اسمی برای عنوان پیدا نکردم
با سلام.
یه مشکل دارم.مثلا یه بکگراند دارم و چند تا اسپرایت روش.حالا میخوام وقتی بکگراند در حال لمس هست یه اتفاقی بیفته ولی وقتی اسپرایت ها در حال لمس هستند اون اتفاق نیفته و به جاش یه اتفاق دیگه رخ بده.ولی این اتفاق نمیشه.با اینکه اسپرایت ها روی بک گراند هستند ولی در همه حالت اون اتفاق واسه بک گرانده هم رخ میده.برای مثال به این سورسنگاه کنید.

دانلود

خب داخل سورس موقع تاچ بک گراند دوربین حرکت میکنه و من به اون اسپرایت بنفشه رفتار dragdrop دادم.و حالا میخوام کاری کنم که وقتی اسپرایت رو لمس میکنم و میخوام اونو درگ کنم صفحه نمایش حرکت نکنه.خودم هر راهی رفتم نشد دیگه اومدم اینجا.ممنون میشم کمک کنید.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

میتونید مثل این سورس عمل کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: