مهم: حل مشکل خرید درون برنامه با خروجی cocoon.io
(1394/10/13، 09:19 عصر)amirho24 نوشته است: خروجی xdk با صرفه تره

دقیقا چرا ؟  106
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببنید هر دو خروجی مزایا و معایبی دارند اما من با آرم یا لوگوی اسپلش cocoia کاملا مخالف هستم و کاری خیلی غیر حرفه ای هست و کاش می شد این آرم را برداشت.
فعلا ما هم به پیشنهاد سایت سیرا اهمیت میدیم و از XDK استفاده می کنیم شاید ارزش 16 مگ بیشتر از این باشه تا بازیت به اسم یه شرکت دیگه تموم بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تنها تفاوتشون حجم هست و اسپلش ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
تنها حجم و اسپلش نیست از لحاظ پرفورمنس خروجی cocoon io صد در صد بهتر از خروجی با xdk هست.برای دانلود فایل apk خروجی هم حتماً لازم نیست به ایمیلتون مراجعه کنید.فقط کافی است در پنلتون بعد از اتمام چشمک زدن آیکونی که در تصویر زیر با فلش قرمز نشان داده شده است.با کلیک بر روی آن ایکون پروژه کامل شده رو دانلود کنید.(اتمام جشمک زدن این ایکون یعنی پایان کامپایل پروژه)

[تصویر:  001_1.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
خروجی کوکون با پلاگین های ادپلی و... مشکل نداره ؟

و ایا در گوشی ها بهتر عملکرد داره ؟ در بازی هایی که فیزیک دارن
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/14، 09:42 صبح)amirho24 نوشته است: خروجی کوکون با پلاگین های ادپلی و... مشکل نداره ؟

و ایا در گوشی ها بهتر عملکرد داره ؟ در بازی هایی که فیزیک  دارن

نه پرداخت درون برنامه هم میاد 
و اینکه کلا سریعتر از xdk هست 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چرا من طبق اموزش پیش میرم تو فایل کانفیگ اصلا اسمی از پلاگین های کوردوا نیست ؟ اصلا نمیتونم از پرداخت درونی استفاده کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/10، 03:15 عصر)orache نوشته است: چرا من طبق اموزش پیش میرم تو فایل کانفیگ اصلا اسمی از پلاگین های کوردوا نیست ؟ اصلا نمیتونم از پرداخت درونی استفاده کنم

آقا آرش من تا حالا همچین چیزی واقعا ندیدم.
دوستان کسی می دونه مشکلو؟
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آرش کیه ؟ 22
اون تاپیکی که زدمو بخون . واقعا دارم دیوونه میشم !!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/14، 12:51 صبح)vng نوشته است: سلام،
تنها حجم و اسپلش نیست از لحاظ پرفورمنس خروجی cocoon io صد در صد بهتر از خروجی با xdk هست.برای دانلود فایل apk خروجی هم حتماً لازم نیست به ایمیلتون مراجعه کنید.فقط کافی است در پنلتون بعد از اتمام چشمک زدن آیکونی که در تصویر زیر با فلش قرمز نشان داده شده است.با کلیک بر روی آن ایکون پروژه کامل شده رو دانلود کنید.(اتمام جشمک زدن این ایکون یعنی پایان کامپایل پروژه)

[تصویر:  001_1.jpg]

باسلام.)

برای اون آرم هم راهی هست . اول یک برنامه که با این پلاگین خروجی شده رو به بنده بگید بررسی کنم ( اسپلش رو عوض میکنم ) و اگر شدنی بود آموزش رو همینجا میذارم ... این مشکلا تقریبا حل شدنیه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,669 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,979 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,630 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: