مشکل در کانستراکت
سلام 

من کانستراکت رو از همینجا دان کردم 

موقع نصب کرکش هم کردم ( صحیح هم کرک کردم )

اما موقع کار باهاش مثلا من اندازه بک گراند رو میزنم 480*854 اصلا جور در نمیاد 

تصویر چنتا میشه 

و وقتی یک تصویر رو میکشی کیفیتش رو از دست میده 

اگر می شه کانستراکت خودتون رو زیپ کنید تا من دان کنم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
سعی کنید گرافیکی که توی بازی استفاده میکنید دقیقا سایز مورد نظر باشه , اگر سایز گرافیک رو بزرگ کنید طبیعیه که کیفیتش کم میشه , شما اول یه بک گراند با سیاز 854 در 480 طراحی کنید و بعدش توی پروژتون استفاده کنید , 

پاسخ

سپاس شده توسط: Pixel
نه خب وقتی آقا مهدی توی فیلم های آموزشیشون این کارو میکنن کیفیت از بین نمیره

مثلا صفحه ۴۸۰ در ۸۵۴ هست من مثلا بک گراند فلپی برد رو میزارم چندتا میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست گلم کانستراکت برای ما هم همینجوره این طبیعیه تمامی نرم افزارا هم همینطورن .  شما میتونین با تایل مپ تصویر سازی کنین یا صفحه اجرای بازی و لایوت و با بک گراندتون ست کنید.
یه راه دیگه ام میمونه با CorelDRAW X7 دراو که اصن ساختارش پیکسل نیست و خطیه با اون تصویرتونو بزرگتر کنید.
موفق و سربلند باشین
  پاسخ

خیلی ممون راهنمایی میکنید

این مال منه :

[تصویر:  t1to1y1mfbho4dlx72u7.png]

این مال آقا مهدی :

[تصویر:  l59dy56c2fiyb097eeo9.png]

پاسخ

دوست عزیز برای همه همینطوریه ، میشه الکی اینقدر مشکل نتراشید 22
این موارد چیز های مهم ( یا مشکل نیست ) که هی تکرار میکنید .
دوستمون پاشا هم اون بالا بهتون جواب رو دادن ، برای همه همینطوریه .
  پاسخ

سلام عزیز . این مشکل به خاطر کارت گرافیکتون هستش شما روی اخرین رزولیشن قرار بدین ببینید چطور میشه تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سلام،

شما از شی tiledbackground استفاده کرده اید در این حالت به صورت طبیعی وقتی تصویر را از اندازه اولیه خود بزرگتر کنید تصاویر به صورت تایل(کاشی وار) تکرار میشود و این ربطی به نسخه کانستراکت ندارد!

میتوانید از شی sprite استفاده کنید.

در ان دو تصویر هم که قرار داده اید احتمالاً اندازه اصلی، اسپرایت آقای ابراهیمی با سایز پیشفرض صفحه یکسان است ولی برای شما اینگونه نیست یا شاید بدرستی مکان تصویر را با صفحه یکسان نمیکنید! برای اینکه زیر تصویر اصلی را ببینید opacity را مقداری کم کنید و بعد از تنظیم دقیق تصویر،opacity آن را بر روی عدد 100 بگذارید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سلام اگه تصویر چند تا میشه مشکل اینکه شمافقط اندازه لایوتتون را تغییر میدید در حالی که شما باید اول باید روی گزینه new project در سمت راست صفحه کلیک کنید وبعداز اون اگه دقت کنید در منو سمت چپ کانستراکت یه منووجود داره که بالای اون نوشته propertiesهمون جایی که اسم برنامتون را انتخاب میکنید ودر قسمت window size اندازه تون را انتخاب کنیدودومین کارتون این با شه که روی لایوت که همون صفحه سفیده هست کلیک کنید ودرمنو سمت چپ(همون منوقبلی که با کلیلک نوشته عوض میشه) در قسمت layout properties اندازتون را انتخاب کنید وسرانجام اندازه عکس هم عوض کنید فقط توجه کنید که اندازه هایی که در سه مرحله میزارید یکی باشه . دیگه تصاویرتون چندتا نمیشه.
  پاسخ

ممنونم از همگی  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: