به دست آوردن تعداد کاربران ثبت نام شده امتیاز آنلاین
(1395/2/4، 09:24 عصر)kamran_cn نوشته است:
(1395/2/4، 09:14 عصر)Mojtaba نوشته است: از این کد SQL می‌تونید استفاده کنید:
کد:
SELECT COUNT(*) FROM اسم‌جدول;
ممنون. میشه توضیح بدید چطور این کد رو تو کانستراکت برای به دست آوردن تعداد رکورد استفاده کنم؟

مال کانستراکت نیست.
توی PHP باید ازش استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
میدونم برای کانستراکت نیست ولی با چه روشی با کانستراکت ازش استفاده کنیم؟ همینطور میخوام بدونم چطور فایل getscore.php رو تنظیم کنیم که تو کانستراکت اسم یک کاربر رو با text بدیم و امتیاز همون کاربر رو بتونیم سرچ کنیم و تو یه تکست نشون بدیم. مرسی
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
توصیه می‌کنم کمی PHP و SQL یاد بگیرید، برای شروع کار جلسه‌ی دوازدهم دوره‌ی جامع ما رو هم ببینید بد نیست (ان‌شاءالله به زودی قابلیت خرید هر جلسه رو به صورت جداگانه خواهیم گذاشت)
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببينيد من تا حدودي از php سر در ميارم و مثل تو فايل getscore.php‌ با اضافه كردن دستور where name =kamran تونستم فقط همون رديف رو به دست بيارم ولي مشكلم ارتباط كانستراكت با فايل پي اچ پي است.
يعني چطور ميتونم از تو كانستراكت اون نام كاربر(مثلا kamran) رو بفرستم و فقط همون رديف كه اين امتياز نوش هست رو برگردونم
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سوالم رو طور دیگه ای مطرح میکنم. چون خیلی مهم و کاربردیه
فرض کنیم ما یک بازی امتیازی آنلاین داریم که نام کاربر و امتیاز رو با توجه به آموزش ثبت امتیازات آنلاین در فایل پی اچ پی savescore ذخیره و بوسیله فایل getscore رشته ای از کاربران و امتیازات داریم.
حالا ما میخواهیم با دادن نام کاربر در کانستراکت امتیاز اون رو در یک textbox نشون بده. لطفا راهنمایی کنید که از چه کدی در کانستراکت استفاده کنم. با دستور token میشد بگیم مثلا رشته پنجم رو با توجه به علامت جداکننده بده ولی برای مقایسه رشته بر اساس نام کاربر و به دست آوردن امتیاز اون که دقیقا رشته بعدی هست باید چه تابعی استفاده کرد؟
اگر یک سورس ساده هم تونستید بدید هیلی ممنون میشم
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/5، 11:53 صبح)kamran_cn نوشته است: ببينيد من تا حدودي از php سر در ميارم و مثل تو فايل getscore.php‌ با اضافه كردن دستور where name =kamran تونستم فقط همون رديف رو به دست بيارم ولي مشكلم ارتباط كانستراكت با فايل پي اچ پي است.
يعني چطور ميتونم از تو كانستراكت اون نام كاربر(مثلا kamran) رو بفرستم و فقط همون رديف كه اين امتياز نوش هست رو برگردونم

با AJAX

(1395/2/5، 02:29 عصر)kamran_cn نوشته است: سوالم رو طور دیگه ای مطرح میکنم. چون خیلی مهم و کاربردیه
فرض کنیم ما یک بازی امتیازی آنلاین داریم که نام کاربر و امتیاز رو با توجه به آموزش ثبت امتیازات آنلاین در فایل پی اچ پی savescore ذخیره و بوسیله فایل getscore رشته ای از کاربران و امتیازات داریم.
حالا ما میخواهیم با دادن نام کاربر در کانستراکت امتیاز اون رو در یک textbox نشون بده. لطفا راهنمایی کنید که از چه کدی در کانستراکت استفاده کنم. با دستور token میشد بگیم مثلا رشته پنجم رو با توجه به علامت جداکننده بده ولی برای مقایسه رشته بر اساس نام کاربر و به دست آوردن امتیاز اون که دقیقا رشته بعدی هست باید چه تابعی استفاده کرد؟
اگر یک سورس ساده هم تونستید بدید هیلی ممنون میشم

این هم اصولی‌ترش اینه که از آجاکس استفاده کنید، چون در حالت معمولی فقط ۲۰ امتیاز برتر از دیتابیس خونده می‌شه و ارسال می‌شه و اگه کاربر مورد نظر جزو ۲۰تای برتر نباشه عملاً پیدا نمی‌شه. ولی به هر حال اگه نمی‌خواین از PHP و آجاکس استفاده کنید با یک جستجوی ساده توی متن دریافتی می‌تونید پیداش کنید، چه توسّط Regex و چه با جستجوی معمولی.

مثلاً می‌تونید توی رشته‌تون دنبال این عبارت باقاعده بگردید:
کد:
\|علی\|\d+\|

که به جای علی اسم کاربر رو می‌نویسید، مثلاً

کد:
"\|" & UserName & "\|\d+\|"

بعد با استفاده از یک tokenat ساده روی نتیجه‌ی این جستجو امتیاز کاربر رو پیدا می‌کنید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
خوب من هم از پی اچ پی و آژاکس استفاده میکنم برای اینکه اطلاعات رو از فایل getscore.php بگیرم( بر اساس آموزش ثبت امتیاز آنلاین شما)
حالا اگه منظور شما روش استاندارد تری هست به شدت علاقه مند یادگیری اون هستم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/5، 03:58 عصر)kamran_cn نوشته است: خوب من هم از پی اچ پی و آژاکس استفاده میکنم برای اینکه اطلاعات رو از فایل getscore.php بگیرم( بر اساس آموزش ثبت امتیاز آنلاین شما)
حالا اگه منظور شما روش استاندارد تری هست به شدت علاقه مند یادگیری اون هستم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خودتون یک فایل php دیگه می‌‌سازید به اسم مثلاً getOneScore.php بعد توی این فایل با متد get یوزرنیم رو دریافت می‌کنید و بعد از اتصال به دیتابیس کد SQL مورد نظرتون رو که فقط یک خروجی داشت اجرا می‌کنید و نتیجه رو echo می‌کنید (با php)

توی کانستراکت هم یک درخواست آجاکسی برای این فایل php جدید ارسال می‌کنید و یوزرنیم رو هم در قالب QueryString همراهش می‌فرستید تا امتیاز همون شخص رو فقط بگیرید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مجتبی شما خیلی با محیت هستید و من هم خیلی سوال میکنم.
چون نمیخوام حاصل اینهمه مکاتبه بی نتیجه بمونه.
من تقریبا فهمیدم چی گفتید ولی نمیتونم عملی پیادش کنم.
میشه فایلهای پی اچ پی save و get و سمپل کانستراکت رو اینجا بزارید تا به یک نتیجه ای برسیم؟
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. اگر وقت کردید ممنون میشم 
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: