کسی تونسته از فیزیک استفاده کنه و خروجی آندروید بگیره؟
سلام.هرجا میگردم در مورد فیزیک نوشته حتما از فیزیک استفاده کردی که سرعت بازیت پایینه.یا نوشته شده اگر از فیزیک استفاده کنی موقع خروجی گرفتن اذیت میشی.میخوام ببینم کسی از کاربران اینجا تونسته  توی بازیش از فیزیک استفاده کنه و بعد خروجی آندروید بگیره ( مثلا با کوکون آی او ) و بازیش درست و با سرعت خوب روی گوشیهای مختلف اجرا بشه؟
یا باید به کل ، ساختن بازی فیزیک دار رو با کانستراکت فراموش کنیم و وقت الکی نزاریم براش؟

ممنون میشم اگر کسی تونسته بگه و حتی لینک بده بازیش رو ببینیم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
بله، من خودم تو بازی " کلاغ جهنمی" از فیزیک استفاده کردم. البته زیاد نه، ولی استفاده کردم. ظاهرا دوستان زیادی هم از فیزیک استفاده کرده اند و مشکل مهمی هم نباید باشه.
البته نسبت به میزان استفاده و نوعش و البته گوشی های قدیمی، خب سرعت ممکنه تفاوت هایی داشته باشه در اجرا!
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، hami
سلام عزیز . بازی eydee رو توی کافه بازار جستجو کن من خودم کل بازی رو با فیزیک ساختم و توی گوشی های قوی مثلا گلگکسی اس 4 یا اس 3 و اکسپریا Z و... به خوبی میاد خروجیم هم xdk بود ولی کلا فیزیک کمی توی گوشی های ضعیف اصلا خوب کار نمیکنه تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: hami

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: