موضوعها: 19
سپاسها: 73
40 سپاس گرفتهشده در 20 ارسال
سلام دوستان به نظرتون وقت گذاشتن برای ساخت بازی های تو سبک لوتی وار یا کلا مبارزات دونفر و بازی های کارتی ارزش داره؟
یعنی میتونه خوب فروش داشته باشه؟
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
کلا بازی های مبارزه ای ، طرفدار دارن، البته امیدوارم یه بازی عالی بسازین، لوتی وار رو من کمی بازی کردم، اما به نظرم یکی از مشکلاتش، داستان هایی که قبل از دعوایی باید انتخاب کنیم هست، البته به حساب خودشون، اومدن یه جور، مرحله ها رو پویا کردن، اما برای من خسته کننده بود لااقل.
موضوعها: 26
سپاسها: 15
5 سپاس گرفتهشده در 4 ارسال
سلانم بله ميتونه فروش خوبى داشته باشه البته به گرافيک بازى خودتونم بستگى داره لوتى واربازى جالبى هست اما همه مراحلش شبيه همه به همين خاطر کاربر ممکنه بعد يه مدت براش تکرارى بشه و خسته بشه بهتر شما توى مراحل تنوع ايجاد کنيد تاهم بازيتون جالب شه هم فروشتون بالابره.
موضوعها: 9
سپاسها: 104
55 سپاس گرفتهشده در 32 ارسال
نگا دوست عزیز کلا دوتا عنصر موفقیت برای ساخت یک بازی سطح بالا وجود داره . جدیدم نیس همه هم گفتن ولی معمولا بهش عمل نمیشه
1 : ایده جدید و نو
2: گرافیک
اگه بازی شما هر کدوم از اینارو داشته صد در صد موفق میشه
..................................................................................................
به طور مثال یک بازی کارتی موفق کلش رویال هست . که دیگه همه الان دارن بازیش میکنن . ایده کلش رویال جدید نیس ولی گرافیک و جدابیت بازی در حد بسیار بالایی هس و علاوه بر اون شرکت سازنده هم اسمش جا افتاده و بسیار معتبر هست .
بازی لیمبو : گرافیک و اتمسفر بازی بسیار گیرا هست ولی ایده جدید نیس
فلاپی برد : ایده جدید و نو ولی گرافیک بسیار ساده هست
machinarium : ایده اصلا جدید نیس (سبک بازی کلیک و اشاره ) ولی گرافیک بسیار عالی + داستان بازی هم تا حدودی جالبه
و هر بازی دیگه ای که میشه داخلش این دوتا عنصر رو پیدا کرد
موفق باشید
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام.
این رو هم من اضافه کنم که بازی هرچقدر هم که خوب باشه احتمال دیده شدن و دانلود بالای اون بدون تبلیغات خیلی کمه(نمیگم نشدنیه ولی اکثر بازی هایی که دوستان میسازن بدون تبلیغات روانه مارکت های میکنن و انتظار دانلود و درآمد بالا دارن درصورتی که بدون تبلیغ احتمالش خیلی کمه که بازی زیاد دیده بشه.
مخصوصا الان که کافه بازار بخش تازه ها رو نداره و بازی ها و برنامه ها دسته بندی شدن و برای دیده شدن بازیتون حتما کاربر باید بیاد توی بخش مربوطه(دسته بندی>بازی ها>مثلا تفننی)و بعد بره پایین صفحه تا بتونه تازه های اون بخش رو ببینه(که خدایی خیلی اعصاب خورد کنه که بخوای هی از این دسته بندی به اون دسته بندی بری تا یه بازی جدید رو ببینی)
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
باز هم میگم نظر شما محترمه ولی بودن بازیهایی که کیفیت خوبی داشتن ولی اینطور که شما میکین هم نیست که حمایت میکنه
مثلا بازی های جدال با شیاطین خیلی هم خوب هستن ولی آیا کافه بازار یکبار براش بنر رده؟آیا آوردتش توی برگزیده ها؟
آیا دیده شده به اندازه کافی؟
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند