تایمر
(1395/3/30، 11:34 عصر)mostafanastary نوشته است: در مورد پلاگین یا در مورد آنلاین بودن؟

آقا مصطفی شما بلدید که این تفاضل رو چه جوری میشه گذاشت ؟
Moved Temporarily

مثلاً این فایل که گذاشتم دکمه ی خرید و زمان خرید رو داره و مقدار سکه و اون چیزیی که خریدیم

حالا اگه زمان خرید یا سخت یک شی 3 ساعت باشه و پلیر از بازی خارج بشه ، و 2 ساعت بعد برگرده چیکار باید کرد که اون یک ساعت رو به پلیر نشون بده یا اگه 4 ساعت بعد برگشت وقتی پلیر وارد شد اون شی رو اضافه کرده باشه ؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من زیاد روی سورسی که دادین، دقت نکردم، منتهی یه چیزی که دیدم، شما از پلاگین خاصی استفاده نکردین و از تایمر  خود کانستراکت استفاده کردین.

اون چیزی که تو بحث آنلاین بودن هست رو من کامل توضیح دادم در مورد منطق پیاده سازیش.

اما در مورد این سورس شما،
شما اگه میاین از تایمر استفاده کنین که براتون زمان رو بشمره، به ظاهر که این کار منطقی نیست. شما باید زمان رو از سیستم یا موبایل کاربر بخونین. که در مورد پلاگینش حرفهایی زده شده.

یه کاری که نمیدونم شما کردین یا نه! ولی به ذهنم اومد اینه که، شما برای ساخت هر چیزی، یه متغیر مخصوص قرار بدین با مقداری از نوع زمان.
بعد این مقدار رو شروع کنین به کم کردن و اگه بازیکن هم از بازی خارج شد، مقدار باقیمونده رو ذخیره کنین. حالا زمانی که برگشت، زمان رو ادامه بدین( البته اینکار منطقی نیست و بلاخره شما تفاضل رو نمیتونین روی هوا بدست بیارین، فقط دو تا راه هست، یا گرفتن زمان از سیستم یا موبایل کاربر، یا گرفتن از سرور!

حالا که فکر میکنم میبینم شما حتی لازم نیست، این تفاضل ها رو روی سرور حساب کنین.
شما فقط زمان ورود و خروج رو از سرور بگیرین یا ذخیره کنین. و کارهای دیگه رو روی برنامه خودتون انجام بدین. اینطوری فقط برای هر کاربر با ID مشخص، فقط زمان رو از سیستم میخونین.
همین!
اما با روش شما توی این سورس، شدنی نیست، یا لااقل من میگم نمیشه ! شاید سایر دوستان راه دیگه ای بدونن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متاسفانه برنامه نویسیم در حد آماتوره و فکر کنم سرور هم مشکلات خودشو داره که بنده توانایی انجام دادنشو فعلاً ندارم .

شما مثالی برای کار با سرور و یا آموزشی سراغ ندارید؟

مثال خوبی که در این مورد دیدم بازی جیرینگ لند نسخه ی های اولش بدون اینکه به سرور وصل باشه زمان رو از خود گوشی می گرفت و موقع برگشت پولات به اندازه ی زمانی که نبودی اضافه می شد .

ولی خوب با دستکاری زمان گوشی می شد بازی رو گول زد .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
قبلا عرض کردم، الان درگیر بازی خودم هستم. تا روزهای اینده اگه صبر کنین، در این مورد حتما آموزشی قرار میدم.

شما الباقی بازی یا برنامه تون رو شروع به ساخت کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mon0788
حله داداش ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/31، 12:38 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام.
قبلا عرض کردم، الان درگیر بازی خودم هستم. تا روزهای اینده اگه صبر کنین، در این مورد حتما آموزشی قرار میدم.

شما الباقی بازی یا برنامه تون رو شروع به ساخت کنین.

ممنون منتظر هستیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: