مشکل اسپرایت
دوستان گلم ممنون میشم یه سایت یا نرم افزار معرفی کنین بتونیم اسپرایت های دو بعدی بسازیم انلاین یا حاضر اماده استفاده کنیم
بنده الان شدیدا نیاز به اسپرایت و تایل مپ بازی دارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیز بنظر من شما فتوشاپ رو نصب کن و خودت بساز چون پیدا کردن اسپرایت بازی کمی سخته ولی هست مثلا یک روش پیدا کردنش اینکه بری گوگل و بنویسی مثلا flappy bird png اینطوری اسپریت رو بهت میده این کیک روش بود ولی فتوشاپ کارکنی بهتره تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

نرم افزار های :

فتوشاپ
آیلستراتور
فلش

توصیه میشن و برای انیمیت هم:

toonboom
Flash
Spriter

پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش ایمر من خودم رشتم گرافیه فتوشاپم دارم ولی هر چی میگردم اموزش در این زمینه نیست. فعلا با پاور پوینت دارم اسپرایتامو میسازم نمیدونم خوب در بیاد یا نه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب شما خیلی راحتتره که با فتوشاپ یا فلش بسازین! آخخه چرا همه دارن میرسن سمت پاورپوینت؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/12، 06:55 عصر)mr.pasha نوشته است: دوستان گلم ممنون میشم یه سایت یا نرم افزار معرفی کنین بتونیم اسپرایت های دو بعدی بسازیم انلاین یا حاضر اماده استفاده کنیم
بنده الان شدیدا نیاز به اسپرایت و تایل مپ بازی دارم

سلام،

کافی بود برای یافتن سایت های اسپرایت بخش "منابع بازیسازی" انجمن، رو نگاه میکردید که دوستان در اون بخش سایت های زیادی رو معرفی کرده اند که یکیش این تایپیک هست.

برای نرم افزار ها و آموزش ها آنها در بخش "گرافیک" انجمن، آموزش نرم افزارهای بدردبخور به مانند فتوشاپ+ایلاستریتر و ... وجود دارد
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mr.pasha

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: