موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
متن رو بخواین داخل کلیپ بورد بریزید؟ منظورتون کاری غیر از انتخاب متن و کپی کردنشه؟ چون با اینکار ، متن میره تو کلیپ برد کامپیوتر ( حالا چه موبایل، چه رایانه )
موضوعها: 6
مکان: تهران
سپاسها: 9
17 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
بی زحمت هم کپی کردن رو بگید هم کلیپ برد
![[تصویر: banner.png]](http://bayanbox.ir/view/7452725685410587167/banner.png)
آموزش نرم افزار آودیشن
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
ببینین تا جایی که من اطلاع دارم، کلیپ بورد میشه حافظه ی موقت هر کامپیوتری.
یعنی همون رم گوشی ( البته نه رام گوشی، چون همیشه ملت اینو اشتباه میگیرن با رم. رم میشه random access memory
و یعنی شما زمانی که گوشی با رم 8 گیگ میخرین، این رم یعنی همون رام که ذخیره دائمی اطلاعات رو بر عهده داره.
اما رم در واقع، حافظه ی موقت برای اجرای برنامه ها است.
مصلا شما گوشی که میخرین در بهترین حالت فکر میکنم تا الان با رم 4 گیگ ساختن. که این گوشی های هوآوی و اکثر گوشی ها، معمولا 2 هستند و پایینتر از اون.
خب شما زمانی که در هر جایی ، متنی یا عکس یا هر فایلی رو انتخاب کنین و از روی صفحه کلید کامپیوتر کلیدهای کنترل و c رو بزنین، این میره تو حافظه موقت. البته کلیپ بورد معمولا جا برای یه چیز داره، مثلا شما اگه یه عکس و انتخاب کنین و کپی کنین و قبل از Paste کردن و بعد برین یه عکس دیگه انتخاب کنین و اونم کپی کنین، مطمئمنا هر دو تا کپی نمیشن و اون آخرین فعالیت مربوط به کپی کردن انجام میشه.
البته این به نرم افزار ها برمیگرده.
مثلا شما توی کانستراکت اگه چیزی رو ببرین توی کلیپ بورد و بعدش توی سیستم هم یه چیزی رو ببرین توی کلیپ بورد، معمولا از هم متمایز هستند.
خب داخل گوشی هم همینه.