موضوعها: 28
سپاسها: 104
59 سپاس گرفتهشده در 37 ارسال
میدونم برای کانستراکت نیست ولی با چه روشی با کانستراکت ازش استفاده کنیم؟ همینطور میخوام بدونم چطور فایل getscore.php رو تنظیم کنیم که تو کانستراکت اسم یک کاربر رو با text بدیم و امتیاز همون کاربر رو بتونیم سرچ کنیم و تو یه تکست نشون بدیم. مرسی
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
سلام
توصیه میکنم کمی PHP و SQL یاد بگیرید، برای شروع کار جلسهی دوازدهم دورهی جامع ما رو هم ببینید بد نیست (انشاءالله به زودی قابلیت خرید هر جلسه رو به صورت جداگانه خواهیم گذاشت)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
ببينيد من تا حدودي از php سر در ميارم و مثل تو فايل getscore.php با اضافه كردن دستور where name =kamran تونستم فقط همون رديف رو به دست بيارم ولي مشكلم ارتباط كانستراكت با فايل پي اچ پي است.
يعني چطور ميتونم از تو كانستراكت اون نام كاربر(مثلا kamran) رو بفرستم و فقط همون رديف كه اين امتياز نوش هست رو برگردونم
سوالم رو طور دیگه ای مطرح میکنم. چون خیلی مهم و کاربردیه
فرض کنیم ما یک بازی امتیازی آنلاین داریم که نام کاربر و امتیاز رو با توجه به آموزش ثبت امتیازات آنلاین در فایل پی اچ پی savescore ذخیره و بوسیله فایل getscore رشته ای از کاربران و امتیازات داریم.
حالا ما میخواهیم با دادن نام کاربر در کانستراکت امتیاز اون رو در یک textbox نشون بده. لطفا راهنمایی کنید که از چه کدی در کانستراکت استفاده کنم. با دستور token میشد بگیم مثلا رشته پنجم رو با توجه به علامت جداکننده بده ولی برای مقایسه رشته بر اساس نام کاربر و به دست آوردن امتیاز اون که دقیقا رشته بعدی هست باید چه تابعی استفاده کرد؟
اگر یک سورس ساده هم تونستید بدید هیلی ممنون میشم
خوب من هم از پی اچ پی و آژاکس استفاده میکنم برای اینکه اطلاعات رو از فایل getscore.php بگیرم( بر اساس آموزش ثبت امتیاز آنلاین شما)
حالا اگه منظور شما روش استاندارد تری هست به شدت علاقه مند یادگیری اون هستم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آقا مجتبی شما خیلی با محیت هستید و من هم خیلی سوال میکنم.
چون نمیخوام حاصل اینهمه مکاتبه بی نتیجه بمونه.
من تقریبا فهمیدم چی گفتید ولی نمیتونم عملی پیادش کنم.
میشه فایلهای پی اچ پی save و get و سمپل کانستراکت رو اینجا بزارید تا به یک نتیجه ای برسیم؟
سلام. اگر وقت کردید ممنون میشم