یک راه برای قابلیت نوشتن در بازی !!!
سلام دوستان . همونطور که میدونین تکست تو کوکون کار نمیکنه . از آبجکت دیالوگ هم استفاده کردم فقط تو هاست خوند . یعنی بازیه با HTML خروجی گرفتم و تو هاست اپلود کردم خوند اما تو موبایل اصلا نمیاره
راه دیگه ای میشناسین برای اینکه از کاربر بشه یه مقداری مثلا بشه دریافت کرد ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/28، 10:32 عصر)orache نوشته است: سلام دوستان . همونطور که میدونین تکست تو کوکون کار نمیکنه . از آبجکت دیالوگ هم استفاده کردم فقط تو هاست خوند . یعنی بازیه با HTML خروجی گرفتم و تو هاست اپلود کردم خوند اما تو موبایل اصلا نمیاره
راه دیگه ای میشناسین برای اینکه از کاربر بشه یه مقداری مثلا بشه دریافت کرد ؟

سلام،

با پلاگین دیالوگ معمولی نمیشود باید از پلاگین CordovaDialog از مجموعه cranberrygame  استفاده کنی یا از قابلیت prompt text input در پلاگین CocoonCanvasplus راه دیگر آن شبیه سازی کیبورد اندروید و وارد کردن داده ها در یک شی text است که روش طولانی و وقت گیری است.

(یک نکته:کوردوا دیالوگ برای خروجی نهایی احتیاج به نصب دارد در xdk یا cocoon.io )
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
من از این استفاده کردم
[تصویر:  ddddddddddddd.PNG]
با این گفتین نمیشه نه ؟ کدوم پلاگینو شما میگین ؟
شما دقیقا کدوم پلاگین رو میگین ؟ میشه لینک دانلود بدین ؟ این مجموعه ی ceryberryplugins رو دانلود کردم توش خیلیه . دیالر . تست و... نمیدونم کدوم به کدومه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/29، 03:13 عصر)orache نوشته است: من از این استفاده کردم
[تصویر:  ddddddddddddd.PNG]
با این گفتین نمیشه نه ؟ کدوم پلاگینو شما میگین ؟
شما دقیقا کدوم پلاگین رو میگین ؟ میشه لینک دانلود بدین ؟ این مجموعه ی ceryberryplugins رو دانلود کردم توش خیلیه . دیالر . تست و... نمیدونم کدوم به کدومه

هر پلاگینی که در لیست فرم قرار دارد در حالت canvas+ اجرا نمیشود..........

شما باید از پلاگین کوردوا دیالوگ استفاده کنید.(از اینجا دانلود کنید)//فقط در خروجی نهایی نمایش داده میشود//

[تصویر:  diag_1.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
خیلی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: