حتما خوانده شود (برنامه های پولی )
سلام
نظر من اینه که برنامتو درون پرداخت کنی و توی قسمت اول بازی دکمه ای بزاری برای خرید بازی البته توی قسمت توضیحات کافه بازار بنویسی که برنامه پولی است

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 07:25 صبح)ali نوشته است: سلام
نظر من اینه که برنامتو درون پرداخت کنی و توی قسمت اول بازی دکمه ای بزاری برای خرید بازی البته توی قسمت توضیحات کافه بازار بنویسی که برنامه پولی است

درون پرداخت هم مشکلات خودشو داره .
و خیلی پیاده سازیش سخت هست (البته شاید واسه من اینطوره )
بعضی ها میتونن هکش کنن 23
ولی بازم نظریه خوبی میتونه باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1395/5/3، 12:40 صبح)alirezaa82 نوشته است:
(1395/5/2، 02:49 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1395/5/2، 12:39 عصر)alirezaa82 نوشته است: جدی میگین اینو ؟؟
من اون کانالی که بازی ها رو رایگان میذاره رو پیدا کردم به مدیرش هم گفتم ..اما جوابی نداد..
به نظرتون به پلیس سایبری ایمیل بزنیم فایده ای داره ؟؟ترتیب اثر میدن ؟؟

سلام
کاش اون کانال یدونه بود 20 20 20 
کم کم 300 تا از اون کانال ها هست!
پلیس فتا هم فکر کنم درد سر داشته باشه بالاخره الکی که نیست پلیسه ها!
فکر کنم باید حضوری بری و اینا....
تازه برنامه های مارو هم نزاشتن که!
هر موقع برنامه های مارو گزاشتن بریم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم!!
سلام 
نه اخه ... بحث این نیست که هنوز برنامه های ما رو نذاشتن یا اصلا ما برنامه ای نساختیم!!
بحث اینه که اگه رواج پیدا کنه و همه متوجه بشن که برنامه های پولی رو بعضی جاها رایگان ارائه میدن ... همه میرن از همون جا میگیرن و روز به روز هم اعضای این کانال ها اضافه میشن..
(1395/5/2، 03:08 عصر)amira94 نوشته است: به هیچ نتیجه ای نمی رسین اگه اعتراض کنین . خارج از ایران از که اهمیت بیشتری با توسعه دهنده ها داده میشه و اونا رو حمایت می کنند باز هم کم نیستن افرادی که دنبال کرک کردن برنامه های پولی هستن و تیم های زیادی هم مشغول این کارا هستن و هیچ کس نمی تونه جلوشونو بگیره .
تنها راه مقابله فقط پیاده سازی قفل امنیتی شبیه قفل امنیتی denuvo هست .
پیاده سازی قفلی شبیه قفل denuvo برای برنامه های اندورید کار زیادی نداره (کسی سوال داشت پ.خ بده) ولی باید خود کافه پشتیبانی کنه این قفل رو . که اونم نیاز داره تعداد زیادی از دوستان تیکت بفرستن به کافه تا عملیش کنه این طرحو 
سلام 
این که بخواهیم کافه بازار رو متقاعد به چنین کاری بکنیم سخته یکم ...
و این که تعجب میکنم خود کافه متوجه ضرر مالیکه  این کانال ها و سایت ها  بهش وارد میکنند نیست ؟؟ چرا اقدامی انجام نمیده؟؟
........
........
.......
میگم اگه تو خود بازی توضیحی بذاریم که این بازی رو فقط از کافه بازار دانلود کنید و اگر از جایی دیگه باشه باعث میشه هکر ها نفوذ کنند و .... آیا کافه با این هم مشکل داره ؟؟؟
مطمئا باش زیاد به کافه ضرر وارد نمیشه واگه میشد صد در صد بدون تا حالا یه فکری می کرد (ابته تا حدودی داره یکارایی میکنی ) کافه نزدیک 100 نفرو دورخودش جمع کرده و همشون هم تا حدی تخصص دارن و فقط این تیم یا شرکت روی مارکت کافه تمرکز نکرده و در کنار این کار چون نیروی متخصص شو داره هرکار دیگه میتونه انجام بده مثال (جلوه ویژه . تیزر تبلیغاتی . طراحی وب و .....)و از اون راه ها هم کسب درامد میکنه و چون اسم و برندش جا افتاده و شناس هست کارش راحت تره + پول بلوکه شدن توسعه دهنده ها هم میتونه سود داشته باشه ............ تنها راه اپدیت api کافه برای بحث درون پرداخت و مدیریت تراکنش های کاربر هست که بزودی خودشون قول دادن اجراییش کنن 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 11:34 صبح)amira94 نوشته است:
(1395/5/3، 12:40 صبح)alirezaa82 نوشته است:
(1395/5/2، 02:49 عصر)shaygaaan نوشته است: سلام
کاش اون کانال یدونه بود 20 20 20 
کم کم 300 تا از اون کانال ها هست!
پلیس فتا هم فکر کنم درد سر داشته باشه بالاخره الکی که نیست پلیسه ها!
فکر کنم باید حضوری بری و اینا....
تازه برنامه های مارو هم نزاشتن که!
هر موقع برنامه های مارو گزاشتن بریم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم!!
سلام 
نه اخه ... بحث این نیست که هنوز برنامه های ما رو نذاشتن یا اصلا ما برنامه ای نساختیم!!
بحث اینه که اگه رواج پیدا کنه و همه متوجه بشن که برنامه های پولی رو بعضی جاها رایگان ارائه میدن ... همه میرن از همون جا میگیرن و روز به روز هم اعضای این کانال ها اضافه میشن..
(1395/5/2، 03:08 عصر)amira94 نوشته است: به هیچ نتیجه ای نمی رسین اگه اعتراض کنین . خارج از ایران از که اهمیت بیشتری با توسعه دهنده ها داده میشه و اونا رو حمایت می کنند باز هم کم نیستن افرادی که دنبال کرک کردن برنامه های پولی هستن و تیم های زیادی هم مشغول این کارا هستن و هیچ کس نمی تونه جلوشونو بگیره .
تنها راه مقابله فقط پیاده سازی قفل امنیتی شبیه قفل امنیتی denuvo هست .
پیاده سازی قفلی شبیه قفل denuvo برای برنامه های اندورید کار زیادی نداره (کسی سوال داشت پ.خ بده) ولی باید خود کافه پشتیبانی کنه این قفل رو . که اونم نیاز داره تعداد زیادی از دوستان تیکت بفرستن به کافه تا عملیش کنه این طرحو 
سلام 
این که بخواهیم کافه بازار رو متقاعد به چنین کاری بکنیم سخته یکم ...
و این که تعجب میکنم خود کافه متوجه ضرر مالیکه  این کانال ها و سایت ها  بهش وارد میکنند نیست ؟؟ چرا اقدامی انجام نمیده؟؟
........
........
.......
میگم اگه تو خود بازی توضیحی بذاریم که این بازی رو فقط از کافه بازار دانلود کنید و اگر از جایی دیگه باشه باعث میشه هکر ها نفوذ کنند و .... آیا کافه با این هم مشکل داره ؟؟؟
مطمئا باش زیاد به کافه ضرر وارد نمیشه واگه میشد صد در صد بدون تا حالا یه فکری می کرد (ابته تا حدودی داره یکارایی میکنی ) کافه نزدیک 100 نفرو دورخودش جمع کرده و همشون هم تا حدی تخصص دارن و فقط این تیم یا شرکت روی مارکت کافه تمرکز نکرده و در کنار این کار چون نیروی متخصص شو داره هرکار دیگه میتونه انجام بده مثال (جلوه ویژه . تیزر تبلیغاتی . طراحی وب و .....)و از اون راه ها هم کسب درامد میکنه و چون اسم و برندش جا افتاده و شناس هست کارش راحت تره + پول بلوکه شدن توسعه دهنده ها هم میتونه سود داشته باشه ............ تنها راه اپدیت api کافه برای بحث درون پرداخت و مدیریت تراکنش های کاربر هست که بزودی خودشون قول دادن اجراییش کنن 
سلام شاید الان متوجه ضرر که میکنن نباشن اما با ترویج این کانال ها و بیشتر شدنشون اوناهم کم کم وارد این قضیه میشن که دیگه اون موقع کار از کار گزشته . باید از همین الان ما پا فشاری کنیم تا به اون موقع نرسه 39
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
دوستان یه ایده داره امیدوارم مفیدباشه.
برنامه هایی که از کافه بازار دانلود نمیشن چه پولی و چه رایگان نمی تونید نظر ثبت کنید در مورد اینا
من که وقت نمی کنم ولی اگر کسی بلده و وقتشو داره یه پلاگین بسازه.
همون اولین بار که برنامه باز میشه قسمت اعلام نظرات باز شه و یه پیغام برای فرد ظاهر شه که مثلا برنامه در صورت اعلام نظرتون کار می کنه و یا...
حالا این پلاگین شروع به کار کنه. وقتی طرف نخریده باشه یه پیغام از طریق کافه میاد که نظر ثبت نشد و اگر شد که میگه نظر پس از باز بینی...   حالا پلاگین بررسی کنه که اگر نظر ثبت شد لایوت دوم شروع به کار کنه و دیگه نظر نخواد. و اگرم نظر ثبت نشد از برنامه بیاد بیرون و همیشه از لایوتی که می خواد نظر بدید شروع شه.
این عملی هست فقط باید یکی یه مدت وقت بزاره و یه پلاگین در این مورد بنویسه.

اگر خوشتون اومد یه کلیک بکن رو علامت لایک زیر پستم.
مرسی
یا علی
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
دوستان یه توضیحی در مورد پلاگین بدید لطفا
نا امید نشوید.
هیچکس یک شبه بازیساز نشده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 03:17 عصر)sajad888 نوشته است: دوستان یه ایده داره امیدوارم مفیدباشه.
برنامه هایی که از کافه بازار دانلود نمیشن چه پولی و چه رایگان نمی تونید نظر ثبت کنید در مورد اینا
همون اولین بار که برنامه باز میشه قسمت اعلام نظرات باز شه و یه پیغام برای فرد ظاهر شه که مثلا برنامه در صورت اعلام نظرتون کار می کنه و یا...
حالا این پلاگین شروع به کار کنه. وقتی طرف نخریده باشه یه پیغام از طریق کافه میاد که نظر ثبت نشد و اگر شد که میگه نظر پس از باز بینی...   حالا پلاگین بررسی کنه که اگر نظر ثبت شد لایوت دوم شروع به کار کنه و دیگه نظر نخواد. و اگرم نظر ثبت نشد از برنامه بیاد بیرون و همیشه از لایوتی که می خواد نظر بدید شروع شه.

مرسی
یا علی
دوست عزیز اگه توسعه دهنده بخواد کاربر رو مجبور کنه که حتما باید  کاربر نظر بده تا برنامه فعال شه اصلا جالب نی .
کاربر میاد دو هزار پول میده و انتظار داره یک راست بره تو بازی و درگیر کوچک ترین کاری نشه حتی یک نظر ساده .
مورد دوم اینکه هنوز هم نمیشه این مورد رو پیاده سازی کرد  نیاز به دسترسی داره 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/31، 10:47 صبح)Mehrshad Farahani نوشته است:
(1395/4/31، 10:34 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام دوستان
ولی من یکم فکر کردم دیدم چرا ما به خودمون نگاه نمیکنیم؟!
پس سیرا وقت نزاشته کانستراکت رو بسازه؟!
دم به دقیقه ابدیتش رو منتشر کنه؟!
اون همه پلاگین بسازه؟!
بعد ما خیلی راحت بیایم با چند خط نوشته کرکش کنیم!!
یعنی ما مطمئنیم که سیرا راضیه ما داریم از کانستراکت به صورت رایگان استفاده میکنیم؟!!؟
داداش ویندوزی که جلوی مراجع تقلید هم هست کرکیه.

ما بخاطر مشکلات تحریمی که هستیم نمیتونیم از نسخهای اصلی همه برنامه ها استفاده کنیم پس مجبوریم که این برنامه هارو بخریم از رف دیگه هم اصل این برنامه ها حدود شصت یا هفتاد هزار تومن برای مصرف کننده آب میخوره که خوب برای ما خیلی گرونه

(1395/5/3، 04:20 عصر)amira94 نوشته است:
(1395/5/3، 03:17 عصر)sajad888 نوشته است: دوستان یه ایده داره امیدوارم مفیدباشه.

مرسی
یا علی
دوست عزیز اگه توسعه دهنده بخواد کاربر رو مجبور کنه که حتما باید  کاربر نظر بده تا برنامه فعال شه اصلا جالب نی .
کاربر میاد دو هزار پول میده و انتظار داره یک راست بره تو بازی و درگیر کوچک ترین کاری نشه حتی یک نظر ساده .
مورد دوم اینکه هنوز هم نمیشه این مورد رو پیاده سازی کرد  نیاز به دسترسی داره 

دوستمون درست میگن اصلا درست نیست بعد از یه طرف دیگه خود کافه بازار این برنامه رو اصلا تایید نمیکنه لطفا قوانین کافه بازار بخونید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,763 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y