موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
خیلی ممنون از مطلب خوبتون
من هم یه پیشنهاد میتونم بدم که بد نیس و میتونه تاثیری هرچند کوچیک رو بزاره
ما میتونیم توی شروع بازیمون
مثلا توی قسمت اسپلش بنویسیم دانلود رایگان این بازی در فضای مجازی(سایت , وبلاگ , کانال و . . . )حرامه و تیم سازنده بازی به هیچ وجه راضی نیست از اینکار.
درسته یه متن ساده اس , ولی خیلیا نمیدونن که دانلود رایگان بازی های پولی مشکل داره و حرومه.
چرا؟چون ما بازی های معروف مثلا کال آو و بتلفیلد و فیفا و پی اس و . . . .هزارتا بازی خارجی که به پول ما قیمتش خیلی بالاست رو میریم رایگان از توی نت دانلود میکنیم , یه آب هم روش و عین خیالمون هم نیس
خب کاربر میگه من وقتی این بازیهای بزرگ و خفن رو مفتی دانلود کردم چرا بیام این بازی ایرانی که در به پای بازی های خارجی نمیرسه رو بخرم؟اینم رایگان دانلود میکنم میره.
ولی همونطور که گفتم خیلیا نمیدونن اینکار مشکل داره
من خودم شاهد بودم ادمین یه کانال که بازی ها رو رایگان میزاشت وقتی فهمیده بود که کار اشتباهه و حرومه رفته بودم از سازنده بازی 41148 عذر خواهی کرده بود و میگفت چیکار کنم که جبران بشه و شما من رو حلال کنین.
واقعا خیلیا نمیدونن که کارشون اشتباه و شاید به یه تلنگر کوچیک مثل نوشتن متن بالا توی اسپلش بازی بتونیم جلوی بخش هرچند کوچیکی از اینکار رو بگیریم.
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
این مطلب ربطی به بخش "پرسش و پاسخ" ندارد،برای حفظ نظم انجمن، لطفاً تایپیک را در جای صحیح ایجاد کنید.تایپیک به بخش "متفرقه" منتقل شد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 18
مکان: همدان
سپاسها: 49
74 سپاس گرفتهشده در 42 ارسال
خدارو شکر من امروز مطلبی رو در یکی از کانال های برنامه نویسی دیدم که نوشته بود که "سرورهای تلگرام به زودی به ایران متصل میشود و همین امر باعث حذف تمام کانال هایی میشود که بازی و برنامه ها رو رایگان میذارن"
من صحت این مطلب رو کاملا نمیدونم اما خدا کنه اینجوری باشه
لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
بله فعلا تنهای کاری از ما بر میاد همینه فقط(ولی بازم بد نیست)
البته یه نکته دیگه هم هست اگه همه بازی سازا و برنامه سازا این رو توی اپلیکیشن هاشون بکار ببرن میتونه تاثیر به شدت بالایی در دانلود نکردن از کانال ها باشه.
میتونیم همون توی اسپلش بگیم که این بازی فقط در مثلا کافه بازار منتشر شده و اگر شما این بازی رو از جایی دیگه دانلود کردید هرچه سریعتر بازی رو حذف کنید چون امکان هک شدن اطلاعات شما از جمله پیام ها , مخاطبین , فیلم ها و عکسهای موجود در گوشی تون هست.
البته این حرف زیاد هم غیر منظقی نیست چون بعضی هکر ها با ویرایش بعضی اپلیکیشن ها دست به هک کردن کاربر میکنن.
موضوعها: 33
مکان: Iran
سپاسها: 700
551 سپاس گرفتهشده در 286 ارسال
سلام دوستان
ولی من یکم فکر کردم دیدم چرا ما به خودمون نگاه نمیکنیم؟!
پس سیرا وقت نزاشته کانستراکت رو بسازه؟!
دم به دقیقه ابدیتش رو منتشر کنه؟!
اون همه پلاگین بسازه؟!
بعد ما خیلی راحت بیایم با چند خط نوشته کرکش کنیم!!
یعنی ما مطمئنیم که سیرا راضیه ما داریم از کانستراکت به صورت رایگان استفاده میکنیم؟!!؟
سپاس شده توسط: