استفاده به عنوان textbox
سلام
در خروجی کوکن نبایداز باتن و تکست باکس استفاده کنیم
بجای باتن میشه از اسپرایت استفاده کرد ولی بجای باتن نمی دونم از چی استفاده کنم
لطفا یکی بگه و روش استفاده ازشم بگین
مرسی 53 53
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،برای جایگزینی textbox از قابلیت prompt text input در پلاگین CocoonCanvasplus میتوانید استفاده کنید.نوع ساده تر آن در پلاگین CordovaDialog از مجموعه cranberrygame وجود دارد که دوستمان آموزش آن در اینجا قرار داده است.راه دیگر شبیه سازی کیبورد اندروید و وارد کردن داده ها در یک شی text است که روش طولانی و وقت گیری است.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888
Sad 
این ها خوبن
اما مثلا من که می خوام چند تا جا بزارم برای وار کردن چند نوع متن اون موقع نمیشه که از هم جدا کرد اون متن ها را
مثلا اونا رو نمیشه ریخت توی متغیر گلوبال
که مثلا با تگ name  رو بریزه تو متغیر name و تگ age رو بریزه تو متغیر گلوبال age
راهی هست؟
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
CocoonCanvasplus را برای جدا سازی باید وابسته به یک متغیر کنید که کمی کار را سخت مبکند.به نظر من از همان CordovaDialog استفاده کنید برای شما بهتر است چرا که بصورت پیشفرض گزینه ای به نام tag دارد که برای جدا سازی دریافتی ها میتوان از ان استفاده کرد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888
بله کوروادو دیالوگ تگ داره اما باید چجوری تعریف کنیم اینو که هنگام ست ولیو مال تگ name رو ست کنه و متغیر age هم با تگ age ست بشه
من اینجاش مشکل دارم
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: