آموزش کامل نرم افزار JoApp
(1395/2/21، 01:05 عصر)amirho24 نوشته است: سلام . من فقط میتوانم تبلیغات رو حذف کنم ولی درباره sing شدن چیزی نمیدونم. برای حذف تبلیغات شما نرم افزار apk editor رو باز میکنی بعدش میری قسمت layout و توی مثلا main.xls اندازه تبلیغات رو صفر میکنی به همین راحتی

سلام دوست عزیز میتونی یکم کامل تر توضیح بدی که دقیقا چطور حذف میکنی؟؟؟
ممنون میشم بگی...
بهش نیاز دارم...!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/21، 04:46 عصر)persian.p نوشته است:
[تصویر:  mcm2rw4zi4at.png]

آخه چه کاریه خب میتونین همین نرم افزار رو حرفه ای تر با کانستراکت بسازین ولی اگه میخواید با گوشیتون این نرم افزار رو بسازین بفرمایین

yon.ir/softandroi
برنامه ساز همراه
این نرم افزار قابلیت های زیادی دارد که دوتا از بهترین اون ها این است که خروجی apk مستقیم به شما میدهد و دیگری این است که این نسخه توست من کرک شده و نسخه ی طلای این نرم افزار است که میتوانین با آن نرم افزار بسازین و به بازار و مایکت و.... توسعه دهید
موفق باشین
سپاس هم یادتون نره10

سلام خسته نباشید این کار ایراد داره خدا رو خوش نمیاد حق مردم ضایع میشه هیچ کسی دوست نداره برنامش رو رایگان بزارن فکر کنین بازی ساختین اینطور رایگان بازی شما رو میزارن.یاعلی 114
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من دارم با این نرم افزار یه کتاب میسازم !!! ولی زیاده ماهی 15 تومن پول نرم افزار . چیز خاصی هم نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/21، 08:02 صبح)alirezatha نوشته است:
(1394/10/4، 04:32 عصر)amirho24 نوشته است: قبول میکنه من خودم 1 سال که دارمش و مورد تاید بازار هستش ( اگر درست کار کنید روش ) . درزم من بلدم چطور تبلیغات که عنگام بعد از خروجی میبیند زیرش رو حذف کنم

درزم سایت اصلیش joapp.ir هستش که مستقل از bejo.ir است

joapp.ir

سلام میشه بگید چور میتونم تبلیغاتشو به طور کامل حذف کنم بدون اینکه خروجی حرفه ای بگیرم

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
 خیلی شوخی کرده انگار سال 1394 نوشته پیغامو دوست عزیز اینجور ساخته ها اصن مورد قبول مایکت قرار نمیگیره ؟  بخدا من اولین کار هام رو با جو اپ ساختم و بعد دنبال بازی سازی رفتم اول یه نرم افزار دانلود کردم ایرانی بود تازه پولی هم بود در حین نصب گفت شماره سریال ههههه خلاصه من برنامه ای که با جو اپ ساخته بودم طی 3 ماه پیش ساختم و اون رو در مایکت گذاشتم و قبول کرد یه هفته ای میشه برش داشتم 
اگه می خواین بهمین که مارکت ها اینو قبول دارن می تونید برید تو مایکت سرچ کنید تیتان رویال یه برنامه میاد اونو دانلود کنید بخاطر این که طرف نسخه ی رایگان خروجی گرفته تبلیغات جو اپ پایینش نوشته می تونید دانلود کنید حجمش 2 مگابایته و تبلیغ رو می تونید ببینید 
و برای ساخت نرم افزار بهتره دوباره سراع کانستراکت برید
اگه کد نویسی بلد باشید می تونید راجبع گوشی خیلی پلاگین بسازید مثلا میخواهید طرف رو این دکمه که کلیک کرد چراغ گوشیش روشن شه شما میتونید در این موضوع یک پلاگین بسازید یا تماس تصویری که خیلی کاربردیه پلاگینش توی وبلاگ آقای شایگان هستش طی چند روز پیش یه حرفی به ایشون زدم امیدوارم ناراحت نشده باشه

ولی فک کنم تصویری بود یادم نیس در این مایه ها .
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm
یکی بگه چه جوری میشه تبلیغاتش رو حذف کنم joapp رو میگم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/11، 01:21 صبح)360momax نوشته است: یکی بگه چه جوری میشه تبلیغاتش رو حذف کنم joapp رو میگم

من جواپ دیدم و ازش استفاده کردم
برای اینکه تبلیغات نداشته باشه باید 15 تومن بدی 
با همین کانستراکت هم میشه برنامه ساخت
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستانی که میگن مارکت ها قبول نمیکنن اشتباه میکنن
من خودم یه برنامه ساختم چند وقت پیش و فرستادم مایکت و قبول هم کردن
اگه مارکتی هم قبول نکنه بخاطر تبلیغاته 
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کسی هست بتونه دقیق توضیح بده چجوری تبلیغات رو حذف کنیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هرچی میکشیم از دست همین برنامه ساز هاست
البته برنامه ساز که نه کتاب ساز
چند ماه زحمت میکشیم با b4a کد نویسی میکنیم اونم با محتوای بسیار عالی
اونوقت بعضیا با این برنامه ساز ها میان تو عرض چند ساعت یه کتاب میسازن با چنتا مطلب که از اینترنت بر میدارن اسمشو میزارن برنامه
آخرشم کاربر اونو دانلود میکنه میبینه بعد از خرید هیچی نیست توش و محتوای خاصی نداره و از برنامه های ایرانی زده میشه و میگه ایرانیا اصلا برنامه بلد نیستن بنویسن!
این برنامه ساز ها ساخت برنامه های حالت کتاب رو برای افراد راحت کردن ولی از طرفی چون ساخت کتاب با اونا راحته دیگه افراد نمیرن مطالب پر محتوا وارد برنامه کنن و میان چنتا مطالب بی ارزش میزارن و کاربر بعد پول دادن به برنامه میبینه هیچی توش نیست
مارکت ها هم که قربونشون برم همشون منتشر میکنن این برنامه ها رو و اصلا زیاد در مورد محتوای خوب دقت نمیکنن
شاید بعضیا از حرفام ناراحت بشن ولی واقعیت رو گفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,813 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر