موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
از هاست هم میتونه باشه، هاستتون پولی هست یا رایگان؟ هاست های رایگان معمولاً مشکلات زیادی دارند
از تصویری که گذاشتید چیز زیادی دستگیرم نشد چون اون اطلاعاتی که باید بررسی بشه داخلش معلوم نیست !
یک کار میگم انجام بدید تا حد زیادی برای پیدا کردن مشکل کمک میکنه...
آدرس فایلphp (SELECT از دیتابیس) رو که در هاستون قرار داره در یک مرورگر وارد کنید و کلید اینتر رو بزنید باید اطلاعات ستون name و ستون score به همراه اون جدا کننده ئی که قرار دادین "|" بصورت کامل و پشت سرهم بیاد اگر در این بخش مشکلی ببینید به احتمال بسیار زیاد مشکل از هاست هست.
اگر در مرحله بالا مشکلی نبود یک پروژه تستی بسازید همین آدرس رو با کمک آجاکس در کانستراکت دریافت کنید و بعد از کامل شدن عملیات "دریافت اطلاعات" به کمک اکسپرشن Ajax.LastData کل اطلاعات دریافتی رو بدون دستکاری در یک فایل تکست نمایش بدین،(اندازه فایل تکست باید بزرگ باشه)... پروژه رو در پیش نمایش تست کنید و یک خروجی کوکون هم بگیرید اگر اطلاعات در فایل تکست درست نشون داده شد مشکل از ایونت ها و اکشن هایی هست که در پروژه اصلی قرار دادید.........
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
مشکل همینجاست . هاست درسته و هم میتونم توش امتیاز ذخیره کنم هم اپدیت کنم و هم نگاه کنم یعنی مشکلی نداره . مشکل بدتر اینه که بازی روی هاست هم درست میاد امروز یک بار خراب شد ولی بازم درست شد . همین بازی رو خروجیه گرفتم روی هاست درست اومد یعنی همین اونت ها بود .
.
.
این روش روی کوکون مشکلی نداره ؟ یعنی تست شده هست ؟
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
راستی چرا نمیتونم تست کنم تو خود انجین ؟ حتما باید یه خروجی ای بگیرم . نه تو ند وب کیت میتونم تست کنم نه تو هیچ مرور گر دیگه .
تو اموزش دیدم مجتبی بازی رو شروع زد و تست گرفت !!!
کسی میدونه مشکل چیه ؟