تغییر فونت سایز در پلاکین pode_html_iframe
سلام  من  تو پلاگین  pode_html_iframe با اکشن set css styling کد "font-size:36px" رو زدم (این کد رو خودش تو مثال اورده)که سایز فونت متن رو عوض کنه اما عمل نمیکرد. ممنون میشم کمک کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/15، 11:23 صبح)mah نوشته است: سلام  من  تو پلاگین  pode_html_iframe با اکشن set css styling کد "font-size:36px" رو زدم (این کد رو خودش تو مثال اورده)که سایز فونت متن رو عوض کنه اما عمل نمیکرد. ممنون میشم کمک کنین.

علیک سلام
این کد CSS در صورتی درست کار می‌کنه که داخل خود HTMLتون font-size وجود نداشته باشه، چون اگه وجود داشته باشه اولویّت با اون خواهد بود (اگه بتونید فایل HTML رو ویرایش کنید این مشکل حل می‌شه).

یک روش دیگه که احتمالاً جواب می‌ده استفاده از !important است، به این صورت:
کد:
"font-size:36px !important"
که یعنی این اندازه‌ی فونت مهم است و حتماً باید اعمال بشه.
این هم در صورتی درست کار می‌کنه که داخل خود HTML اندازه‌ی فونت !important تعیین نشده باشه، وگرنه اولویت با اونه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mah
ممنون از جوابتون . فایل html من font-size نداره اما بازم کار نمیکنه; important! رو هم اضافه کردم اما تاثیر نداشت!!!
این فایل منه:سورس

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله، الآن بررسی کردم، دیدم نمی‌شه از بیرون محتویات داخل iframe رو دستکاری کرد. اون استایل هم برای خود کادر فریم هست نه محتوای داخلش. ولی با ویرایش فایل HTMLتون مشکل حل می‌شه.

الآن فایل HTML شما به این صورت هست:
کد:
<p style="direction:rtl;margin:0px 10px 0px 10px;text-align:justify;">...</p>

خوب آخر همین استایل‌ها font-size رو هم می‌تونید تعیین کنید. اگه خود فونت رو هم می‌خواین عوض کنید با font می‌تونید هم فونت و هم اندازه‌ش رو مشخّص کنید، مثل این:

کد:
<p style="direction:rtl;margin:0px 10px 0px 10px;text-align:justify; font: 20px tahoma;">...</p>
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اما تو قسمت style بالای کادر خودش یک مثال زده که کد تغییر فونت سایز و فونت  هست .پس باید بتونه روی متن هم عمل کنه !!!!
من فکر میکنم به خاطر استایلی که توی فایل html قرار داره باشه و دیگه استایل پلاگین رو اجرا نمیکنه!!!

ممنون از برسی تون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: