دسترسی به IID یک شی
سلام به همگی
می خواستم بدونم آیا ایونتی وجود داره که بخوای IID یک شی رو بدست بیاری
به عنوان مثال : اگر IID این شی = 1 بود ---> فریم شی تغییر کنه به 2
فقط منظورم IID نه UID
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله میشه، شما کافیه برای تست، مقدار یک متغیر رو اینطوری مقدار بدین

مثلا اسپرایتتون اسمش toop هست.

set value =>    toop.IID

یعنی شما بعد از اینکه اسم اسپرایت رو بنویسین، میتونین یه نقطه بزنین و خودش لیستی از اکسپرشن های مربوط به اون شی رو میاره.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بله درسته اما این تو قسمت اکشن عمل میکنه من می خوام تو قسمت ایونت این شرط قرار بگیره
که اگه IID = 2 یه اکشنی انجام بشه
منظورم اینه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیق متوجه نشدم، اما فکر میکنم شما اگه مقدار IID رو بریزین داخل یه متغیر، مثلا زمانی که اون شی ایجاد میشه یا هر چی.

بعد اون متغیر رو مقایسه کنین و بعد از مقایسه، دوباره صفرش کنین.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/24، 06:57 عصر)mostafanastary نوشته است: دقیق متوجه نشدم، اما فکر میکنم شما اگه مقدار IID رو بریزین داخل یه متغیر، مثلا زمانی که اون شی ایجاد میشه یا هر چی.

بعد اون متغیر رو مقایسه کنین و بعد از مقایسه، دوباره صفرش کنین.

از یه اسپراید چندتا کپی دارم
و می خوام فقط اون شی که iid = 2 فریمش تغییر کنه و ما بقی آنها فریمشون تغییر نکنه
آیا میشه این کار رو کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام .
به شئی سیستم برید و دنبال pick nth instance بگردید بعد بگین که شماره چندم از آبجکت مورد نظرتون رو میخوای در واقع کلا iid کارش همینه . این طوری میگین اونی رو بگیر که شماره 2 از آبجکت فلان هست مثلا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما چرا از Instance استفاده نمیکنین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاری نداره برو بخش سیستم و رویداد compare two value در بخش یکم کلیک کن از کادر بالا که فهرست شی هایی است که شما به پروژه تان افزوده اید روی شی کلیک کن تا اکسپریشن های انرا نمایش دهد سپس iid رو انتخاب کن. در کادر پایین  هم  عمگر و کادر سوم هم مقداری که می خواهید با ان سنجیده شود مثلا 1 بگذار
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1395/4/24، 11:51 عصر)mostafanastary نوشته است: شما چرا از Instance استفاده نمیکنین؟
سلام

منم این مشکل دارم و از instanc استفاده کردم و به یک مشکل جدید برخوردم. اگر ما 10 تا pick از یک آبجکت داشته باشیم و بگیم در استارت لیوت 1 add to به این pick ها اضافه کن ولی instanc هر 10 تا مساوی 1 و نمیشه عمل جدا براشون تعریف کرد چون برای هر 10 تا انجام میشه
حالا راهی هست که برای هر کدوم عدد جدا بدیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/24، 09:43 عصر)Mehrshad Farahani نوشته است: سلام .
به شئی سیستم برید و دنبال pick nth instance بگردید بعد بگین که شماره چندم از آبجکت مورد نظرتون رو میخوای در واقع کلا iid کارش همینه . این طوری میگین اونی رو بگیر که شماره 2 از آبجکت فلان هست مثلا

خیلی ممنون با همین pick nth instance درست شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: