت . محصولات ایرانیو تمامی میخرم چه فیلم چه اهنگ چه بازی چه نرم افزار اصلا دانلود نمیکنم . بازی ها و نرم افزار های خارجی هم برای موبایل سعی میکنم رایگان هاشو دانلود کنم و استفاده کنم و از تبیغات استفاده کنم . ویندوز و آنتی ویروسم هم اورجینال توسط یکی از اقوام سفارش دادم بیارن و مونده نرم افزار ها که اونا هم وقتی پول دستم رسید حتما میخرم چون فقط 1 بار نیازه تا بخریم .
از از یک
و دو اینکه اگر هم هیچ کدوم از این ها رو انجام ندم نمیام توجیهش نمیکنم این میشه عذر بد تر از گناه

اطلبوا العلم و لو بالصين

اگر واقعا علم اینقدر اهمیت داشت دین تو عربستان نمیومد و همچنین تو قرآن هر دقیقه میگفت علم بجویید نه دعا کنید و خدا بپرستید !!!

موفق باشید

سپاس شده توسط: aminhashemy
(1395/1/15، 12:07 عصر)orache نوشته است: اگر واقعا علم اینقدر اهمیت داشت دین تو عربستان نمیومد و همچنین تو قرآن هر دقیقه میگفت علم بجویید نه دعا کنید و خدا بپرستید !!!

معنی علم یعنی چی؟ یعنی دانستن، مگه غیر از اینه؟

حالا شما وقتی به دنیا اومدی یه روز چشماتو باز کردی دیدی تو این دنیا هستی. نمی‌دونی کجا بودی، نمی‌دونی این‌جا کجاست، برای چی این‌جا هستی، وظیفه‌ت چیه، درنهایت کجا قراره بری. آیا چیزی مهم‌تر و ضروری‌تر از این‌ها برای دانستن هست؟ بله، اسلام بزرگترین و ضروری‌ترین علم رو به ما یاد داده.

ضمناً کلمه‌ی «علم» و مشتقّات اون حدود ۱۲۸۰ بار در کلّ قرآن اومده، شما به عنوان یک مسلمان با اینکه در دوران تحصیل ده‌ها کتاب درسی رو خوندید، شده یک بار از اوّل تا آخر کلام خدا رو با ترجمه بخونید که این‌چنین دلایلی میارید؟

وَمِنَ النّاسِ مَن يُجادِلُ فِي اللَّـهِ بِغَيرِ عِلمٍ وَيَتَّبِعُ كُلَّ شَيطانٍ مَريدٍ ﴿الحج: ٣﴾
و برخى از مردم در باره خدا بدون هيچ علمى بحث و جدل مى‌كنند و از هر شيطان سركشى پيروى مى‌نمايند.

ما سه نوع علم داریم:
۱. علم مضر: چیزی که دانستن اون فقط برامون ضرر داره مثل سحر و یادگیریش حرامه.
۲. علم لاینفع: علمی که دونستن یا ندونستن اون هیچ فرقی به حال ما نداره، مثل اکثر دروس مدرسه و دانشگاه و یادگیریش مکروهه.
۳. علم مفید: علمی که به ما سود برسونه و واجب کفایی هست.

بله، اسلام علمی که به درد دنیا و آخرت نمی‌خوره رو توصیه نمی‌کنه یاد بگیریم، مثلاً چه اهمیتی داره یک نفر اسم تمام بازی‌کن‌های فوتبال رو یاد بگیره؟ فقط وقتشو تلف کرده (مگه اینکه بخواد بعداً گزارشگر بشه)، ولی علمی که قراره سود برسونه رو به شدّت توصیه می‌کنه و حتّی پیامبر (ص) فرموده‌اند  اطلبوا العلم من المهد الی اللحد (همون شعر معروف ز گهواره تا گور دانش بجوی).

اگه یکم به تاریخ نگاه کنید می‌بینید تا قرن‌ها پس از پیامبر اسلام پیشرفته‌ترین و متمدّن‌ترین بلاد اون زمان، بلاد اسلامی بودند. بزرگترین دانشمندان، دانشمندان مسلمان بودند، اون زمان که تو اروپا خفقان علمی بود و وقتی گالیله یک مطلب علمی بیان می‌کرد می‌خواستن اعدامش کنند، مسلمانان در اوج تکنولوژی زمان خودشون بودند. ولی چی شد؟ کلیسا وقتی دید اروپا پشت سر هم درگیر جنگ‌های داخلیه و مسلمانان روز به روز پیشرفت می‌کنند و قوی‌تر می‌شوند جنگ‌های صلیبی رو راه انداخت. در این جنگ‌ها صلیبی‌ها جنایاتی رو مرتکب شدند که مغول‌ها مرتکب نشده بودند، ولی اون‌ها برعکس مغول‌ها به جای نابودکردن کتاب‌ها و دستاوردهای علمی مسلمانان، اونا رو غارت کردند و با خودشون بردند. بعد از ۲۰۰ سال و شکست صلیبیون در آخرین نبرد، کلیسا قدرتش رو از دست داد و زمینه برای رشد علم در اروپا به وجود اومد، بله، اون‌ها با چیزهایی که از ما دزدیده بودن پیشرفت علمی‌شون رو شروع کردند. ولی عامل مهم دیگر پیشرفت غرب کشف آمریکا بود، منابع ثروت فراوان دست نخورده. به پادشاهان آفریقایی پول می‌دادند و برده می‌خریدند و به آمریکا می‌بردند تا ثروت‌های بیشتری استخراج کنند و… بعد از کشف آمریکا درآمد کشوری مثل انگلیس صدها برابر افزایش یافت و این اصلاً شوخی نیست. و این‌چنین بود که اون‌ها پیشرفت کردند و برای این‌که جلوی پیشرفت سایرین رو بگیرن به استعمار روی آوردند. روز به روز خودشون رو قوی‌تر کردند و دیگران رو ضعیف‌تر.

ضمناً بحث سر کپی‌رایت بود، اگه قرار باشه هربار در مورد یک چیز دیگه صحبت کنید بحث تموم نمی‌شه
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: vng ، seyed
پس از اسلام پیشرفت و تکنلوژی ؟؟ بعد از پیامبر پیشرفت ؟ ببخشید شما با من دارین راجع به تاریخ حرف میزنین ؟ بهتره خودتون یه نگاهی بندازین و تمامی قتل و غارات اسلامیون عرب رو ببینین . یادتون نره بعد از پیامبر بودا عمر که مشاورش اون زمان حضرت علی بود حمله کرد به کشور ما چند ده هزار ایرانیو سر برید و با خون اجداد ما خون آبه راه انداخت و باهاش آسیابو حرکت داد و آرد درست کرد و با آردی که توسط خون ایرانیا آسیاب شده نون درست کرد و لشکر 86 هزار نفر ه ی اعراب 3 روز ازش نون خوردن .. اینو یادت نره هیچوقت ... این زمان پس از پیامبر که شما بهش میگین پیشرفت !! در تمامی کتاب های تاریخ هم موجوده با سند ! بعدش نگاهی بنداز به کمی بعد ترش ببین اتفاقاتی که به صورت سلسله مراتب افتاد .
۱ - ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺳﺮ ﺣﺴﯿﻦ ﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﻧﺰﺩ
ﻋﺒﯿﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﯾﺎﺩ
۲ - ﺳﭙﺲ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺳﺮ ﻋﺒﯿﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ
ﻧﺰﺩ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺛﻘﻔﯽ
۳ - ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺳﺮ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺛﻘﻔﯽ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﻧﺰﺩ
ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﺑﯿﺮ
۴ - ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺳﺮ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﺑﯿﺮ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ
ﻧﺰﺩ ﻋﺒﺪﺍﻟﻤﻠﮏ ﻣﺮﻭﺍﻥ
ﺗﻮﺿﯿﺢ : ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﻪ ﺭﮊﯾﻢ ﺻﻬﯿﻮﻧﯿﺴﺘﯽ ﻭﺟﻮﺩ
ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺍﻋﺶ!.
این بود از اول بعد از پیامبر تا کلی بعد تر که بزرگترین سر زمین مسلمان بود دیگه عربستان
بدبخت ایران !!!!

پیشرفت تاریخ از 500 سال قبل تقه خورد یعنی اوسط دوران رنسانس !!! شما یه نگاه بین تکنلوژی ای که الان داری استفاده میکنی باش . از دوا درمون ها از پیشرفت پزشکی و...
برقی که داری استفاده میکنی . کامپیوتری که استفاده میکنی . سیستم عاملی که استفاده میکنی . موبایلی که داری . و تمامی پیشرفت هایی که الان داری رو مدیون اونایی حتی دارو ها قرص ها و پزشکی . پیشرفت علم پزشکی در یکصد سال اخیر مدیون اروپا و آمریکاییم
با علمشون الان سرطان هم دارن روش کار میکنن تا نیازی به هیچ ترسی نباشه . اگر به ما بود الان برای سرما خوردگی هم میبایست دعا میکردیم و دخیل میبستیم .
من نه طرف اونام نه اینا . گور بابای هر دو !!!!! ولی بهتره با  توجیه حرفای خودمون نیایم بی انصافی نکنیم !!
.
خلاصه اینجا جای این حرفا نیست . اقا مجتبی شما خیلی حرفا رو از اینو اون شنیدین و این حرفای شما رو بنده صد جای دیگه دیدم . خیلی خوشم میومد از نزدیک یه بحثب با شما بکنم .
.
.
.
یه نگاهی به اطرافت بنداز ببین خاور میانه کجای دنیاست و غرب بیدین کجاست ! ببین تو هند که میگن هر کیلومتر به کیلومتر دینشون عوض میشه کجان و مایی که فقط 1 خدا داریم کجاییم . به قول اون جوکه 1 دین داریم هر روز هم دیگه رو میکشیم هر دو الله و اکبر سر میدیم و هر دو مردگان خود رو شهید صدا میزنیم !

در کل عمرم از هیچ چیز جز عربستان صعودی متنفر نیستم از هیچ چیز . از همون اول تاریخ با ما بد بود از همون اولی که شما طرفداریشو میکنی از حمله ی ایران تا الان . تا الانی که تمامی کشور ها قرار داد 5 به علاوه ی 1 رو پذیرفتن جز عربستان و اسراییل
عربستان 3 ماه نفتو به قیمت 1 دلار فروخت تا ایرانو بدبخت کنه
و هزاران چیز بزرگ کوچک دیگه
اینارو گفتم نگین اون اون موقع عربستان بود . الانم همونه از جایی که باید متنفر باشیم عربستان و ال صعوده نه امریکا .

سپاس شده توسط: Game Baker
نمی‌دونم همین قدر حوصله دارید که جواب حرف‌های خودتون رو بخونید یا نه ولی می‌گم.

(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: یه نگاهی به اطرافت بنداز ببین خاور میانه کجای دنیاست و غرب بیدین کجاست ! ببین تو هند که میگن هر کیلومتر به کیلومتر دینشون عوض میشه کجان و مایی که فقط 1 خدا داریم کجاییم . به قول اون جوکه 1 دین داریم هر روز هم دیگه رو میکشیم هر دو الله و اکبر سر میدیم و هر دو مردگان خود رو شهید صدا میزنیم !

در کل عمرم از هیچ چیز جز عربستان صعودی متنفر نیستم از هیچ چیز . از همون اول تاریخ با ما بد بود از همون اولی که شما طرفداریشو میکنی از حمله ی ایران تا الان . تا الانی که تمامی کشور ها قرار داد 5 به علاوه ی 1 رو پذیرفتن جز عربستان و اسراییل
اینارو گفتم نگین اون اون موقع عربستان بود . الانم همونه از جایی که باید متنفر باشیم عربستان و ال صعوده نه امریکا .

همین آل سعود (با سین هست نه صاد!) که می‌گین باید ازش متنفّر باشیم چه طور به وجود اومد؟ کی حمایتشون کرد؟ محمّد بن سعود کی بود؟ عبد العزیز کی بود؟ چه طور عربستان رو تصرّف کردند و حکومت وهّابی خودشون رو تأسیس کردند. اصلاً می‌دونید در ابتدا عملاً شکست خوردند؟ بعد انگلیس چه کمک‌هایی به این‌ها کرد تا دوباره جون بگیرن و حمله کنند و صاحب کلّ عربستان بشن. یکم تاریخ اینا رو نگاه کنید، می‌بینید منشأ تمام مشکلات ما همین غربی‌ها هستند، شما از عربستان و آل سعود متنفرید، ولی از منشأ اون متنفر نیستید؟ واقعاً برام عجیبه.از کسی پوشیده نیست که داعشی که شما ازش حرف می‌زنید را همین آمریکا به وجود آورد. همفر جاسوس انگلیسی خودش خاطراتشو نوشته، ببینید که انگلیس چه طور وهّابیّت رو به وجود آورد. ببینید که همه‌ی این به ظاهر مسلمون‌های آدمکش را چه طور همین شیاطین غرب به وجود آوردن. این کارو کردند که هم اینا بیان مسلمونا رو بکشن و تعدادشون رو کم کنن و هم اسلام رو در تمام دنیا تروریست جلوه بدن. یک دشمن‌شناس خوب می‌فهمه که اون کسانی که عربستان سعودی رو به وجود آوردن و همه‌جانبه کمکش می‌کنن دشمن بزرگ‌تری هستن تا خود عربستان.

(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: پس از اسلام پیشرفت و تکنلوژی ؟؟ بعد از پیامبر پیشرفت ؟ ببخشید شما با من دارین راجع به تاریخ حرف میزنین ؟ بهتره خودتون یه نگاهی بندازین و تمامی قتل و غارات اسلامیون عرب رو ببینین . یادتون نره بعد از پیامبر بودا عمر که مشاورش اون زمان حضرت علی بود حمله کرد به کشور ما…

همون طور که می‌دونید دقیقاً بعد از پیامبر (ص) حکومت اسلام از مسیر اصلی خودش منحرف شد، اوّل سه خلیفه و بعد هم بنی‌امیه و بنی عبّاس. شما می‌گی علی (ع) مشاور عمر بود؟ همون علی (ع) که می‌گفت در تمام این سال‌ها استخوان به گلو و خار در چشم بودم؟ همین عمری که همسر علی (ع) و دختر پیامبر رو اون طور به شهادت رسوند؟ شما مطمئنی شیعه هستی؟ بفهم داری چه حرفی می‌زنی. من کار ندارم که این حرف‌هایی که در مورد حمله‌ی عمر می‌زنید درسته یا نه (که احتمال غلط بودنش هم کم نیست) چون ما طرفدار عمر نیستیم، طرفدار حمله‌ی اون به ایران هم نیستیم. اگه حکومت اسلامی در مسیری که باید می‌بود حرکت می‌کرد که وضعیت مسلمانان به شدّت بهتر بود. ولی با این وجود (با وجود این همه خونریزی و حاکمان ظالم)، در بین خود مسلمانان کم دانشمند بزرگ نداشتیم که اون‌ها بودند که پایه‌گذار علوم امروزی بودند، اون‌ها بودند که کتاب‌هاشون تا چند وقت پیش داشت تو دانشگاه‌های غرب تدریس می‌شد. در اون زمانی که کلیسا و حکومت غرب به شدّت با دانشمندان مبارزه می‌کرد و اون‌ها رو نابود می‌کرد، ما دانشمندانی داشتیم که معروف‌ترین‌هاشون رو فکر می‌کردم می‌شناسید مثل ابن سینا، ابوریحان بیرونی، زکریای رازی، فارابی، خیّام، خواجه نصیرالدّین طوسی، غیاث‌الدّین جمشید کاشانی و ده‌ها دانشنمد بزرگ ایرانی و غیر ایرانی دیگه. تو این زمان غربی‌ها چی داشتند؟ هیچی

(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: پیشرفت تاریخ از 500 سال قبل تقه خورد یعنی اوسط دوران رنسانس !!! شما یه نگاه بین تکنلوژی ای که الان داری استفاده میکنی باش . از دوا درمون ها از پیشرفت پزشکی و...
برقی که داری استفاده میکنی . کامپیوتری که استفاده میکنی . سیستم عاملی که استفاده میکنی . موبایلی که داری . و تمامی پیشرفت هایی که الان داری رو مدیون اونایی حتی دارو ها قرص ها و پزشکی . پیشرفت علم پزشکی در یکصد سال اخیر مدیون اروپا و آمریکاییم
با علمشون الان سرطان هم دارن روش کار میکنن تا نیازی به هیچ ترسی نباشه . اگر به ما بود الان برای سرما خوردگی هم میبایست دعا میکردیم و دخیل میبستیم .
من نه طرف اونام نه اینا . گور بابای هر دو !!!!! ولی بهتره با  توجیه حرفای خودمون نیایم بی انصافی نکنیم !!

شما می‌گی پیشرفت اونا از اواسط رنسانس شروع شد. مگه من غیر این رو گفتم؟ شما یک بار دیگه پاراگراف آخر پست قبلی بنده رو بخون، با این حرفا معلوم می‌شه اصلاً اون رو نخوندید. من گفتم پیشرفت اونا بعد از جنگ‌های صلیبی با دزدی و غارت کتاب‌ها و دستاوردهای علمی مسلمانان در اون جنگ‌ها و برده‌داری و استعمار شکل گرفت، پیشرفت اون‌ها با له کردن مسلمانان و کشورهای مستعمره شکل گرفت. اگه اون‌ها این همه ظلم و جنایت رو علیه ما مرتکب نمی‌شدند ما تا به حال بسیار بسیار فراتر از علم و تکنولوژی فعلی بودیم، این پیشرفت‌ها رو خودمون می‌تونستیم داشته باشیم و همه‌ی این اختراعات و تکنولوژی‌ها رو خودمون بهش برسیم. ولی اونا ما رو له کردن، ضعیف کردند، جلومون رو گرفتند و خودشون این کارها رو انجام دادند، حالا به چشم کسانی مثل شما بزرگ اومده. دیدگاه شما در مورد اسلام دیدگاهیه که شیاطین سرکش به شما القا می‌کنند، به جای این‌که حرف خدا رو از خودش بشنوید از شیاطین سرکش می‌شونید و جالبه که اونا رو باور هم می‌کنید.

(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: خلاصه اینجا جای این حرفا نیست . اقا مجتبی شما خیلی حرفا رو از اینو اون شنیدین و این حرفای شما رو بنده صد جای دیگه دیدم . خیلی خوشم میومد از نزدیک یه بحثب با شما بکنم .

خوبه خودتونم می‌گین این‌جا جای این بحثا نیست.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: vng ، seyed
داداش خیلی ببخشید من بیشتر از این نمیتونم براتون توضیح بدم اینجا فضای خوبی نیست ولی پاک ذهن شما رو شستشو دادن حرفای 100 من یک غازی که برای سوار شدن بر ما به خوردمان داده شده . اون خدایی که تو قران میگه فلان گروهو نابود کردیم فلان گروهو به سزای اعمالش گذاشتیم کجا بود اون زمانی که داشتن مسلمونا رو به قول شما له میکردن و غارت میکردن ؟ الان کجاست ؟ بعد از اورده شدن 124 هزار پیامبر اخر شد داعش ؟ اخر امریکا بر همه تسلط پیدا کرد ؟ بابا دم خدا گرم .
به وجود اورندش ؟ خودشون به وجود اورنده هستن وقتی 50 هزار پناهنده ی سوری رفتن المان رفتن کشور های سکولار و از بین 40 کشور مسلمون حتی 1 پناهنده هم نرفتن بدون خانه از پایبست خراب است .
.
حمله ی عمر به ایران دروغه ؟ داداش تروخدا از این حرفا جایی نزن . کتاب 2 قرن سکوتو بخون لطفا ... در مورد شخصیت خالد ابن ولید هم تحقیق کن
لطفا ادامه نده چون حوصلم سر رفت شما هرچیو خواستی با عرض معذرت کپی کن و فکر کن دزدی نیست ..

متوجه نبودم چی نوشتین- شما میگین حضرت علی مشاور عمر نبود ؟ عمر برای جنگ به ایران حضرت علی رو مشاورش قرار داد. . این همه بحث میشه بین اینکه چرا حضرت علی مخالف جنگ با ایران نبود و یا چرا حضرت علی عمر رو برکنار نکرد رو نشنیدی ؟ که برای سرپوشی روی این قضیه میگن به وظایف اسلامیش میپرداختو از این حرفا . حالا کاری به این قضایا ندارم در هر صورت کاره ای نبود ولی هم تو 2 قرن سکوت اشاره هپشده هم تو تاریخ طبری یا مروج الذهب . همه هم قبول دارن

سپاس شده توسط:
(1395/1/15، 04:53 عصر)orache نوشته است: داداش خیلی ببخشید من بیشتر از این نمیتونم براتون توضیح بدم اینجا فضای خوبی نیست ولی پاک ذهن شما رو شستشو دادن حرفای 100 من یک غازی که برای سوار شدن بر ما به خوردمان داده شده . اون خدایی که تو قران میگه فلان گروهو نابود کردیم فلان گروهو به سزای اعمالش گذاشتیم کجا بود اون زمانی که داشتن مسلمونا رو به قول شما له میکردن و غارت میکردن ؟ الان کجاست ؟ بعد از اورده شدن 124 هزار پیامبر اخر شد داعش ؟ اخر امریکا بر همه تسلط پیدا کرد ؟ بابا دم خدا گرم .
به وجود اورندش ؟ خودشون به وجود اورنده هستن وقتی 50 هزار پناهنده ی سوری رفتن المان رفتن کشور های سکولار و از بین 40 کشور مسلمون حتی 1 پناهنده هم نرفتن بدون خانه از پایبست خراب است .

ولی به نظر من همون شیاطین سرکش ذهن شما رو شستشو دادند. خداوند اگر می‌خواست می‌تونست همه‌ی انسان‌ها رو مؤمن کنه. خدا این دنیا رو نیافرید که بهشت باشه، بهشتو جدا آفریده. برای انسان‌ها اختیار قرار داد و به هرحال برای اینکه این اختیار وجود داشته باشه باید چنین اتّفاقاتی بیفته. همین خدا هم گفته سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمی‌کنه مگه اینکه خودشون بخوان. اگه حکومت ما از زیر سلطه‌ی خاندان نحس پهلوی نجات پیدا کرد برای این بود که خود مردم خواستند. پس اگه مردم دنیا بخوان (اختیار) می‌تونند این حکومت‌های مستکبر رو از بین ببرند. قرآن می‌فرماید فرعون قومش را تحقیر می‌کرد، و قومش نیز از او اطاعت می‌کردند، به راستی که آنان قومی فاسق بودند. بله فقط مردم فاسق از مستکبرین اطاعت می‌کنند و اکثر مردم جهان فاسقند. شما هم با این که می‌بینی فرعون زمان تحقیرت می‌کنه و می‌گه ایرانی هیچی نیست و…، حرفش رو قبول می‌کنی و ازش اطاعت می‌کنی، مثل قوم فرعون.

ولی اینکه می‌گین از آخر آمریکا و داعش بر دنیا مسلّط شدند، کی گفته الآن آخرشه؟ هدف انقلاب اسلامی این بود که حکومت رو بده دست حضرت صاحب‌الأمر ارواحنا فداه. ما هنوز به این هدف نرسیدیم، ان‌شاءالله به زودی ایشون ظهور خواهند کرد و انتقام خواهند گرفت و دنیا رو از سلطه‌ی مستکبران و زورگویان نجات خواهند داد. دشمنان ظهور ایشان را دور می‌بینند، ولی ما نزدیک می‌بینیم (انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا).

(1395/1/15، 04:53 عصر)orache نوشته است: حمله ی عمر به ایران دروغه ؟ داداش تروخدا از این حرفا جایی نزن . کتاب 2 قرن سکوتو بخون لطفا ... در مورد شخصیت خالد ابن ولید هم تحقیق کن
متوجه نبودم چی نوشتین- شما میگین حضرت علی مشاور عمر نبود ؟ عمر برای جنگ به ایران حضرت علی رو مشاورش قرار داد. . این همه بحث میشه بین اینکه چرا حضرت علی مخالف جنگ با ایران نبود و یا چرا حضرت علی عمر رو برکنار نکرد رو نشنیدی ؟ که برای سرپوشی روی این قضیه میگن به وظایف اسلامیش میپرداختو از این حرفا . حالا کاری به این قضایا ندارم در هر صورت کاره ای نبود ولی هم تو 2 قرن سکوت اشاره هپشده هم تو تاریخ طبری یا مروج الذهب . همه هم قبول دارن

من نگفتم حمله‌ی عمر به ایران دروغه، ماجرای آسیاب رو گفتم که راست و دروغش معلوم نیست.

نخیر، حضرت علی (ع) از همون اوّل با کشورگشایی‌های عمر مخالف بودند. ضمناً مگه من کتاب‌های تاریخی‌ای رو که پیروان همون عمری نوشتند که این قدر ظلم کرد به پیامبر (ص) و خانواده‌ی ایشون قبول دارم؟ اگه می‌خوای منبع تاریخی بیاری یک منبع مورد اعتماد شیعه رو بیار، چون کتاب‌هایی مثل تاریخ طبری و چرندیاتشون رو هیچ شیعه‌ای قبول نداره. شما از دیدگاه اهل سنّت داری با من بحث می‌کنی.

(1395/1/15، 04:53 عصر)orache نوشته است: لطفا ادامه نده چون حوصلم سر رفت شما هرچیو خواستی با عرض معذرت کپی کن و فکر کن دزدی نیست ..

یک حرفی رو می‌زنی و جواب رو نمی‌خوای بشنوی، اگر بشنوی به راحتی نادیده می‌گیری و به جای دلیل منطقی می‌گی حوصله‌م سر رفت، قرآن هم در مورد منافقین می‌گه:

صُمٌّ بُكمٌ عُميٌ فَهُم لا يَرجِعونَ ﴿البقرة: ١٨﴾
آنها کر و لال و کورند و (از ضلالت خود) بر نمی‌گردند.

یعنی حرف حق رو نشنیده می‌گیرند، خودشون حرف حق نمی‌زنند و حقیقت رو ندیده می‌گیرند.
حواستون رو جمع کنید که خدای نکرده جزو این‌ها نباشید و همچنین نباشم.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: ghasem ، vng ، seyed
موفق باشین

سپاس شده توسط:
(1395/1/15، 12:07 عصر)orache نوشته است: منم دارم شروع میکنم به رعایت کپی رایت . محصولات ایرانیو تمامی میخرم چه فیلم چه اهنگ چه بازی چه نرم افزار اصلا دانلود نمیکنم . بازی ها و نرم افزار های خارجی هم برای موبایل سعی میکنم رایگان هاشو دانلود کنم و استفاده کنم و از تبیغات استفاده کنم . ویندوز و آنتی ویروسم هم اورجینال توسط یکی از اقوام سفارش دادم بیارن و مونده نرم افزار ها که اونا هم وقتی پول دستم رسید حتما میخرم چون فقط 1 بار نیازه تا بخریم .
از از یک
و دو اینکه اگر هم هیچ کدوم از این ها رو انجام ندم نمیام توجیهش نمیکنم این میشه عذر بد تر از گناه

اطلبوا العلم و لو بالصين

اگر واقعا علم اینقدر اهمیت داشت دین تو عربستان نمیومد و همچنین تو قرآن هر دقیقه میگفت علم بجویید نه دعا کنید و خدا بپرستید !!!

موفق باشید

سلام،

خوب کاری میکنید! اما من قبل از این مسائل هم کپی رایت داخلی را رعایت میکردم و خواهم کردم،درد اصلی من همین است که چرا به جای اتخاذ سیاست درست و قوانین سخت گیرانه برای رعایت حقوق هموطنانمان که امروزه به راحتی آب خوردن پایمال میشود! ما به فکر استیفای حقوق نامشخص اجانب غربی افتاده ایم!؟
موانع و مشکلاتی که در مطالب قبلی اشاره کردم هر وقت برطرف شد( به ویژه ایجاد فرصت برابر و رفع قیود ناعادلانه و تحریم ها و پایان دادن به سیاست استعماری در این زمینه و به رسمیت شناختن حقوق ایرانیان توسط آنها...) من هم در آنزمان حقوق آنها را تماماً رعایت خواهم کرد البته اگر پولش را نداشته باشم استفاده نخواهم کرد و عذر بدتر از گناه نمی آورم!که حالا ندارم استفاده میکنم و بعد پولش را میدهم! یا رومی رومی یا زنگی زنگی !  

باقی مطالبی که اشاره کرده اید هیچ ربطی نه به این مطلب دارد نه به این انجمن در واقع محتوای این تایپیک را به انحراف کشیده اید!هر چند مایل به گسترش این بحث نیستم اما از سر تکلیفی که احساس میکنم مطالبی خواهم گفت:

1-اسلام هیچگاه به رهبانیت دعوت نکرده است و نگفته شب و روز پیوسته یا عبادیت کنید یا دعا بخوانید. هر چیزی به جای خود خوب است و صحیح است اسلام از افراط و تفریط نهی کرده است.حتی ما در احادیث معصومین (ع) میخوانیم« فِکرَةُ ساعَةٍ خَیرٌ مِن عِبادَةِ اَلفِ سَنَةٍ/یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است»در قران مجید هم زیاد از علم و حکمت صحبت شده است همانطور که دوستمون آقا مجتبی اشاره کردند.

دوست عزیز در عربستان قبل از اسلام تنها 17 نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند! در ایران قبل از اسلام موبدان زرتشتی بنا بر نظام کاست(طبقاتی) ساسانی احدی از طبقات ضعیف و مردم عادی را اجازه به داشتن سواد و کسب علم نمیدادند! در روم و اروپای مسیحی هر کسی کوچکترین علاقه ئی به کتابی جزء کتاب مقدس(انجیل و تورات) نشان میدادو صحبتی از علم و دانش میکرد تحت تعقیب کلیسا و روحانیون مسیحی قرار میگرفت!

اما مقایسه کنید بعد از اسلام چه روندی شکل گرفت و ملتها به چه ترقی و رشد و پیشرفتی رسیدند.

(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: پس از اسلام پیشرفت و تکنلوژی ؟؟ بعد از پیامبر پیشرفت ؟ ببخشید شما با من دارین راجع به تاریخ حرف میزنین ؟ ...........

پیشرفت تاریخ از 500 سال قبل تقه خورد یعنی اوسط دوران رنسانس !!! شما یه نگاه بین تکنلوژی ای که الان داری استفاده میکنی باش . از دوا درمون ها از پیشرفت پزشکی و...

اول این لینک را ببینید در ضمن گفته اید بروید کتاب دو قرن سکوت را بخوانید میدانم که خودتان نخوانده اید! ولی من هم به شما میگویم بروید کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران شهید مطهری را بخوانید.با یکسری چرندیات از معاندین در سطح نت قضاوت نکنید یا اگر دو قرن سکوت را خوانده اید یکطرفه به قاضی نروید. حتما مرحوم عبدالحسین زرین کوب را میشناسید؟ایشان نویسنده دو قرن سکوت است. حال میخواهیم ببینیم از دیدگاه ایشان ادعاهای شما چقدر صحیح است؟ من فقط خلاصه ای از گفته های ایشان را میاورم:

دکتر عبدالحسین زرین کوب نوشته است:

//کارنامه اسلام یک فصل درخشان تاریخ انسانی است....

فتح اسلامی البته با جنگ حاصل شد اما نشر اسلام در بین مردم کشورهای فتح شده به زور جنگ نبود....
مجوس (زرتشتیان) جزیه ای که به اسلامیان می پرداختند به مراتب سبک تر و راحت تر از مالیات سرانه ای بود که پیش از آن به حکومت خویش ـ ساسانیان ـ می دادند....

بعد ها حتی بت پرستان اورپا و هند و تبت نیز توانستند به عنوان مجوس در قلمرو اسلام با پرداخت جزیه در صلح و آزادی بسر برند...
اسلام رفته رفته در سرزمینهای فتح شده انتشار و قبول می یافت و این انتشار و قبول نه از راه عنف و فشار بود
(ن.ک کارنامه اسلام/نوشته:عبدالحسین زرینکوب/ ص 2)....

//اگر عامه مردم این ممالک (ممالک فتح شده بدست مسلمانان) با مهاجمان به چشم عداوت می نگریستند این فتوح چنین آسان دست نمی داد(ن.ک کارنامه اسلام، ص 3)....

//تمدن اسلامی ـ لا اقل از پایان فتوح مسلمین تا ظهور مغول ـ قلمرو اسلام را از لحاظ نظم و انضباط اخلاقی، برتری سطح زندگی، سعه صدر و اجتناب نسبی از تعصب، و توسعه و ترقی علم و ادب، طی قرنهای دراز پیشاهنگ تمام دنیای متمدن و مربی فرهنگ عالم انسانیت قرار داد....
تمدن اسلامی ... بی شک یک دوره درخشان از تمدن انسانی است....
فرهنگ اسلامی هنوز در دنیای حاضر تأثیر معنوی دارد و به جذبه و معنویت آن نقصان راه ندارد(ن.ک کارنامه اسلام،ص5)...

//شک نیست که سهم اقوام گونه گون که در توسعه این تمدن بذل مساعی کرده اند نباید از نظر محقق دور بماند اما آنچه این مایه ترقیات علمی و پیشرفتهای مادی را برای مسلمین میسر ساخت در حقیقت همان اسلام بود که با تشویق مسلمین به علم و ترویج نشاط حیاتی، روح معاضدت و تساهل را جانشین تعصبات دنیای باستانی کرد(ن.ک کارنامه اسلام،ص5)....

//اسلام که یک امپراطوری عظیم جهانی بود ... همه را به هم در آمیخت و از آن چیز تازه ای ساخت. فرهنگ تازه ای که حدود و ثغور نمی شناخت و تنگ نظریهایی که دنیای بورژوازی و سرمایه داری را تقسیم به ملتها، به مرزها، و نژادها کرد، در آن مجهول بود. مسلمان از هر نژاد که بود ـ عرب یا ترک، سندی یا افریقایی ـ در هر جایی از قلمرو اسلام قدم می نهاد خود را در وطن خویش و دیار خویش می یافت.(ن.ک کارنامه اسلام،ص6)....

//کثرت مدارس عالی در بلاد اسلام، هنوز هم که دنیا پیشرفتهای ماشینی یافته است مایه حیرت است و حاکی از وجود شوق و نشاطی بی مانند. در حیقیقت به سبب تأکید و تشویقی که در اسلام راجع به علم شده بود و همچنین به جهت توصیه و ترغیبی که به انجام دادن امور خیر می شد بسیاری از اهل بر و ارباب ثروت عنایت و توجه خاصی به انشاء مدارس مبذول کردند(ن.ک کارنامه اسلام،ص16)....

//آمادگی مسلمین برای اخذ و نشر علوم، و احادیثی که از پیغمبر در تشویق به دانش طلبی نقل می شد، بعلاوه وجود اسباب و موجبات دیگر، شروع یک نهضت علمی را در قلمرو اسلام سبب شد.
(ن.ک کارنامه اسلام،ص17)....

//مسلمین در بعضی رشته های طب تحقیقاتی کردند که بی سابقه بود چنانکه در باره جذام ظاهرا اولین تحقیقات بوسیله آنها شد. فرق بین آبله و سرخک را اول بار آنها ملتفت شدند. در باره مامائی و قابلگی خیلی بیش از یونانی ها مطالعه کردند. همچنین در استعمال بعضی ادویه و پاره ای وسائل معالجه سابقه آنها محقق است ... بعضی معالجات آنها در امراض جسمانی یا روحانی ابتکاری بود...طب اروپا دین زیادی به طب اسلامی دارد.(ن.ک کارنامه اسلام،ص20)....

//جبر و مقابله را اولین بار مسلمین وارد نظام علمی کردند. همچنین استعمال جبر در هندسه
و بالعکس بوسیله مسلمین انجام یافت و این امر نیز در بسط هندسه تحلیلی تأثیر بسزائی داشت(ن.ک کارنامه اسلام،ص23)....

//در تمام قرون وسطی، پیشرفت ریاضیات در واقع به نبوغ ریاضی مسلمین مدیون بود.در نیمه اول قرن پانزدهم میلادی که مسلمین با مشکل ترین مسائل هندسه دست و پنجه نرم می کردند، معادلات درجه سوم جبری را به کمک مقاطع مخروطی حل می کردند و در مثلثات کروی تحقیقات ارزنده انجام می دادند، در اروپا تحقیقات ریاضی از حساب تقویم و طرز بکار بدن چرتکه ـ که غالبا در سطح حوائج روزانه بود ـ در نمی گذشت...
این میراث علمی عظیم مسلمین، هم از حیث وسعت موجب اعجاب است هم از لحاظ دقت(ن.ک کارنامه اسلام،ص24)....

//مسلمین در استخراج معادن، در ساختن رنگ، در آب دادن فولاد، در تهیه چرم و کاغذ و در ساختن اسلحه طی قرنهای دراز تفوق(برتری) خود را بر دنیای غرب حفظ کردند.(ن.ک کارنامه اسلام،ص26)....

//آثار جغرافیائی مسلمین در واقع بسیار غنی، متنوع، آموزنده و جالب است.در جغرافیا، هم وسعت عرصه تحقیقات مسلمین خیلی بیش از یونانی ها بود و هم شور و توفیق آنها و از حیث وسعت قلمرو و دقت مواد حاصله هم، علم جغرافیا در نزد مسلمین بمراتب از آنچه نزد یونانی ها بود پیشتر رفت(ن.ک کارنامه اسلام،ص27)....

//مسلمین در تاریخ کتابهای بسیار زیادی بوجود آوردند و هیچ قومی قبل از شروع عصر جدید درین رشته به پایه مسلمین نرسیده بود(ن.ک کارنامه اسلام،ص30)....

//که گفت که در اسلام دین را با هنر سازگاری نیست؟ برعکس، این هردو با یکدیگر ملاقات می کنند و آن هم در مسجد. خدای اسلام ـ الله تعالی ـ نه فقط رحیم و حکیم است بلکه جمیل هم هست.(ن.ک کارنامه اسلام،ص49)....

//اهمیت میراث اسلامی نه به علم و صنعت آن محدود شد، نه به فلسفه و عرفان آن. ادب اسلامی نیز از همان تنوع و نشاط حیاتی بهره یافت که علم و فلسفه اسلامی را بلندآوازه کرد. در سراسر این ادب نفوذ قرآن محسوس بود، هم در اسلوب بلاغت هم در قصه ها و مواد و هم در فکر و اخلاق. از این روست که این ادب ارزنده را به هر زبانی که هست ـ خواه عربی و خواه فارسی، خواه ترکی و خواه سندی ـ جز ادب اسلامی نمی توان خواند(ن.ک کارنامه اسلام،ص55)....

//محققی که با دنیای اسلام آشنایی درست دارد پروایی ندارد که اسلام را دینی بیابد مناسب با احوال انسانی، حتی بیش از آنچه راجع به فرهنگ فرانسوی ادعا می کنند قبایی به قامت انسانیت.....
آنچه دنیا به اسلام و مسلمانان مدیونست آن اندازه هست که نشان دهد برخلاف بعضی دعویها اسلام هرگز جریان فرهنگ انسانی را سد نکرده است و حتی آن را به پیش رانده است....................

//اگر اکنون دنیای اسلام ارزش و حیثیت خود را درست نمی شناسد تا حدی از آن روست که از معنویت خویش جدا مانده است. کارنامه اسلام در قرنهای درخشان آن، کارنامه یک فرهنگ انسانی است، یک فرهنگ جامع ... به قدر قامت انسان........

//این نکته که اسلام در طی قرنهای دراز موجد یک فرهنگ پیشرو بوده است چیزیست که از تاریخ فرهنگ انسانی بدرستی بر می آید....(ن.ک کارنامه اسلام،ص57)....

//(مستشرقان/غربیان) پیشرفت عجیب تمدن اسلامی را .... نوعی معجزه خوانده اند، معجزه اسلامی....

تأثیر فرهنگ اسلامی در پیشرفت علوم ریاضی، طب و شیمی شواهد بسیار دارد.حتی در قرن سیزدهم ترجمه کتب اسلامی و شروح آنها در مدارس عالی آکسفورد، با شوق و علاقه دنبال می شد....

...اگر آنچه اروپا در قرون وسطی و بعد از آن، در ریاضی، طب و شیمی، به مسلمین مدیون است، جمع آید بی شک رقم قابل ملاحظه ای است اما در فلسفه و عرفان اروپا نیز این نفوذ اسلام کم اهمیت نیست...(ن.ک کارنامه اسلام،ص58)....

//آنچه شاید خلاف انتظار می نماید نفوذی است که فرهنگ اسلام در ادبیات اروپا داشته است و آن خود به هیچ وجه چیز بی اهمیتی نیست...
تمدن امروز دنیا در ادب، در فلسفه، در عرفان و در علم تا حد زیادی به اسلام و فرهنگ اسلامی مدیون است.(ن.ک کارنامه اسلام،ص59)....

//آشنایی با زبان عربی و فرهنگ اسلامی در ایتالیا و فرانسه تا حدی محرک و انگیزه آن نهضت عظیم علمی فکری شد که بعدا رنسانس خوانده شد و همه اروپا را به جنب و جوش آورد. بدین گونه اروپا حتی رنسانس خود را تا حد قابل ملاحظه ای به مسلمین مدیون است...

بیان این دعوی نه حاجت به مبالغه دارد نه نیاز به تعصب. دنیای اسلام به قدر کافی افتخارات راستین دارد که نیازی به گزاف و دعوی نداشته باشد....

غرب به تمدن اسلامی خیلی بیش از آنچه خود اعتراف دارد مدیون است....هنوز در غرب روشن بینانی هستند که به درستی انتظار دارند تا آنجا که ممکن است الهامات تازه ای از شرق و اسلام دریافت دارند(ن.ک کارنامه اسلام،ص60)....

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Mojtaba ، seyed
(1395/1/15، 02:38 عصر)orache نوشته است: یه نگاهی به اطرافت بنداز ببین خاور میانه کجای دنیاست و غرب بیدین کجاست ! ببین تو هند که میگن هر کیلومتر به کیلومتر دینشون عوض میشه کجان و مایی که فقط 1 خدا داریم کجاییم . به قول اون جوکه 1 دین داریم هر روز هم دیگه رو میکشیم هر دو الله و اکبر سر میدیم و هر دو مردگان خود رو شهید صدا میزنیم !

خاورمیانه مهد تمدن و گهواره تمدن دنیا بوده است و اگر مردم آن به خود بیایند و فریب بازی های غربیان را نخورند در آینده باز خواهد شد.چون زمین گرد است و روزگار پستی و بلندی فراوان دارد!

حضرت علی (ع) : دنیا دو روز است یک روز با توست و یک روز علیه تو... روزی که با تست مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش به یاد داشته باش که هر دو پایان پذیرند.

پاسخ جکتان را در این آدرس ببینید! واقعاً در عجبم مستندات شما جک و لطیفه ... است؟

من دیدگاه نژاد پرستانه ندارم از آل سعود بیزارم اما با مردم عرب مشکلی ندارم.از جمله آزادگان عرب هموطنان جنوبي ما ميباشند.که از گذشته تا به امروز جزء مدافعان غيور اين سرزمين بوده اند.
و يا شيعيان دلير عربستان، من چند بار آنها در سفر مشهد ديده ام.جدا انسان هاي شريفي هستند.همواره از زمان پيروزي انقلاب طرفدار ايران و ايراني بوده اند و به خاطر همین تفکر دفاع از ایران تحت ستم آل سعود میباشند
يا شيعيان غيور لبنان..که حزب الله و سيد حسن نصر الله از آنها هستند.در خط مقدم مبارزه با صهيونيست ها و تکفیری ها ميباشند.
يا شيعيان مظلوم عراق که سالها گرفتار حکومت استبدادي صدام بودند.همه ي کساني که در اين سالها از ايران به عراق براي زيارت رفته اند شاهد مهمان نوازي فوق العاده آنها از ايراني ها بوده اند.مانند اربعین ها که واقعا عرب هاي شيعه ي آنجا از جان مايه گذاشتند.
يا شيعيان و علويان مظلوم بحرین، سوريه و يمن که سالهاي سال طرفدار ايرانيان بوده اند و هستند.

همان آمریکایی که میگوئید به کمک مافیای خود آل سعود را رئیس حقوق بشر سازمان ملل کرده است! نام ایران را در لیست تروریسم قرار داده از نام پادشاهی سعودی نجس و اسرائیل منحوس هیچ خبری نیست! آن مردک عادل الجبیر به استناد همین عمل آمریکا در آنجا گفته بود ایران تروریست هست و ما نه! چون نام ما در لیست تروریست آمریکا نیست ولی نام ایران هست!
این هم از عدالت غربی، آمریکایی !

(1395/1/15، 04:53 عصر)orache نوشته است: ...

اخبار را درست پیگیری کنید:

«ملیسا فلمینگ» سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد تعداد آوارگان سوریه در کشورهای مختلف را اعلام کرد.

بنا به این آمار (1/950/000) در ترکیه، (1/113/000) در لبنان، (630/000) در اردن و (250/000) آواره در عراق و تعداد کمتری در مصر و شمال آفریقا حضور دارند که به طور اجمالی تعداد کل آن‌ها به چهار میلیون می‌‌رسد که در کشورهای همجوار حضور دارند....

ترکیه،لبنان،عراق،اردن، مصر و شمال آفریقا با اجازه ی شما مسلمان هستند!

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: