طراحی مرحله برای بازی
سلام
کسی میدونه چجوری در یک صفحه تعدادی مرحله برای بازی بگذارم؟
مثلا مرحله 1 تا 40
و یک سوال دیگه هم داشتم که میشه مثلا در بازی یک اسپرایت قرار دهم که وقتی بازیکن اصلی به آن برخورد کرد مرحله جدید باز بشود و کار بر وارد مرحله جدید بشود

اگه کسی میدونه خواهش میکنم بگه خیلی نیاز دارم 63
از همه ممنون 16
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1395/4/7، 03:02 عصر)pooya20 نوشته است: سلام
مثلا مرحله 1 تا 40
و یک سوال دیگه هم داشتم که میشه مثلا در بازی یک اسپرایت قرار دهم که وقتی بازیکن اصلی به آن برخورد کرد مرحله جدید باز بشود و کار بر وارد مرحله جدید بشود

از همه ممنون 16

سلام مثلا اگه 40 تا مرحله میخوای میتونی 40 تا اسپرایت بسازی و شی تاچ رو  اضافه میکنی بعد مثلا برای مرحله اول اینطوری باس عمل کنی :
باید یه لیوت بسازی برای ساختن لیوت به سمت راست صفحه برو  و روی project بزن و یه پوشه هست اسمش layout هست یا همون لیوت خودمون رو اون راست کلیک و Add Layout (حتما یک روی Add Event Sheet کلیک کن)  رو بزن مشاهده میکنی که یه صفحه دیگه برای ساخت مرحله بعدی ساخته میشه روی اون میزنی و مرحلتو طراحی میکنی بعد برای اینکه مرحله اول رو بسازی کارهای زیر رو در داخل ایونت شیت انجام بده

Touch

On Tap Object

اینجا اسپرایت مرحله اول رو انتخاب میکنی

Add Action

System

Go To layout

اینجا هم مرحله اول رو انتخاب کن
تشکر یادت نره

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1395/4/7، 03:12 عصر)hunk نوشته است:
(1395/4/7، 03:02 عصر)pooya20 نوشته است: سلام
مثلا مرحله 1 تا 40

از همه ممنون 16

سلام مثلا اگه 40 تا مرحله میخوای میتونی 40 تا اسپرایت بسازی و شی تاچ رو  اضافه میکنی بعد مثلا برای مرحله اول اینطوری باس عمل کنی :
باید یه لیوت بسازی برای ساختن لیوت به سمت راست صفحه برو  و روی project بزن و یه پوشه هست اسمش layout هست یا همون لیوت خودمون رو اون راست کلیک و Add Layout (حتما یک روی Add Event Sheet کلیک کن)  رو بزن مشاهده میکنی که یه صفحه دیگه برای ساخت مرحله بعدی ساخته میشه روی اون میزنی و مرحلتو طراحی میکنی بعد برای اینکه مرحله اول رو بسازی کارهای زیر رو در داخل ایونت شیت انجام بده

Touch

On Tap Object

اینجا اسپرایت مرحله اول رو انتخاب میکنی

Add Action

System

Go To layout

اینجا هم مرحله اول رو انتخاب کن
تشکر یادت نره
سلام دوست عزیز اینی ک شما گفتید درسته ولی برای برخورد کردن از tap on object که استفاده نمیکنن باید از دستور on collision with another object استفاده کرد . این دستور اینو میگه که وقتی پلیر برخورد کررد به ابجکت مورد نظر اون اکشن اجرا بشه . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake
سلام

آموزش ویدئویی مربوط به Local Storage اقا مجتبی رو در قسمت آموزش های ویدئویی ببینین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی ممنون که جواب سوال های من رو میدی
فقط اگه میشه دوباره اونها رو توضیح بده چون من تازه اولای کارمه زیاد چیزی نمیدونم و راستی اگه میشه بگو چجور یک لایوت بسازم من اصلا در سمت راست اون چیزایی رو که گفتی ندارم
ممنون 54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بهتره آموزش های کانسترکت را حتما ببینی بعد اگر مشکلی داشتی مشکلت رو مطرح کنی
نمیشه که شما درخواست آموزشی کنید که با کمی گشتن پیدا میشه
من آموزش های زیر را بهت پیشنهاد میکنم که از مقدماتیه
دوره تابستانی
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: