حتما خوانده شود (برنامه های پولی )
سلام دوستان
جدیدا چیزی که خخیلی رایج شده و توسعه دهندگان رو بشدت اذیت کرده . کانال ها و وبلاگ های هستن که به رایگان بازی ها و برنامه هارو به اشتراک میزارن که این کارشون موجب از هم پاشیدگی صنعت تولید ملی میشه .
من ی مطلب در وبلاگم گزاشتم که از شما میخوام اول بخونیدش و بعد منتشرش کنید در سایتا و وبلاگ ها و کانال هاتون برام مهم نیست میتونید قسمت هاییش رو که اسم ما اومده تغییر بدید و منبع هم نزارین و فقط میخوام که پخش تا همه ببین و شاید کمی درک کنن
برنامه های پولی
بقیه دوستان هم اگر داخل متن چیزی رو کم دونستن زیر همین پست بنویسن تا من مطلب رو اپدیت کنم .
ممنون از همه 63
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde ، mahdi_R8095
سلام
خیلی ممنون از مطلب خوبتون

من هم یه پیشنهاد میتونم بدم که بد نیس و میتونه تاثیری هرچند کوچیک رو بزاره

ما میتونیم توی شروع بازیمون
مثلا توی قسمت اسپلش بنویسیم دانلود رایگان این بازی در فضای مجازی(سایت , وبلاگ , کانال و . . . )حرامه و تیم سازنده بازی به هیچ وجه راضی نیست از اینکار.

درسته یه متن ساده اس , ولی خیلیا نمیدونن که دانلود رایگان بازی های پولی مشکل داره و حرومه.
چرا؟چون ما بازی های معروف مثلا کال آو و بتلفیلد و فیفا و پی اس و . . . .هزارتا بازی خارجی که به پول ما قیمتش خیلی بالاست رو میریم رایگان از توی نت دانلود میکنیم , یه آب هم روش و عین خیالمون هم نیس

خب کاربر میگه من وقتی این بازیهای بزرگ و خفن رو مفتی دانلود کردم چرا بیام این بازی ایرانی که در به پای بازی های خارجی نمیرسه رو بخرم؟اینم رایگان دانلود میکنم میره.

ولی همونطور که گفتم خیلیا نمیدونن اینکار مشکل داره
من خودم شاهد بودم ادمین یه کانال که بازی ها رو رایگان میزاشت وقتی فهمیده بود که کار اشتباهه و حرومه رفته بودم از سازنده بازی 41148 عذر خواهی کرده بود و میگفت چیکار کنم که جبران بشه و شما من رو حلال کنین.
واقعا خیلیا نمیدونن که کارشون اشتباه و شاید به یه تلنگر کوچیک مثل نوشتن متن بالا توی اسپلش بازی بتونیم جلوی بخش هرچند کوچیکی از اینکار رو بگیریم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، danials008
این مطلب ربطی به بخش "پرسش و پاسخ" ندارد،برای حفظ نظم انجمن، لطفاً تایپیک را در جای صحیح ایجاد کنید.تایپیک به بخش "متفرقه" منتقل شد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، danials008
خدارو شکر من امروز مطلبی رو در یکی از کانال های برنامه نویسی دیدم که نوشته بود که "سرورهای تلگرام به زودی به ایران متصل میشود و همین امر باعث حذف تمام کانال هایی میشود که بازی و برنامه ها رو رایگان میذارن"

من صحت این مطلب رو کاملا نمیدونم اما خدا کنه اینجوری باشه
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde
سلام
ممنون از نظرات اقا shazde نظر خوبی دادن به نظر من همه باید اینکارو بکنیم . شاید کوچیک باشه اما اما یک جرقه میتونه کلی هیزم رو روشن کنه .(عجب ضرب المثلی گفتم 4 )
من که میخوام همینکارو بکنم .
موق باشید همگی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بله فعلا تنهای کاری از ما بر میاد همینه فقط(ولی بازم بد نیست)

البته یه نکته دیگه هم هست اگه همه بازی سازا و برنامه سازا این رو توی اپلیکیشن هاشون بکار ببرن میتونه تاثیر به شدت بالایی در دانلود نکردن از کانال ها باشه.

میتونیم همون توی اسپلش بگیم که این بازی فقط در مثلا کافه بازار منتشر شده و اگر شما این بازی رو از جایی دیگه دانلود کردید هرچه سریعتر بازی رو حذف کنید چون امکان هک شدن اطلاعات شما از جمله پیام ها , مخاطبین , فیلم ها و عکسهای موجود در گوشی تون هست.

البته این حرف زیاد هم غیر منظقی نیست چون بعضی هکر ها با ویرایش بعضی اپلیکیشن ها دست به هک کردن کاربر میکنن.

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
اره . زیاد جالب نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان
ولی من یکم فکر کردم دیدم چرا ما به خودمون نگاه نمیکنیم؟!
پس سیرا وقت نزاشته کانستراکت رو بسازه؟!
دم به دقیقه ابدیتش رو منتشر کنه؟!
اون همه پلاگین بسازه؟!
بعد ما خیلی راحت بیایم با چند خط نوشته کرکش کنیم!!
یعنی ما مطمئنیم که سیرا راضیه ما داریم از کانستراکت به صورت رایگان استفاده میکنیم؟!!؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/31، 10:34 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام دوستان
ولی من یکم فکر کردم دیدم چرا ما به خودمون نگاه نمیکنیم؟!
پس سیرا وقت نزاشته کانستراکت رو بسازه؟!
دم به دقیقه ابدیتش رو منتشر کنه؟!
اون همه پلاگین بسازه؟!
بعد ما خیلی راحت بیایم با چند خط نوشته کرکش کنیم!!
یعنی ما مطمئنیم که سیرا راضیه ما داریم از کانستراکت به صورت رایگان استفاده میکنیم؟!!؟
داداش ویندوزی که جلوی مراجع تقلید هم هست کرکیه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تقریبا 13.5 میلیون !(کانستراکت)(اگه اشتباه حساب نکرده باشم!)
باهاش میشه ماشین خرید!!
البته من پست اولم رو فقط گقتم که گفته باشم!
تمام برنامه های خودم کرک شدس اتفاقا! 20
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,784 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince