مهم!!!خروجی آندروید!لطفا تست کنید....
سلام.توی اینترنت یه روشی رو پیدا کردم برای گرفتن خروجی آندروید.اگر واقعا جواب بده که خیلی سریع و عالی میشه خروجی گرفت.لطفا یه تستی بکنند کسانیکه وارد هستن نتیجه رو بگن.من بازی فلاپی برد رو با این روش توی کمتر از 30 ثانیه خروجی گرفتم.بعد روی گوشیم تستش کردم آوردش.حجمش هم 555 کیلوبایت شد.

این مراحل رو انجام بدید:
1- نرم افزار را اکسترکت کنید
2- فایل Quick App.cmd رو باز کنید.
3- از پروژه تون داخل کانستراکت خروجی HTML بگیرید.
4- برید همونجا که خروجی HTML گرفتید و همه فایلهارو کپی کنید.
5- فایلهایی که کپی کردید رو توی پوشه assets پیست کنید.
6- توی برنامه Quick App.cmd که باز گذاشته بودینش دکمه اینتر بزنید و بعد یه اسم برای پروژه تون انتخاب کنید.
7- اینتر بزنید و تمام.
فایل apk ساین شده رو تحویل میده...

لینک دانلود نرم افزار: دانلود

پاسخ

سپاس شده توسط: bahram12
سلام.
برای خروجی گرفتن از کار نهایی، سرعت خروجی گرفتن فکر میکنم زیاد مهم نباشه، مهم اینه که چه قابلیت هایی اون نرم افزار یا سیستم خروجی ، برای ما داره.
منظور عملکرد
پشتیبانی از قابلیت های کانستراکت
پشتیبانی پلاگین ها و...

شما این موارد رو در نظر گرفتین؟
وگرنه با بیسیک4اندروید هم میشه سریع خروجی گرفت.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من با این روش خروجی گرفتم ولی وقتی بازی رو ریختم تو گشیم، بازیم باز نشدو فقط یه صفحه سیاه اومد که بالاشم نوشته   Quick App
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/27، 10:15 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام.
برای خروجی گرفتن از کار نهایی، سرعت خروجی گرفتن فکر میکنم زیاد مهم نباشه، مهم اینه که چه قابلیت هایی اون نرم افزار یا سیستم خروجی ، برای ما داره.
منظور عملکرد
پشتیبانی از قابلیت های کانستراکت
پشتیبانی پلاگین ها و...

شما این موارد رو در نظر گرفتین؟
وگرنه با بیسیک4اندروید هم میشه سریع خروجی گرفت.

سلام.برای همین گفتم کسانی که حرفه ای تر هستن چندتا پروژه شون رو باهاش خروجی بگیرند و تنظیماتش رو دستکاری کنند ببینند میشه روش حساب کرد یا نه. 1

راستی یادم رفت بگم از webview پشتیبانی نمیکنه.من خودم الان چندتا پروژه ی دیگه رو تست میکنم نتیجه رو میگم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز این برنامه فکر نکنم قابلیت تغییر پیکج نیم داشته باشه. در ضمن بعضی از پلاگین ها رو پشتیبانی نمی کنه مخصوصا پلاگین های کوردوا
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/27، 02:58 صبح)hami نوشته است: سلام.توی اینترنت یه روشی رو پیدا کردم برای گرفتن خروجی آندروید.اگر واقعا جواب بده که خیلی سریع و عالی میشه خروجی گرفت.لطفا یه تستی بکنند کسانیکه وارد هستن نتیجه رو بگن.من بازی فلاپی برد رو با این روش توی کمتر از 30 ثانیه خروجی گرفتم.بعد روی گوشیم تستش کردم آوردش.حجمش هم 555 کیلوبایت شد.

این مراحل رو انجام بدید:
6- توی برنامه Quick App.cmd که باز گذاشته بودینش دکمه اینتر بزنید و بعد یه اسم برای پروژه تون انتخاب کنید.
7- اینتر بزنید و تمام.

سلام ممنون بابت برنامه خیلی خوبی که پیدا کردی راستش من رفتم و بازی فلپی برد رو خروجی گرفتم کاملا درست کار کرد 77 
حتی تو اندروید 2.3 بالا میاره
تنها مشکل :پشتیبانی نکردن صدا و پلاگین ها البته بعضی هاش + اسم برنامه
اینم خروجی

پاسخ

سپاس شده توسط: hami ، AmirAli
(1395/2/27، 02:58 صبح)hami نوشته است: سلام.توی اینترنت یه روشی رو پیدا کردم برای گرفتن خروجی آندروید.اگر واقعا جواب بده که خیلی سریع و عالی میشه خروجی گرفت.لطفا یه تستی بکنند کسانیکه وارد هستن نتیجه رو بگن.من بازی فلاپی برد رو با این روش توی کمتر از 30 ثانیه خروجی گرفتم.بعد روی گوشیم تستش کردم آوردش.حجمش هم 555 کیلوبایت شد.

این مراحل رو انجام بدید:
7- اینتر بزنید و تمام.

سلام، این روش خیلی قدیمیه و بدرد هم نمیخورد، از صدا و بسیاری از پلاگین ها پشتیبانی نمیشود.سرعت و پرفورمنس افتضاح هست بازی در یک قاب(فریم) اجرا میشود، پکیج نیم قابل تغییر نیست و ..... اگر دنبال خروجی کم حجم هستید میتوانید از intel xdk خروجی نوع android بگیرید که با کراسواک فرق میکند منتها صدا فقط در اندروید 5 به بالا ساپورت میشود و در نسخه های پائین تر صدا وجود ندارد، افزودگی حجم ندارد یا در حدود یک مگابایت سرباری حجم دارد.سرعت و پرفورمنس در اندروید 5 به بالا بسیار عالی است و در زیر نسخه 5 سرعت اجرا بهتر از برنامه مذکور است! از اکثر پلاگین ها نیز پشتیبانی میکند.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/2/27، 08:36 عصر)vng نوشته است: سلام، این روش خیلی قدیمیه و بدرد هم نمیخورد، از صدا و بسیاری از پلاگین ها پشتیبانی نمیشود.سرعت و پرفورمنس افتضاح هست بازی در یک قاب(فریم) اجرا میشود، پکیج نیم قابل تغییر نیست و ..... اگر دنبال خروجی کم حجم هستید میتوانید از intel xdk خروجی نوع android بگیرید که با کراسواک فرق میکند منتها صدا فقط در اندروید 5 به بالا ساپورت میشود و در نسخه های پائین تر صدا وجود ندارد، افزودگی حجم ندارد یا در حدود یک مگابایت سرباری حجم دارد.سرعت و پرفورمنس در اندروید 5 به بالا بسیار عالی است و در زیر نسخه 5 سرعت اجرا بهتر از برنامه مذکور است! از اکثر پلاگین ها نیز پشتیبانی میکند.

سلام نسخه جدید
XDK رو نمیدونم چجوری کار میکنه آقای vng شما بلدی یه آموزش بسازیی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/27، 08:58 عصر)bahram12 نوشته است: سلام نسخه جدید
XDK رو نمیدونم چجوری کار میکنه آقای vng شما بلدی یه آموزش بسازیی

سلام،
نسخه جدید رو ندارم، نصب میکنم و خبرشو بهتون میدم...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: bahram12
اگر یه نفر یه لطفی در حق همه بکنه و درست مو به مو  همه مراحل خروجی گرفتن آندروید رو با روشی که خودش داره خروجی میگیره و کار میکنه توضیح بده یه جمع کثیری دعاش میکنن.الان یه دونه آموزش توی سایت راجع به اینکه چجوری باید بازیمون رو برای خروجی گرفتن آندروید تغییر بدیم نیست!فقط توی یکی از آموزشها گفته باید اگر باتن داشتیم بجاش اسپرایت بزاریم و بعدش از گزینه تاچ استفاده کنیم.بقیه ی چیزهاش دیگه باخداست.خب شما که معرفت دارید وقت میزارید، حداقل یکم کاملتر بگید.من الان xdk رو هم دانلود کردم.الان چجوری خروجی آندروید بگیرم بهتره؟برای خروجی آندروید چه چیزهایی نیاز دارم؟توی آموزش میگه کی استور بسازید و به فلان آموزش مراجعه کنید.حداقل بگید باید برای ساختن کی استور نیاز به دانلود چیزی هست؟اگر هست چی؟یا باید از طریق سایت اقدام کنیم؟کدوم سایت؟
خداشاهده خیلی ها دارن زحمت میکشن بدون هیچ چشمداشتی اما مطالب خیلی بهم ریخته و آموزشها تقریبا ناقصه.اگر قراره آموزش خروجی آندروید با مثلا کوکون آی او هست، لطف کنید همون اول توی تاپیک بگید چه چیزهایی رو نیاز هست اول دانلود کنیم.
بازم از همه که دارن تلاش میکنن توی این انجمن و انصافا سریع هم جواب سوالات تازه کارهایی مثل امثال من رو میدن بازم تشکر میکنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mzash264

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: