ساخت جون و امتیاز
سلام.کسی میتونه بگه چجوری میتونم سکه بزارم که امتیاز بگیره پلیر با خوردنش و قلب بزارم که جون پلیر باشه؟لطفا هرکی میدونه مرحله به مرحله بگه..تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای امتیاز گرفتن باید  از متغیر ها استفاده کنی و یک متغیر score درست کرده و بایدشرط بزاری در صورت برخورد پلیر با سکه( اسپرایتی که برای سکه وارد کردی ) به متغیر score 1 یا هر اندازه خواستی اضافه شود
و برای نشان دادن  امتیاز هم میتونی از text استفاده کنی
فکر میکنم دانلود ساخت بازی دو بعدی در کانستراکت تو این مورد(نشان دادن امتیاز و استفاده از پارالاکس ) خیلی کمک کنه
برای ساخت قلب یا نشان دادن مقدار جان پلیر باید اول یک متغیر بسازید و یک اسپرایت قلب اضافه کرده و با حالت های مختلف و شرط کنید که اگر مقدار متغیر مساوی 1 بود یا مساوی n lمقدار   بود (استفاده از ساب ایونت )  
فکر میکنم ساده گفته باشم ایشاله که کارتون راه افتاده باشد 
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire
(1395/2/13، 01:24 عصر)user-11 نوشته است: برای امتیاز گرفتن باید  از متغیر ها استفاده کنی و یک متغیر score درست کرده و بایدشرط بزاری در صورت برخورد پلیر با سکه( اسپرایتی که برای سکه وارد کردی ) به متغیر score 1 یا هر اندازه خواستی اضافه شود
و برای نشان دادن  امتیاز هم میتونی از text استفاده کنی
فکر میکنم دانلود ساخت بازی دو بعدی در کانستراکت تو این مورد(نشان دادن امتیاز و استفاده از پارالاکس )  خیلی کمک کنه
برای ساخت قلب یا نشان دادن مقدار جان پلیر باید اول یک متغیر بسازید و یک اسپرایت قلب اضافه کرده و با حالت های مختلف و شرط کنید که اگر مقدار متغیر مساوی 1 بود یا مساوی n lمقدار   بود (استفاده از ساب ایونت )  
فکر میکنم ساده گفته باشم ایشاله که کارتون راه افتاده باشد 

سلام.تشکر متوجه شدم اما نمیدونم به ترتیب از کجا باید این کارهارو بکنم.میشه بیشترتوضیح بدید؟یعنی بگید مثلا اول یه اسپرایت به بازیت اضافه میکنی، بعد از فلان قسمت باید فلان چیز رو انتخاب کنیو...اینجوری توضیح بیشتربدید ممنون میشم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام  پیشنهاد میکنم اول چند تا از اموزش های سایت  si2.ir رو نگاه کنی. خیلی چیزا رو یاد میگیری. اینم یه سورس که درست کردم: سورس
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/14، 11:18 صبح)mah نوشته است: سلام  پیشنهاد میکنم اول چند تا از اموزش های سایت  si2.ir رو نگاه کنی. خیلی چیزا رو یاد میگیری. اینم یه سورس که درست کردم: سورس

سلام.تشکر.اما فایل سورستون رو بازنمیکنه.میگه با ورژن جدیدتری نوشته شده.مال من 222 هستش.اینی که شما سیو کردید 226 یا جدیدتره.امکانش هست با ورژن پایینتر سیوش کنید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام میتونید ورژن 226 رو همراه با کرکش از سایت si2 دانلود کنید.( اگر ورژن تون پایین باشه احتمالا خیلی از سورس های جدید تو انجمن رو نتونید اجرا کنید) 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/14، 03:38 عصر)mah نوشته است: سلام میتونید ورژن 226 رو همراه با کرکش از سایت si2 دانلود کنید.( اگر ورژن تون پایین باشه احتمالا خیلی از سورس های جدید تو انجمن رو نتونید اجرا کنید) 1

سلام.داداش.اون قسمتی که نوشتید sprite.جون رو من هرکاری میکنم میگه سیگنچرنزاشتی...:-(  بعدش یه مشکل دیگه هم که هست من میخوام امتیاز و جون رو ثابت توی صفحه همیشه قابل دیدن باشه اما نیست.یه نگاه به سورسم میکنید ممنون میشم:
mygame
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرما; این سورس خودته: سورس
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami ، yasmangola
Wink 
(1395/2/14، 05:11 عصر)mah نوشته است: بفرما; این سورس خودته: سورس

تشکر داداش.خیلی لطف کردی.مشکل کجاش بود؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه می خوای جون پلیرت بصورت عکس مثلا قلب باشه یه تایل بکگراند با تصویر قلب ایجاد کن و بگو
کد:
on start of layout >> TiledBackground set width to Self.Width*live

یعنی در هنگام شروع لیوت عرض تایل بکگراند بشه اندازه اولیه اون مثلا 64×64 ضربدر تعداد جون پلیر که اگه 3 باشه سه عدد قلب تو صفحه می بینیم.
ضمنا برای اینکه تکسها و تصویر مربوط به جونها همواره همراه پلیر حرکت کنه اونارا داخل یه لایه جداگانه قرار بده و پارالاکس لایه را صفر کن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami ، mah

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali