شرط انتخابی بین دویا سه اسپریت
سلام
چطوری میشه از  مثلا از یک دود کش بطور راندوم دود ابی ، دود سبز و دود قرمز به طوری که دود ها با هم تداخل نکنن بیاد بیرون و تعداد شونو تایین کرد که چند با هر کدوم بیاد بیرون؟
مثلا وقتی دود قرمز تموم شد چند ثانیه (راندوم) دود سبز بیاد بیرون
تعداد دود کش ها 4 یا بیشترتا باشه
(خودم با دردرست کردن سه تا گروه این کارو کردم اما یه وقتایی دودها قاطی میشن و حتی شرط وقتی انیمیشن دود ابی اجرا نمیشه دود قرمز شروع کنه گذاشتم بازم تداخل افتاد 102 )
متشکر از راهنمایی تون.

اگه دستوری در کانتستراک داریم که در x زمان یکی از sprite 1 or sprite 2 رو ایجاد کن داریم به من بگه با تشکر 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این سورس را بینید احتمالا کمکتون می کنه.
یک اسپرایت با 3 انیمیشن گذاشتم.ضمنا اسم انیمیشنها را شبیه به هم بزار که فقط عدد آخرش با هم فرق داشته باشه.
انتخاب رندوم انیمیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/19، 01:42 عصر)ghasem نوشته است: سلام
این سورس را بینید احتمالا کمکتون می کنه.
یک اسپرایت با 3 انیمیشن گذاشتم.ضمنا اسم انیمیشنها را شبیه به هم بزار که فقط عدد آخرش با هم فرق داشته باشه.
انتخاب رندوم انیمیشن

مرسی از پاسخ دادنتون
ولی این رندوم انیمیشن هست من نمیخوام انیمیشن های یک اسپریت رو نشون بده میخوام از یک اسپریت رندوم از سه اسپریت یکیش خارج بشه
فرض کن یه ادم میخواد تیر بزنه اما هردفه یه تیر با خاواص خاصی شلیک شه بصورت راندوم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش گلم باید تو قسمت اکشن ها به ترتیب تعریف کنی اول دود سبز و نشون بده بعد whaiit میزنی ثانیشو میزنی رو 1 یا دو بعد اکشن پشتت مینویسی پشت سر این دود مثلا قرمر در بیاد هی تکرار کنی یا نخواستیم هی اکشنا رو تعریف کنی از for استفاده میکنی امیدوارم کمکم مفید واقع شده باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از همون تعریف ( سورس دوست عزیزمون * ) که بالا دادن استفاده کنید .
( منتها ) سرعت حرکت انیمیشن رو 0 بذارید . ...///
به این صورت میشه ، که اول انیمیشن شماره 1 رو انجام میده ، بعد از اتمام اون میره انیمیشن شماره دو و ... .
موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: