مشکل در خروجی cocoonio
سلام.طبق آموزشها داشتم از بازی فلپی برد خروجی کوکون آی او میگرفتم رسیدم به این مرحله که دوتافایل config.xml و intelxdk.config.additional.xml رو حذف کنی.منم حذف کردم و بقیه ی فایلهارو زیپ کردم و بعدش توی سایت کاکون آی او ثبتنام کردم و فایل زیپم رو آپلود کردم.بعد از یه ده دقیقه ای آپلود تموم شد و بعدش خطا داد: File index.html not fond.please provide an index.html file or uploaded a config.xml pointing to a custom file.
میگه فایل index.html موجود نیست درسته؟
اما توی پوشه های بازی هست.قبل از اینکه زیپ کنم هستش این فایل. :-(
مشکل از چی میتونه باشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . دستکاری کردید و درزم بعید میدونم 10 دقیقه طول بکشه. شما نباید فایل های داخل پوشه حتی عکس هاشو دستکاری کنید ولی میتوانید آون دوتا فایل بالا رو حذف کنید
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
َشما فایل های بازی رو توی پوشه قرار دادید و آپلودش کردید ,
فایل ها باید درون پوشه زیپ باشه نه توی یه فولدر و بعدش زیپ کنید ,
شما یه بار دیگه به پوشه خروجی بازیتون برید و همه فایل ها رو با هم انتخاب کنید و راست کلیک کنید
و از گزینه Send to
گزینه زیپ کردن رو انتخاب کنید , دیگه مشکلی پیش نمیاد

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/26، 08:11 صبح)hami نوشته است: سلام.طبق آموزشها داشتم از بازی فلپی برد خروجی کوکون آی او میگرفتم رسیدم به این مرحله که دوتافایل config.xml و intelxdk.config.additional.xml رو حذف کنی.منم حذف کردم و بقیه ی فایلهارو زیپ کردم و بعدش توی سایت کاکون آی او ثبتنام کردم و فایل زیپم رو آپلود کردم.بعد از یه ده دقیقه ای آپلود تموم شد و بعدش خطا داد: File index.html not fond.please provide an index.html file or uploaded a config.xml pointing to a custom file.
مشکل از چی میتونه باشه؟

سلام
توی آموزش گفته فایل config.xml را پاک کنید نه intelxdk.config.additional.xml را.این فایل را باید جدا کنی و بقیه را به فرمت zip فشرده کنی(rar نباشه).بعد داخل intelxdk.config.additional.xml ببینی چه پلاگینهایی را نوشته و اونا را درون سایت کاکون بصورت دستی نصب کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این دو تا فایل مربوط به اینل ایکس دی کا، هستند و نمیدونم مشکل میگیره با اینا یا نه، ولی پاکشون کنین بهتره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/26، 12:12 عصر)ghasem نوشته است:
(1395/2/26، 08:11 صبح)hami نوشته است: سلام.طبق آموزشها داشتم از بازی فلپی برد خروجی کوکون آی او میگرفتم رسیدم به این مرحله که دوتافایل config.xml و intelxdk.config.additional.xml رو حذف کنی.منم حذف کردم و بقیه ی فایلهارو زیپ کردم و بعدش توی سایت کاکون آی او ثبتنام کردم و فایل زیپم رو آپلود کردم.بعد از یه ده دقیقه ای آپلود تموم شد و بعدش خطا داد: File index.html not fond.please provide an index.html file or uploaded a config.xml pointing to a custom file.
مشکل از چی میتونه باشه؟

سلام
توی آموزش گفته فایل config.xml را پاک کنید نه intelxdk.config.additional.xml را.این فایل را باید جدا کنی و بقیه را به فرمت zip فشرده کنی(rar نباشه).بعد داخل intelxdk.config.additional.xml ببینی چه پلاگینهایی را نوشته و اونا را درون سایت کاکون بصورت دستی نصب کنی.
سلام.تشکر اما باور کنید گفته دو تا فایل رو پاک کنید.ببینید:
پاک کردن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/27، 09:06 عصر)hami نوشته است: سلام.تشکر اما باور کنید گفته دو تا فایل رو پاک کنید.ببینید:
پاک کردن

سلام،

اگر نسخه کانستراکت r216 به بالا استفاده میکنی هیچ چیزی رو لازم نیست پاک یا دستکاری کنی، همه فایلها رو انتخاب کن و بعد zip و بعدش بفرست برای آپلود..
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: