اینوایت فرند
Question 
سلام
شاید تو. بعضی از گیم های معروف اینوایت فرند دیده باشید. که وقتی یکی دیگه هنگام ثبت نام، یوزر نیم فردی دیگر رو به عنوان معرف می نویسه اونجا. به حساب معرف یه تعدادی سکه ریخته میشه.
آیا کسی بلده این کارو انجام بده؟ 121
من یه سورس یا یه آموزش کوچیک می خوام. 10
مرسی 1 103
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
ساخت سورسش که زمان میبره که خودم بخوام بسازم(الان درگیرم)

اما شما با استفاده از یک هاست و کدهای php میتونین همچین کاری بکنین.

در بازی یه ثبت نام بذارین، بعد یه قسمت برای معرف، حالا زمانی که کاربر ثبت نام میکنه، قبل از نکمیل ثبت نامش، ببینین آیا اونی که معرفی کرده اصلا وجود داره، بعد اگه بود بهش سکه بدین توی هاست و دیتابیس خودتون.
زمانی که اون معرف به بازی برگرده، شما چک کنین که ایا سکه ای به عنوان جایزه داره یا خیر؟
بعد اون مقدار سکه ای که داره رو بهش اضافه کنین و مقدار سکه رو در دیتتابیس صفر کنین.

البته حتما خودتون اینو میدونستین، من گفتم یه چیزی گفته باشم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، sajad888
بله می دونستم
اما بازم دستتون درد نکنه.
مشکل من تو هاست هستش.یعنی تنظیمات چی اچ پی.
اگ کسی بیشتر بلده بگه

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اما دنبال سورسم.  20
و همچینی کد های پی اچ پی برای سرور و این کار
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی نمی دونه
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برادر من، نوشتن کدهای سمت سرورش زمان میبره، و خداییش من خیلی درگیرم، وگرنه یه کاریش میکردم.

کمی با کدهای php ثبت آنلاین امتیاز کار کنی، میتونی کارهایی بکنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/21، 04:47 عصر)sajad888 نوشته است: اما دنبال سورسم.  20
و همچینی کد های پی اچ پی برای سرور و این کار

سلام،

1-نخست باید بخش دعوتنامه رو بسازید.برای فرستادن ایمیل در کانستراکت:

الف- میتونید از سایت mandrill استفاده کنید.که پلاگین و آموزش اون اینجا هست.

ب-میتونید از دستورات php استفاده کنید.که البته به یک هاستی احتیاج داره که از قابلیت ارسال ایمیل پشتیبانی کنه... آموزش کامل و سورس کانستراکت و فایل php این روش در این آدرس(سایت سیرا) وجود داره، اینهم یک لینک که در واقع توضیحات فارسی فایل php مزبور برای اینکار هست.

2-شما از هر کدوم از روش ها که استفاده کنی باید ایمیل فرستنده(دعوت کننده) رو بفرستی به دیتابیس از طریق Insert Data در php

3-یک متغیر (مخفی از دید کاربر) هم باید همراه ایمیل طرف بفرستی به دیتابیس که در واقع همون مقدار افزایش امتیاز یا سکه هست.حالت اولیه این مقدار باید صفر باشد.

4-یک صفه وارد کردن ایمیل معرف در ورودی بازی یا برنامت میسازی و یکبار اون را به نمایش در میاری(از یک متغیر اضافی کمک بگیر که در حالت اولیه صفحه رو به کاربر نشون بده و بعد از یکبار رویت این صفحه متغیر، تغییر پیدا کند و بعد با وب استوریج این تغییر رو ذخیره کن)

5-اگر فرد دعوت شونده ایمیل معرف رو وارد کرد و دکمه رو زد با کمک Update Data در php اون متغیر مخفی رو که اول ساختی در دیتابیس آپدیتش میکنی، مثلا مقدارش رو میزاری 100

6- با کمک Select Data هر وقت طرف اصلی(فرستنده دعوتنامه) آنلاین بود در یک اکشن تریگر به سکه یا امتیاز طرف مقدار مورد نظر رو اضافه میکنی،یعنی همون متغیر مخفی رو که فرستاده بودی به دیتابیس اینجا سلکت میکنی البته باید ایمیل فرستنده رو هم که تو بخش دعوتنامه فرستاده بود سلکت کنی که اختلالی پیش نیاد! و در آخر یک پیغام نشون میدی که سکه یا امتیاز اضافه شد. البته اینجا هم میتونی از یک متغیر اضافی استفاده کنی که مثلاً هر وقت طرف یک ارسال ایمیل موفقیت آمیز داشت این قابلیت فعال بشه تا هم پهنای باند خودت هدر نره همه اینترنت فرد فرستنده..

7-برای اینکه فقط یکبار این امتیاز یا سکه اضافه بشه بعد از مطمئن شدن از اضافه شدن امتیاز با یک تاخیر چند ثانیه ای با کمک Update Data اون متغیر مخفی رو در دیتابیس صفر کن...

از بند 2 به بعد هر چی گفتم در واقع شبیه به کارهایی است که باید برای "جدول برترین امتیازات" انجام میدادیم.اونجا یک داده به عنوان user name و یک داده به عنوان score به دیتابیس فرستاده و بازخوانی میشد اینجا یک داده به عنوان افزاینده (همون متغیر مخفی از دید کاربر) و یک داده به عنوان ایمیل ...... آموزش کامل آن هم در قسمت دوازدهم "ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت" وجود دارد که آقا مجتبی زحمتش رو کشیده اند و توصیه میکنم حتماً ببینید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، sajad888 ، ghasem ، Vizmark#
خیلی متشکرم
اصن فکرم به این نمی رسید که بشه اینجوری انجامش داد
خیلی خیلی متشکرم
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: