هل دادن و شناور بودن؟
سلام ببخشید من یه بازی دارم میسازم که اون کاراکتر بعضی وقتی باید یه چیزیو برداره یا یه چیزیو هول بده و اینکه چطوری میتونم تو کانستراک شی رو به وسیله چیز دیگه ای مثل نخ و طناب یا هرچیز دیگه تو هوا شناور کنم و با از بین روفتن اون وسیله شی به زمین بیوفته طولانی بود ولییییییی لازم دارم هنگ  12 کردم اگه کسی بلده کمکم کنه 1 1
[تصویر:  s6_Recovered.png]
DOWNLOAD
[url=https://cafebazaar.ir/app/ir.ssoft.prt/?l=fa]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما می تونید از رفتار pin استفاده کنید .   

پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، vng
(1395/3/13، 10:21 صبح)senator نوشته است: سلام ببخشید من یه بازی دارم میسازم که اون کاراکتر بعضی وقتی باید یه چیزیو برداره یا یه چیزیو هول بده و اینکه چطوری میتونم تو کانستراک شی رو به وسیله چیز دیگه ای مثل نخ و طناب یا هرچیز دیگه تو هوا شناور کنم و با از بین روفتن اون وسیله شی به زمین بیوفته طولانی بود ولییییییی لازم دارم هنگ  12 کردم اگه کسی بلده کمکم کنه 1 1

سلام،

به این انجمن خوش آمدید. دوست عزیز پیش از هر چیزی قوانین و نکاتی برای حفظ نظم و دیسپلین انجمن وجود دارد که شما و بنده و دیگر دوستان ملزم به رعایت آن هستیم:

1-لطفاً تایپک با محتوای تکراری ایجاد نکنید

2-از عناوینی مانند: کمک میخوام، راهنمایی میخوام و امثالهم لطفاً استفاده نکنید. عنوان تایپیک باید مرتبط با محتوای آن باشد.فرض کنید هر کسی بیاید و از عناوین اینچنینی استفاده کند! به غیر از نازیبایی اینکار دیگر هیچ مطلبی برای باقی کاربران انجمن به همین راحتی قابل جستجو و استفاده نخواهد بود!

3-بهتر است موضوعات مختلف و متفاوت را از هم تفکیک و جدا نمایید و برای هر کدام یک تایپیک جداگانه بسازید.

4-پیش از هر سوالی لطفاً در انجمن جستجو کنید شاید آنچیزی که به دنبالش هستید از قبل وجود داشته باشد.

با تشکر.......

در مورد سوالات شما:

یک راه ساخت طناب و اشیا شناور و جدا شونده استفاده از فیزیک است این تایپیک را مشاهده کنید.

در مورد هل دادن و کشیدن یک شی این سورس را مشاهده کنید.(با کلید z بر روی کیبود شی در صورت چسبیدن کاراکتر به آن به دنبال کاراکتر حرکت خواهد کرد(کشیده میشود)
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، ghasem

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali