چند تا سوال
Star 
اول اینکه:

من اگر بخوام اسپیرایتم جمع بشه (مثلا مربع تبدیل به خط بشه دو باره بشه مربع (تدریجی) ) باید انیمیشن باشه یا تو کنستراکت میشه؟؟

دوم اگه من سایه بخوام بندازم ولی نخوام رویشکلم تاریک بشه باید چیکار کنم؟

سوم میخوام تو بازی یه آپشنی بذارم که وقتی ازشون استفاده کرد بره تو زمین و  نتونه حرکت کنه تا زمانی که اون رو لمس میکرد(که تا اینجا مشکلی نیست) حالا  اینجایی که بره تو محیط سالید مشکل دارم که چجوری میشه چوت از مختصات استفاده کنم میپره بیرون

چهارم من تو بازی چند تا آپشن دارم میخوام بگم اگر اینا رو خرید فعال بشه که مشکلی نیست تو هر مرحله یم یا دو بار باید استفاده بشه بهتره از آرایه استفاده کنم یا چند تا متغیر؟؟

پنجم اگه تو بازی به اسپرایتم بگم از وب لود شو اگه تو وب عکس نباشه همون تصویر پیشفرض اسپیرایت میاد یانه؟ بعد اگه به نت وصل نبود چی؟ میخوام اگه تصویری نبود یا به نت وصل نبود تصویر پیشفرض بیاد
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام.
سوال اولت میتونی هم انیمیشن بیاری هم تو خود کانستراکت بهش رفتار sine بده . بزارش رو hight

سوال دوم ت. کانال تلگرام آقای direction یه آموزش قرار داه برای سایه انو ببین شاید مشکلت رفع خودم.

سوال سوم متوجه نشدم واضح تر توضیح بده

سوال چهارم من خودم همیشه از متغیر ها استفاده میکنم

سوال پنجم رو هم نمیدونم 1
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/28، 02:11 عصر)empire of vampire نوشته است: با سلام.
سوال اولت میتونی هم انیمیشن بیاری هم تو خود کانستراکت بهش رفتار sine بده . بزارش رو hight

سوال دوم ت. کانال تلگرام آقای direction یه آموزش قرار داه برای سایه انو ببین شاید مشکلت رفع خودم.

سوال سوم متوجه نشدم واضح تر توضیح بده

سوال چهارم من خودم همیشه از متغیر ها استفاده میکنم

سوال پنجم رو هم نمیدونم 1

نشستم کار کردم به نتیجه رسیدم تو تک تک سوال اول که باید از همون سایت استفاده کنم
سوال دوم (اون روش روی شی سایه میندازه) از روی شی کپی گرفتم دوباره گذاشتم حل شد سایه رفت زیرش

سوال سوم رو نفهمیدم (میخوام پلیر بره تو شی سالید همین)

سوال چهارم آرایه از همه بهتره چون هم باگ کمتر میشه هم سبک تر میشه بازی

سوال پنجم هم به اسپرایتم شکل دادم و گفتم لود فرام وب آدرس بشه و وقتی به اینترنت وصل نیست همون تصویری اصلی نشون داده میشه 
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: