موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
سلام دوستان . امروز بازیه ارتش جیبی رو تو موبایل یکی از دوستان دیدم . بازی افلاین بود . سکه هم جمع میشد در طی هر ثانیه . از بازی بیرون هم میرفتیم همچنان ادامه داشت . مساله این هست که اگر ساعت رو جلو عقب هم بکشیم اشکالی در سیستم پیش نمیاد . حالا میخوام بدونم چطوری میشه اینکار رو کرد ؟؟
ایا با کانستراکت میشه بازی ای ساخت که به صورت افلاین منابع جمع بشه اما ... با جلو عقب کشیدن ساعت هیچ اختلالی در کار به وجود نیاد ؟؟ کسی تاحالا چنین چیزی ساخته ؟
ممنون
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
ارتش جیبی رو با کانستراکت نساختن که برادر.
اگه این مشکل زمان ، مشکلی ایجاد کنه. بهترین روش، بازی آنلاینه. یعنی فقط نیاز به اینترنت برای چک کردن زمان بازی.
البته من اینجا یه چیزی به دوستان بگم.
ببینین، تقریبا بین 5 تا 10 میلیون نفر بازی کلش اف کلنس رو بازی میکنن و بین یک تا دو میلیون نفر هم کلش رویال/ حدود 30 میلیون کاربر کافه بازار هم که به اینترنت دسترسی دارند.
پس شما اگه بازی بصورت آنلاین بسازین، کاربران زیادی که بازی رو دانلود کنن، مطمئنا اینترنت دارند. حالا مطمئنا یه تعدادی هم ندارند.
ولی اینایی که آنلاین هستند معمولا، بسیار زیادن. از طرفی فقط تلگرامی ها رو حساب کنین، میبینین که معمولا ملت به نت وصل هستند.
کاملا درسته ولی یکی از دوستان اینکار رو کرد ظاهرا ازش اشکال گرفتن کاربر ها که چرا بازیه آفلاینه ولی باید به نت وصل باشیم و حجم ما تموم میشه . حجم خیلی از کاربر ها محدوده فکر کنم !!
.
.
میدونم بازیه ارتش جیبی با کانس نیست ولی گفتم شاید تو کانس هم بشه اینطوری ساخت
راستی به صورت آنلاین منظورتون هست که ساعت رو دریافت کنه ؟ شما بلدین یه همچین چیزی بسازین ؟ من 2 تا اینطوری بازی قراره بسازم یکی الان به صورت ساده و آماتوری و یکی یکی 2 سال دیگه به صورت حرفه ای . اینی که الان به فکرش هستم تنها 1 پارامتر برای زیاد شدن داره
ممنون میشم اگر کمی در زمینه ی آنلاین راهنمایی کنی
خواهش میکنم.
کار به خصوصی نیست، راه های مختلفی هم داره.
مثلا:
شما باید یه طوری برای اولین بار کاربر رو ثبت نام کنین داخل سرور و بانک اطلاعاتی.
خب ، شما در بازیتون، یه دکمه برای خروج دارین،یا کلا برای خارج شدن از بازی، میتونین دستوراتی بنویسین.
دستوری که نیاز هست اینه که زمانی که کاربر از بازی یا برنامه خارج میشه، یه علامتی به سرور بده که حجم بسیار ناچیزی مصرف میکنه.
بعد زمانی که وارد میشه هم، یه علامتی بده به سرور.
منظورم از علامت، میتونه هر چیزی باشه، که سرور بدونه فلان کاربر با فلان نام کاربری یا ID وارد یا خارج شد.
------------
تازه اگه بخواد فقط همین دو مورد علامت دادن به سرور رو اینترنت مصرف کنه، در حد 10 کیلو بایت هم فکر نمیکنم بشه.
کار اصلی رو سمت کانستراکت انجام میدین با Ajax و متغیرها و ...
بعد میمونه سمت سرور.
شما سمت سرور ، بهتره ساعت سرور رو به مدیر سرور بگین تنظیم کنه به صورت دقیق به ساعت رسمی کشور.
با دریافت علامت خارج شدن، شما زمان فعلی سرور رو در بانک ذخیره میکنین و با دریافت علامت ورود به بازی یا برنامه، زمان جدید رو با اونی که ذخیره کردین، مقایسه میکنین و با این مقایسه، هر کاری مدنظرتون هست مثل نشون دادن زمان و اضافه کردن سکه و ... رو انجام میدین.
البته من منطق قضیه رو گفتم. و مطمئنا نوشتن سورس و کد های سمت سرور، زمان بر هست که اگه فرصتی بشه، حتما اینکار رو میکنم.
در توضیحش نوشته که: Get system data and time گرفتن زمان از سیستم.
میتونی باهاش تست کنی، اما به درد کاری که شما میخوای، همون آنلاین میخوره،
چون!
ملتی که بازی های آنلاین رو هک میکنن(نه ایرانی ها فقط) افلاین رو دیگه راحت هک میکنن.
برای اینکار چه مدت پی اچ پی یاد بگیرم کافیه به نظرت ؟؟
شما اصول اولیه php رو باید بدونین و کار با date در php
استفاده از INSERT , UPDATE, DELETE در MySql
اتصال به بانک در php که در قسمت آموزش امتیازهای برتر سایت، میتونین ببینین و البته یه سری از موارد بالا رو.
در کل، کار زیاد سختی نیست، اما اگه کار نکردین اصلا php، کمی برای شروعش اذیت میشین. اما همیشه با تلاش به جاهای خوبی میرسه آدم