بازی آنلاین چند نفر
با سلام 
بتازگی در حال ساخت بازی آنلاین چند نفر هستم . می خواهم یک بازی کامل و با همه کلیشه های و ابزار های انلاین رو رویش پیاده سازی کنم. با کانستراکت می سازم. کار ساده ای نخواهد بود چون باید روند بازی در دو حالت کاربری و  سروری انجام بدهم.
کارهایی که باید انجام بدهدم
1- ساخت جدول های مورد نیاز بازی (کاربران - آمار و گزارش ها - امتیاز و پاداش کاربری)
2- طراحی مرحله
3- چت روم (گپ سرای)
4- کنترول بازیکن 
5- اجرا بروی سرور

این تاپیک رو برای مرجع سوال ها و پرسش های بازی انلاین - چند نفره و هرچی که درباره بازی های آنلاین و سرور باشد راه اندازی کردم. که پرسش های خود را در این بخش مطرج کنید. و هرکه هم تجربه ای دراین باره دارد در این بخش بنویسد تا همگان یاد بگیرند و در بازی شان بکار ببرند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، keyhan
سلام
کار خوبی کردی این تاپیک رو زدی.
سوالم اینه که شما میخوای با استفاده از اسکریپت سیگنالینگ، بازی رو آنلاین کنی ؟ یا نه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمی دونم از چه روشی استفاده کنم از پیام ها بکار ببرم یا از حالت بروز رسانی.

من دو سوال داشتم. آموزش ها رو دیدم. این بازی ها آنلاین بومی (محلی ) است. یعنی سرور روی یکی از بازیکنان اجرا میشود. می خواستم بازی آنلاین جهانی هم همین جور است یا نه باید تغییرات رو باید انجام داد.

1- سرور بروی یک هاست انجام می شه و سرور تنها نقش اجرا بازی رو ایفا می کند و peer به هاست وصل می شوند و انها می توانند بازی کنند. می خواهم بازی رو یک هاست بریزم تا بازیکن ها از روی رایانه هاست بازی روانجام دهند. این چجوری است.

2- هرشی که ساخته میشه باید تنظیمات و هماهنگ سازی ها برای همه پیر ها فرستاده میشه مانند انیمیشن اولیه یا نه باید هر گونه تنظیم اولیه رو برای همه پیرها فرستاد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
یک مشکلی اعصاب خورد کن پیش آمده. من دستور ساخت بازیکنان peer رو با کمک پیغام ساختم. هاست بازیکنان رو می سازه ولی peer را نشان نمی دهند. اسپرایت بازیکنان یک دونه است و همه شون رو هم در شی چند بازیکن (multiplayer) رو هم همزمان کردم. ولی پلیر تنها در هاست بوجود می اید .
  پاسخ

به جان خودم! شما اینقدر فارسی مینویسی و میگی، که اصلا متوجه نشدم مهرداد جان، 17

حداد عادل هم اینقدر فارسی نمیگه!  4

الان به زبون خودمون بگو ببینم شما از چه روشی میخوای برای ساخت بازی آنلاین استفاده کنی؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بخش ایستا و نوبتی بازی رو با فرستادن پیام و پخش کردن پیام برای همه peer ها پیاده سازی می کنم و بخش پویا و حیاتی بازی با رویداد های بروز رسانی مولتی پلیر (چند بازیکن) بکار می برم.
از شی multiplayer بکار می برم و از رویداد های ان استفاده می کنم. شی اجاکس برای پایگاه داده و نمایش داده ها بکار می برم.
  پاسخ

سه پرسش برای بازی انلاین داشتم.
1- هنگام اکشن پخش کردن پیام ها ، broadcast پیام برای هاست و پیر که پیام رو فرستاده هم پخش می شود؟ میخواستم پیامی برای هر کاربر پخش شود چه فرسنده باشد چه هاست و ... چگونه میتوان پیاده سازی کرد؟

2- یک peer می خواهد وضعیت یک متغیر سراسری در همه رایانه ها را دریافت کند؟

3-آیا راهی نیست که هاست از کاربران حذف شود و سرور کار هاست رو انجام دهد؟
  پاسخ

دو تا پرسش دیگر داشتم.
1- از هاست می خواهم به یکی از peer بفرستم برای نمونه هنگامی که یک پیر افز.ده شد. چگونه یک پیام بفرستم
2- از یک peer  تنها به یک peer بفرستم.

اکشن دارد یا باید به همه بفرستم و سپس با رویداده و شرط ها فیلتر کرد
  پاسخ

سلام

آقا شما برای ساخت بازی آنلاین، تلاشی انجام دادی یا نه آخرش؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: