مشکل خروجی با اندروید
من دارم روش کار می کنم و اگر به نتیجه رسیدم حتما خبرت می کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
16 درباره سه خروجی با اندروید کراس والک ، کوکون  CocoonJS  و فون توضیح بدهید مزیا و معایب هر روش و همچنین در کراس والک
2 چگونه خروجی اندروید را شخصی سازی کنیم
63 سوال مهم آیا هر سه روش فوق و یا کلا اندروید از وب جی ال پشتیبانی می کنند یا نه من از جلوه ها و افکت وب جی ال که بازی را خیلی زیبا می کند استفاده کردم
41 آیا شما سایتی می شناسید فایل های جدید وب جی ال را بشه دانلود کرد این فایل اکثر پسوند FX هستند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1393/11/10، 12:06 عصر)mehrdad.ch نوشته است: 16 درباره سه خروجی با اندروید کراس والک ، کوکون  CocoonJS  و فون توضیح بدهید مزیا و معایب هر روش و همچنین در کراس والک
2 چگونه خروجی اندروید را شخصی سازی کنیم
63 سوال مهم آیا هر سه روش فوق و یا کلا اندروید از وب جی ال پشتیبانی می کنند یا نه من از جلوه ها و افکت وب جی ال که بازی را خیلی زیبا می کند استفاده کردم
41 آیا شما سایتی می شناسید فایل های جدید وب جی ال را بشه دانلود کرد این فایل اکثر پسوند FX هستند

درباره خروجی که خیلی توضیح داده شد : 
​کراسواک بهترین روشهولی ۱۶ مگ میاره رو بازیتون که اگه بازیتون بهینه باشه زیاد مشکلی نداره
کوکون اگه میخواید اول بازی آرم ludei نمایش داد نشه باید پول بدید تا بازیتون حرفه ای باشه ولی حجمی رو بازی نمیاره
phonegap رو هم دقیقا نمیدونم ولی فکر نمیکنم زیاد خوب باشه

​شخصی سازی اگه منظورتون آیکون و اسپلش اسکرین و ایناست : 
توی کراسواک بالا سمت چپ projects قسمت تنظیمات میشه تغیییر داد

webgl هم کراسواک پشتیبانی میکنه

چهارم هم نمیدونم 1
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
Crosswalk:
  1. پشتیبانی از تمام قابلیّت‌های HTML
  2. اضافه کردن ۱۵ تا ۲۰ مگ به حجم بازی
  3. قابل نصب در اندروید 4.0 به بالا
  4. عملکرد متوسّط

CocoonJS: که به دو نوع +Canvas و Webview تقسیم می‌شه. Webview ویژگی‌هایی مشابه Cordova داره.
بنابراین در این‌جا +CocoonJS Canvas رو بررسی می‌کنیم. +Canvas یک موتور اجرای جاوااسکریپت در اندروید هست که بیشتر برای ساخت بازی بهینه شده و چیزهایی که به نظرش کاربردی در بازی‌ها نداشتند رو حذف کرده.
  1. عدم پشتیبانی از تمام قابلیّت‌های HTML و DOM در جاوااسکریپت
  2. اضافه کردن حدود ۸ مگ به حجم بازی
  3. قابل نصب در اندروید 2.3 به بالا
  4. عملکرد بالا
  5. نمایش لوگوی ludei در حد چند ثانیه در هنگام اجرای بازی

Cordova
(که قبلاً با اسم PhoneGap شناخته می‌شد): ویژگی‌هایی مشابه کراس‌واک داره. یا بهتر بگم، کراس‌واک ویژگی‌هایی مشابه Cordova داره.

از نظر اسکیرا برای خروجی iOS8 به بالا بهترین روش Cordova هست. برای اندروید 5.0 به بالا هم Cordova از همه بهتره، ولی چون هنوز کار داره تا اندروید 5 به طور گسترده مورد استفاده قرار بگیره، بهتر هست که از کراس‌واک برای اندروید 4.0 به بالا استفاده بشه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، mehrdad.ch
درباره phonegap چگونه برای اندرید خروجی بگیرم راهنمای گام به گام . همچنین از معایبش 
  پاسخ

چگونه چرخش نمایش را برای موبایل در کراس والک خاموش کنم . درباره تنظیمات کراس والک کمی بیشتر توضیح دهید .
کراس والک خوبه یا اندروید . کدام قسمت خروجی بهتر و کاملتر می گیرند چرا 
چرا آخه چرا با شخصی سازی لودینگ باز هم صفحه مشکی می اید منم در گوشی تست کردم اما فایده ای نداشت لطفا یک سور بگذارید که بازی در حال لود شدن هست و پست زمینه عکسی به همراه لود عکسی و متنی باشد  63 20 33
  پاسخ

(1393/11/16، 12:40 صبح)mehrdad.ch نوشته است: چگونه چرخش نمایش را برای موبایل در کراس والک خاموش کنم . درباره تنظیمات کراس والک کمی بیشتر توضیح دهید .
کراس والک خوبه یا اندروید . کدام قسمت خروجی بهتر و کاملتر می گیرند چرا 
چرا آخه چرا با شخصی سازی لودینگ باز هم صفحه مشکی می اید منم در گوشی تست کردم اما فایده ای نداشت لطفا یک سور بگذارید که بازی در حال لود شدن هست و پست زمینه عکسی به همراه لود عکسی و متنی باشد  63 20 33

بابا چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی!  4
وقتی میخوای با کراسواک خروجی بگیری توی کراسواک گوشه سمت چپ نوشته projects
اون بازی که در حال ساختنش هستی رو از منویی که باز میشه انتخاب کن
توی اون تنظیمات هست و بیای پایین هم چنتا نوار کشویی هست
اگه میخوای صفحه نچرخه باید حالت نمایش رو روی landscape برای افقی و یا portrait برای عمودی بزاری
اگه بیای پاییین و منوی کشوی روو باز کنی میتوننی برای بازیت آیکون و اسپلش اسکرین بسازی
اسپلش اسکرین همون صفحه ای که قب ااز شرع بزی مثلا اسم سازنده بازی برا چند لحظه میاد و بعدش میره تو بازی البته توی همون منوی کشویی چنتا زبونه هست که تو باید crosswalk رو انتخاب کنی و توش آیکون و اینا رو import کنی نه توی تب android (حتما از اندازه هایی که خود کراسواک میگه استفاده کن)(آیکونا و اسپلش اسکرین هارو باید توی فایل خروجی اندرویدی که از کانستراکت گرفتی کپی کنی و الا کراسواک گیر میده)
قبل از ساخت ببازتت ان ببالا تو زبونه emulate بازیت رو تست کن رو چنتا دستگاه
​درقسمت build باید از همون ردیف اول crosswalk for android رو انتخاب کنی چون به دلایلی که خودمم نمیدونم بقیشون جواب نمیدن! 4

خسسته شددم! 22
​امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشی  3
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هیچ کس با phonegap خروجی نگرفته فرقش با آن دوتا دیگر چیه 16
یک مشکل جدید من می خواهم برای اندروید نسخه 4 خروجی بگیرم اما موقع خروجی با کراس والک میزنه 4.2 چگونه روی 4 تنظیمش کنم. 20
هیچ کسی پیدا نمی شود چگونه صفحه مشکی لود را عکس بگذارم من هر کاری که گفته اید انجام دادم ولی باز صفحه مشکی نمایش میدهد . در خروجی کراس والک فقط عکس می آید ولی لود نمی آید 39
آیا خروجی کراس والک سنگین است. کسی میدانه چگونه در اینتل زد دی کی بفهمیم بازبمان به چه سخت افزار موباییل سازگار است حداقل به چه پردازنده و چه رمی و گرافیکی احتیاج داره.کسی می دانه  63
درباره تنظیمات پروژه می خواستم بدانم که فیلد های آن چه کاری انجام می دهند.
  پاسخ

(1393/11/16، 10:35 صبح)mehrdad.ch نوشته است: هیچ کس با phonegap خروجی نگرفته فرقش با آن دوتا دیگر چیه 16
یک مشکل جدید من می خواهم برای اندروید نسخه 4 خروجی بگیرم اما موقع خروجی با کراس والک میزنه 4.2 چگونه روی 4 تنظیمش کنم. 20
هیچ کسی پیدا نمی شود چگونه صفحه مشکی لود را عکس بگذارم من هر کاری که گفته اید انجام دادم ولی باز صفحه مشکی نمایش میدهد . در خروجی کراس والک فقط عکس می آید ولی لود نمی آید 39
آیا خروجی کراس والک سنگین است. کسی میدانه چگونه در اینتل زد دی کی بفهمیم بازبمان به چه سخت افزار موباییل سازگار است حداقل به چه پردازنده و چه رمی و گرافیکی احتیاج داره.کسی می دانه  63
درباره تنظیمات پروژه می خواستم بدانم که فیلد های آن چه کاری انجام می دهند.
چند بار بهتون گفتیم که فون گپ بدرد کار ما نمیخوره! ولش کنید!
​میزنه 4.2 ولی روی 4 به بالا اجرا میشه ولی فکر کنم یه گزینه هست که دستی میکنتش 4!
خوب از همون عکس استفاده کنید اگر حتما میخواید لودینگ باشه میتونید توی خود کانستراکت ۲ بسازیدش ولی هرچی لودینگ کم تر داشته باشه بهتره
من یه بازی پلتفرم ساده خروجی گرفتم با ۱۶ مگ کراسواک شد ۱۸ مگ ولی کندی توش نبود

4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چطوری با کانسراکت با کمک Apache Cordova خروجی اندروید بگیریم. چطور نسخه 4 آنرا جایگزین نسخه قبلی کنیم.
در برخی از بازی های اندروید علاوه بر فایل بازی یک فایل دیگر به نام دیتا وجود دارد که صدا و المان های حجیم در آن قرار می گیرد آیا کسی تجربای درارد که چگونه با کانسراکت اینجوری خروجی بگیریم و المان های پر حجم مثل صدا و اضافه را در آن قرا ر دهیم
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: