ساخت بازی 2ونیم بعدی با کانستراکت 2
سلام دوستان آیا میشه با کانستراکت 2 بازی 2ونیم بعدی هم ساخت؟
[تصویر:  2.jpg]
[تصویر:  1.jpg]
[تصویر:  3.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یا ابرفرز 22
2.5 بعدی 13 
اینم قبل از مرگ شنیدیم 4 
عزیزم اینا همون 2 بعدی هست ، بله میشه ساخت ، این مربوط به همون مدل های شما میشه که به این شکل نمایش داده بشه .

البته به تازگی ها دیده شده در این انجین بازی سه بعدی نیز ساخته شده 13
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به این سبک گرافیک میگن ایزومتریک , کلش اف کلنز هم گرافیکش ایزومتریکه و به صورت دوبعدی طراحی شده ,
مشکلی نیستش با کانستراکت میتونید این سبک بازی رو طراحی کنید , پلاگین های مختلفی هم برای سبک ایزومتریک وجود داره که کار رو راحتتر میکنه , موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/26، 01:27 عصر)hesam3 نوشته است: یا ابرفرز 22
2.5 بعدی 13 
اینم قبل از مرگ شنیدیم 4 
عزیزم اینا همون 2 بعدی هست ، بله میشه ساخت ، این مربوط به همون مدل های شما میشه که به این شکل نمایش داده بشه .

سلام
دوستانه دو تا ایراد میگیرم به شما.

یکی اینکه، بهتره همون یا ابوالفضل رو بگیم تا اینکه نام حضرت عباس (ع) رو اینطوری بگیم. ( البته این ایراد رو به تمامی عزیزانی که سهوا اینو میگن عرض میکنم و به صرت دوستانه)

دوما اینکه درسته میگین ایزومتریک اما :

بازی هایی در این زاویه ی دید، همون 2.5 بعدی هستند.
و اصولا چیزی که من دیدم، هر بازی 2.5 بعدی، حتما نباید ایزومتریک باشه...
یه سرچ کوچولو میگه که:
302 Moved

https://www.google.com/?ion=1&espv=2#q=2.5d%20game

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، vng ، shazde
(1395/2/26، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است:
2.5 بعدی 13 
اینم قبل از مرگ شنیدیم 4 

سلام

یکی اینکه، بهتره همون یا ابوالفضل رو بگیم تا اینکه نام حضرت عباس (ع) رو اینطوری بگیم. ( البته این ایراد رو به تمامی عزیزانی که سهوا اینو میگن عرض میکنم و به صرت دوستانه)

یه سرچ کوچولو میگه که:
302 Moved

در مورد بالا ( قسمت ابرفرز ) که بنده گفتم ، توجه کنید که بنده هیچ وقت اسم هیچ امام یا فرد مخصوص یا حضرتی رو نمیبرم . مطمئن باشید ، همچنین این کلمه نیز استفاده های زیادی در جاهای دیگه میشه که نمیشه گفت 10
و با تمام دوستانه گفتنتون ، مشکلی در گفتار بنده نبوده و این مشکل فکری شما بوده که فکرتون به انحراف کشیده شد ...

ما در زبان اصل و اصیل چیزی به اسم 2.5 بعدی نداریم . شما گوگل رو منبع خوب میدونید ؟
پس من طرز فکر شمارو تغییر میدم ، در زبان اصیل ، ما 3.3.3 بعدی نداریم . اما اگر در گوگل ی سرچ کوچیک بزنید میبینید که در این مورد هم صحبت شده .
البته من جواب رو دادم ، گفتند میشه ، من گفتم بیشتر از اون چیزی که بخواید میشه .

البته ی مورد دیگه هم رو یادم رفت بگم ، شایدم دوستان درست بگن و من هم درست میگم ، اما خب شاید شما ی جور دیگه یاد گرفته باشید بگید ( 2.5 بعدی ) به هر حال به گفته خودتون ما ایزومتریک میگیم 22

بازی های بهشت ایسلند و فارم فرنزی نیز با این نوع گرافیک ساخته و طراحی شده ، به دید ما سه بعدی هست اما در واقع اینطوری نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/26، 03:24 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/2/26، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است:
2.5 بعدی 13 
اینم قبل از مرگ شنیدیم 4 

سلام

یه سرچ کوچولو میگه که:
302 Moved

در مورد بالا ( قسمت ابرفرز ) که بنده گفتم ، توجه کنید که بنده هیچ وقت اسم هیچ امام یا فرد مخصوص یا حضرتی رو نمیبرم . مطمئن باشید ، همچنین این کلمه نیز استفاده های زیادی در جاهای دیگه میشه که نمیشه گفت 10
و با تمام دوستانه گفتنتون ، مشکلی در گفتار بنده نبوده و این مشکل فکری شما بوده که فکرتون به انحراف کشیده شد ...

ما در زبان اصل و اصیل چیزی به اسم 2.5 بعدی نداریم . شما گوگل رو منبع خوب میدونید ؟
پس من طرز فکر شمارو تغییر میدم ، در زبان اصیل ، ما 3.3.3 بعدی نداریم . اما اگر در گوگل ی سرچ کوچیک بزنید میبینید که در این مورد هم صحبت شده .
البته من جواب رو دادم ، گفتند میشه ، من گفتم بیشتر از اون چیزی که بخواید میشه .

البته ی مورد دیگه هم رو یادم رفت بگم ، شایدم دوستان درست بگن و من هم درست میگم ، اما خب شاید شما ی جور دیگه یاد گرفته باشید بگید ( 2.5 بعدی ) به هر حال به گفته خودتون ما ایزومتریک میگیم 22

بازی های بهشت ایسلند و فارم فرنزی نیز با این نوع گرافیک ساخته و طراحی شده ، به دید ما سه بعدی هست اما در واقع اینطوری نیست .
بازی های 2.5 بعدی اکثرا به بازی هایی گفته میشه که شخصیت ها و محیط بازی توشون به صورت سه بعدی طراحی شدن ( نه ایزومتریک ) ولی شخصیت توی محیط دو بعدی حرکت میکنه پس نمیشه اونا رو جزو بازی های ایزومتریک محسوب کرد مثلا این بازی از سری assassins creed دو و نیم بعدی هست وامکان نداره بتونین بهش ایزومتریک بگین ولی سه بعدی هم نیست چون اجازه حرکت به چپ و راست رو نداره:
تریلر جذاب از بازی اسسینز کرید 2.5 بعدی در هند

همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
hesam3 ، صحبتم ببت ابرفرز کلی بود و  در مورد 2.5 بعدی، باید بدونین که همونطور که دوستمون گفتم، 2.5 بعدی، حتما ایزومتریک نیست.

ما اینجا با هم بحثی نداریم که من بخوام چیزی رو به شما یا شما به من اثبات کنین. اینجا جمع هستیم تا علم و دانشمون بیشتر بشه.

من نمیگم گوگل منبع مطمئن، اما بالاخره شما بازی های 2.5 رو با ایزومتریک مقایسه کنین، متوجه میشین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وقتی مدل 3 بعدی میسازن و رندر 2 بعدی میگیرن اصطلاحا میگن 2.5 بعدی . مثل بازی جناح قرمز و یا کلش اف کلن . البته کلش رو نمیدونم رندر 2 بعدی گرفته یا نه .
بگذریم
دوست عزیز ساخت چنین بازی ای خیلی ساده هست و تنها شما باید تنها با گرافیک ایزومتریک آشنا باشین . نیاز به پلاگین خاصی نیست این یک بازیه 2 بعدی هست و حرکت هم 2 بعدی اما در جهت مایل یعنی در واقع شما کاربر رو فریب میدین و 3 بعدی به نظر میرسه یعنی حرکت در راستای X و Z اما چنین نیست و حرکت به صورت خطی در راستای X و Y هست . در کل یعنی هیچ عمقی وجود نداره و فقط این مغز ماست که اینطور تصور میکنه
.
بنده اخیرا در مورد بازی انلاین و ایزومتریک فعالیت دارم . اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم . ساخت این نوع بازی ها مثل آب خوردنه !!
اتفاقا همین چند روز پیش هم برای یک نفر یه سورس درست کردم ولی متاسفانه پاک شده . با کانستراکت هم بود .

[تصویر:  isometric.PNG]
.
..
[تصویر:  isometric2.PNG]

موفق باشین
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1395/2/26، 01:15 عصر)mafh915 نوشته است: سلام دوستان آیا میشه با کانستراکت 2 بازی 2ونیم بعدی هم ساخت؟

سلام،

بله میشود ساخت من یک نمونه ساده از اینگونه سبک قبلاً ساخته ام و در این تایپک قرار داده ام.شاید بکارتون بیاد........
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
(1395/2/26، 06:37 عصر)orache نوشته است: وقتی مدل 3 بعدی میسازن و رندر 2 بعدی میگیرن اصطلاحا میگن 2.5 بعدی . مثل بازی جناح قرمز و یا کلش اف کلن . البته کلش رو نمیدونم رندر 2 بعدی گرفته یا نه .
بگذریم
دوست عزیز ساخت چنین بازی ای خیلی ساده هست و تنها شما باید تنها با گرافیک ایزومتریک آشنا باشین . نیاز به پلاگین خاصی نیست این یک بازیه 2 بعدی هست و حرکت هم 2 بعدی اما در جهت مایل یعنی در واقع شما کاربر رو فریب میدین و 3 بعدی به نظر میرسه یعنی حرکت در راستای X و Z اما چنین نیست و حرکت به صورت خطی در راستای X و Y هست . در کل یعنی هیچ عمقی وجود نداره و فقط این مغز ماست که اینطور تصور میکنه
.
بنده اخیرا در مورد بازی انلاین و ایزومتریک فعالیت دارم . اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم . ساخت این نوع بازی ها مثل آب خوردنه !!
اتفاقا همین چند روز پیش هم برای یک نفر یه سورس درست کردم ولی متاسفانه پاک شده . با کانستراکت هم بود .

[تصویر:  isometric.PNG]
.
..
[تصویر:  isometric2.PNG]

موفق باشین

سلام دوست عزیز
اگه میشه یه راه ارتباطی از خودتون بهم بدید تا درمورد این سبک بازی باهم بیشتر صحبت کنیم
اگه میشه یه ایمیل ازخودتون بهم بدین

بسیار تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن وبه سوالم جواب دادن 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: