حذف موضوعات انجمن
(1395/2/18، 09:54 عصر)sajad888 نوشته است:
(1395/2/18، 09:31 عصر)Vizmark# نوشته است:
(1395/2/18، 07:59 عصر)hesam3 نوشته است: دوست عزیز ، عملا اگر بنده پست رو حذف کردم پس راضی هم نیستم دست کسی باشه .

اگر قرار بود بخاطر هر پست بخوام به همه جواب بدم مطمئن باشید هیچ وقت پستی نمیزنم که مشکلات خیلی از دوستان بخاطرش حل بشه ...
مثلا همین دوستان ادعا ...
سلام ! شما که بیشتر از ما ادعاتون میشد ! در ضمن تاپیکتونم بار علمی نداشت فقط کری و کل کل ... حداقل تاپیک sajad888 یک راهنماییهای ریز وسطش داشت ! 
نمیدونم چجوریه جدیدا مد شده تا یه انتقاد میشنون میزنن زیر همه چی ! خب برادر من از همون اول بگو نمیخوام آموزششو به کسی بدم دیگه ! منت نزارید سر بچه ها مثل sajad888 که میگه اموززشو کمتر از بیست تومن نمیفروشه ! خب نفروش عزیز من . والا آدم از بعضی چیزا خندش میگیره !
دوست عزیز کل اعضای انجمن شاهد بودن که من به صورت داوطلب خواستم که آموزشو بدم
تو همون پست اول اشاره کردم که یا رایگان و یا به قیمتی ناچیز می دم دستتون آموزش رو.
اما بعضی از آقایون نمی دونم برای چی شایدم برای خودنمایی شروع به کل کل کردن و من اینو گفتم که زیر 20 تا نخواهم فروخت.
تاپیک رو بخاطر این که بزنم زیرش حذف نکردم. فقط خواستم بحث ادامه پیدا نکنه. و انشالله اگر حاضر شد آموزشش یه تاپیک می زنم با موضوع قبلی...
فقط یه نصیحت (( اگه چیزی رو بلد نیستی الکی نیا به دیگران تهمت ندونستن بزن  هر وقت یاد گرفتی بیا اون وقت حرفتو بزن))
مدیونه کسی که نصیحت دوستانه منو به خودش بگیره
در ضمن دوستانی که میگن بلد نیستی چون کارت طول کشیده اینو خدمتتون عرض کنم که دنبال  ساخت یه پلاگین پرداخت درون برنامه(مثل ادپلی) اما قوی تر هستم. پس بهتون نزنین. مرسی
یا حق

سلام 
بله خیلی هم ممنون از شما 
ولی کسی نگفت شما بلد نیستین ! 
جناب vng هم به این دلیل تو تاپیکتون پست دادن چون شما به ظاهر تاپیکو ول کرده بودین و قصد ساختن اموزش رو نداشتین ! 
بنظر تاپیک داشت میشد مثل تاپیک جناب hesam3
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من از همون اول گفتم این مشکل امنیتی مربوط رو اگه به مستندات کافه بازار دقیق عمل کنیم، میشه رفع کرد، دوستمون hesam3 گفت که نه، مربوط به اون نیست و ....

به هر صورت، من بیشتر از اینکه مشکلم با امنیت بازی یا بنامه ها باشه مشکلم با حذف تاپیک ها بود که البته سوء تفاهمش رفع شد.

بازم از دوستان ممنون بابت همراهی با این تاپیک
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده حل مشکل نبود کادر سفید برای تایپ در انجمن M.Y 2 4,454 1399/12/12، 10:06 صبح
آخرین ارسال: Hossein
  حل شده ایراد big-man 2 2,497 1399/11/25، 04:00 عصر
آخرین ارسال: big-man
  ایرادات سایت big-man 11 7,239 1399/8/12، 12:32 صبح
آخرین ارسال: big-man
  پیشنهاد در مورد قالب وبسایت(اصلاح شده) big-man 1 1,970 1399/8/11، 12:54 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  پیشنهاد برای تازه کار های انجمن Hossein 6 3,739 1399/8/2، 01:20 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: