بازی دفاعی " مدافعان حرم " منتشر شد.
نقل قول: آقا بازی حذف شده از بازار
بله، متاسفانه همینطوره.

یکی از قوانین بازار اینه که نباید در محتوای داخل بازی یا نرم افزار یا در توضیحات ، لینکی به برنامه ای غیر از بازار داده بشه.
من برای کسانی که گوشی پردازنده X86 دارن، نسخه ی x86 رو روی هاستم آپلود کردم و لینک داده بودم توی توضیحات.
اما گفتن که باید حذف بشه، و متاسفانه ، من یادم رفته لود. اونا هم بازی رو متوقف کردن و گفتن امروز یا فردا، دوباره راه میفته
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل مرحله ی 6 در نسخه ی اول نبود، در نسخه ی بعدی ، اومدم ماشین دیگه ای اضافه کردم و یادم نبوده که بهش مسیر رو بدم، و الان رفع شده، اگه دقت کنین، موقعی که بازی تموم میشه و دشمنی نمیاد، اون دو تا خیابون بالا، دو تا تصویر ماشینه که نشون میده، ماشین ها تو مسیر نیومدن اصلا که از بین برن
اگه دوست داشتین، مشکل دیگه ای که میگین رو خصوصی یا عمومی اعلام کنین

سپاس شده توسط:
(1395/4/25، 09:02 عصر)hunk نوشته است: یه باگ دیگه این بود که وقتی روی گذینه اسان میزدیم وارد نمیشد مشکل کوچیکیه ولی فیکسش کنید بهتره

تو کدوم مرحله؟
یعنی اولی که وارد قسمت توضیحات هم میشه گزینه ی آسان کار نمیکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر میکنم مشکل از سیستم شما بوده ، چون بنده همچین مشکلی ندیده بودم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
من چک کردم الان، مشکلی نبود در این زمینه.
بازم ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام بازی خیلی خوبی هست تبریک میگم  ولی یه مشکلی هست بازی شما (راحت هک میشه) جهت اطلاع گفتم!
[تصویر:  16.gif]بزودی تمام کارام در امضام[تصویر:  16.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/25، 11:00 عصر)AmirAli نوشته است: با سلام بازی خیلی خوبی هست تبریک میگم  ولی یه مشکلی هست بازی شما (راحت هک میشه) جهت اطلاع گفتم!

سلام.
به صورت عمومی یا خصوصی علام کنین چطوری هک میشه؟ اگه خودتون هم هک کردین، لطفا عکس یا فیلمی بذارین یا بفرستین.

سپاس شده توسط:
(1395/4/26، 08:51 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام
خسته نباشی(خیلی زحمت کشیدی برای ساخت بازی)
فقط یه چیزی!! هم با گوشی و هم با کامپیوتر ایجوریه ببین کجای لینک خرابه!(البته اول میاورد)
[تصویر:  caffebazaar.png]
سلام.
آره متاسفانه بازی به علت نقض قانون بازار، دو روز هست که موقتا حذب شده و ان شاء الله امروز درست میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میشه بگید مشکلی که داشت چی بود که بازار رد آخه بازی به این زیبایی و مشکل ؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یکی از قوانین بازار اینه که نباید در محتوای داخل بازی یا نرم افزار یا در توضیحات ، لینکی به برنامه ای غیر از بازار داده بشه.
من برای کسانی که گوشی پردازنده X86 دارن، نسخه ی x86 رو روی هاستم آپلود کردم و لینک داده بودم توی توضیحات.
اما گفتن که باید حذف بشه، و متاسفانه ، من یادم رفته لود. اونا هم بازی رو متوقف کردن و گفتن امروز یا فردا، دوباره راه میفته
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)