کسی ثبت امتیاز آنلاین رو روی گوشی تست کرده ؟
سلام میخواستم بدونم کسی ثبت امتیاز آنلاین رو روی گوشی تست کرده ؟ میخوام بدونم براش سالم اومده یا نه چون وقتی بازی رو تو هاست کپی میکنم خوب میاد ولی با کوکون روی موبایل خراب میاد
.
.
[تصویر:  p1.PNG]

[تصویر:  p3.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

توی فایل php که مربوط به select از جدول هست این کد:

کد:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');

بزار در خط دوم بعد از عبارت:

کد:
<?php

ببین درست میشه با نه؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
دقیقا متوجه نشدم چی گفتین . اون خط اولی رو بذارم بعد خط دومی ؟ از اول همینطوریه !!
کد:
<?php
$host="**************"; // Host name
$username="**************"; // Mysql username
$password="**************"; // Mysql password
$db_name="**************"; // Database name
$tbl_name="scores"; // Table name
// Connect To server and select database.
mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");
// Retrieve data from database
$sql="SELECT * FROM number3zoghighscore_scores ORDER BY score DESC LIMIT 10";
$result=mysql_query($sql);
// Start looping rows in mysql database.
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
echo $rows['name'] . "|" . $rows['score'] . "|";
// close while loop
}
// close MySQL connection
mysql_close();
?>
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همین خط :
کد:
رو حذف کن و یک تست بزن.......
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

در کمال ناباوری الان رفتم تو هاست هم دیدم همینطوری شده . والا کم اوردم من . نمیدونم مشکل از چیه . به هاست اصلا دست نزدم . تا همین چند روز پیش سالم بود ولی برای هاست هم به جای اسم ها همون تگ هارو مینویسه .
کد بالا رو هم حذف کردم تاثیری نداشت
ممکنه از هاست باشه ؟؟ تو دامنه سالمه یعنی تو دامنه میتونم اسم و امتیاز ثبت کنم و نگاه کنم !!
بعد از اینکه خراب شد چند بار سالم و خراب شد و بعد سالم شد . اصلا حالیم نمیشه دیگه !!!!!!!
این کل اونت هامه . تو این ها هم مشکلی نیست که تو موبایل نخواد بیاد

[تصویر:  prb1.PNG]
[تصویر:  prb2.PNG]
[تصویر:  prb3.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از هاست هم میتونه باشه، هاستتون پولی هست یا رایگان؟ هاست های رایگان معمولاً مشکلات زیادی دارند

از تصویری که گذاشتید چیز زیادی دستگیرم نشد چون اون اطلاعاتی که باید بررسی بشه داخلش معلوم نیست !

یک کار میگم انجام بدید تا حد زیادی برای پیدا کردن مشکل کمک میکنه...

آدرس فایلphp (SELECT از دیتابیس) رو که در هاستون قرار داره در یک مرورگر وارد کنید و کلید اینتر رو بزنید باید اطلاعات ستون name و ستون score به همراه اون جدا کننده ئی که قرار دادین "|" بصورت کامل و پشت سرهم بیاد اگر در این بخش مشکلی ببینید به احتمال بسیار زیاد مشکل از هاست هست.

اگر در مرحله بالا مشکلی نبود یک پروژه تستی بسازید همین آدرس رو با کمک آجاکس در کانستراکت دریافت کنید و بعد از کامل شدن عملیات "دریافت اطلاعات" به کمک اکسپرشن Ajax.LastData کل اطلاعات دریافتی رو بدون دستکاری در یک فایل تکست نمایش بدین،(اندازه فایل تکست باید بزرگ باشه)... پروژه رو در پیش نمایش تست کنید و یک خروجی کوکون هم بگیرید اگر اطلاعات در فایل تکست درست نشون داده شد مشکل از ایونت ها و اکشن هایی هست که در پروژه اصلی قرار دادید.........  

پاسخ

مشکل همینجاست . هاست درسته و هم میتونم توش امتیاز ذخیره کنم هم اپدیت کنم و هم نگاه کنم یعنی مشکلی نداره . مشکل بدتر اینه که بازی روی هاست هم درست میاد امروز یک بار خراب شد ولی بازم درست شد . همین بازی رو خروجیه گرفتم روی هاست درست اومد یعنی همین اونت ها بود .
.
.
این روش روی کوکون مشکلی نداره ؟ یعنی تست شده هست ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستی چرا نمیتونم تست کنم تو خود انجین ؟ حتما باید یه خروجی ای بگیرم . نه تو ند وب کیت میتونم تست کنم نه تو هیچ مرور گر دیگه .
تو اموزش دیدم مجتبی بازی رو شروع زد و تست گرفت !!!
کسی میدونه مشکل چیه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: