بازیسازی در ایران
به نام خدا

در چند سال اخير و هم زمان با مطرح شدن انجين هاي بزرگ بازي سازي در ايران و جهان صنعت گيم سازي خوشبختانه در ايران رشد خوبي داشته و با معرفي کانستراکت 2 تقريبا همه بلدن گيم بسازن

اما متاسفانه بعضيا از اين موتور بازي سازي بجاي ساخت و طراحي ايده خودشون براي خودنمايي و جلب توجه بازي هايي در بازار و ... عرضه ميکنن که به جاي افتخار ادمو به شرمساري وا مي داره

کسايي که با يه سرچ کوچولو در مورد بازي سازي  اقدام به ساخت وبلاگ / اينستاگرام / کانال تلگرام / و ما بقي صفحه هاي مجازي کرده و به قول خودشون استوديو ي بازي سازي تاسيس کردند  

خب اگر بازي قدري مانند 41148 ساخته بودند که در اون زمان کمتر کسي با بازي سازي اشنا بود ميشد گفت کار بزرگي انجام دادند

اما فقط و فقط از هم کپي ميرن

فقط هم ديگرو له

ميکنن انقدر بازي ميسازن که تشخيص بازي خوب و بد اسان نيست
ميرن دو تا عکس در اينترنت درميارن يه نوشته روش ميزارن برا پوستر و کل بازيشونم تقليده
بعد در بازار منتشرش ميکنن متاسفانه بازار هم بجاي اونکه فکرشو درگير کيفيت بکنه فقط به شرعيات و ... بازها توجه داره و متاسفانه منتشرشون ميکنه
گيمر ما هم در توضيحات بازيش مينويسه کساييکه ميگن اين بازي کپيه دانلود نکنن
بله
درسته
به همين
سادگي
تو کشورما ميشه کپي کرد
ميشه ضحمات يکي ديگرو که شب و روز کد نويسي کرده و از زندگيش گذشته رو با کانستراکت 2 حدر بدي
در اخر هم نه تنها کسي دانلود نميکنه بلکه فقط يه بازي به بازي هاي بازار اضافه شده نه بدردي ميخوره نه چيز ديگه اي
فقط تنها اتفاقي که ميوفته اينه کسي نميدونه کدوم بازي به درد ميخوره کدوم واقعا ارزش بازي کردن داره چون اگر بخواي ليست بازي هاي ماجراجويي رو بگردي دستت درد ميگيره
هرکي بازي ساخته
هرکي ...
اميدوارم لااقل يکم فکر کنيم بعد بازي بسازيم
خیلی از همین بازیهای .. تو انجمن خودمون ساخته شدن
من خودم دو سه تا بازی لاله ی سیاه و ... داشتم که بخاطر تکراری بودن سبک ولش کزدم
يکم به اون بدبختي که داري ذحماتشو حدر ميديم فکر کنيم
يه کم به ...
33

[تصویر:  com.adventure.admadma.shadow_boy6.jpg]

[تصویر:  com.adventure.admadma.shadow_boy3.jpg]
[تصویر:  com.dalagagamestudio.secretoffather0.jpg]
[تصویر:  game.asrar.penhan3.jpg]
[تصویر:  game.asrar.penhan2.jpg]

[تصویر:  com.thisgameiscreatedalonebyme.Cloot_Cop7.jpg]
[تصویر:  com.thisgameiscreatedalonebyme.Cloot_Cop6.jpg]
[تصویر:  ir.pisa.kolbe2.jpg]
[تصویر:  ir.twin.games3.jpg]
[تصویر:  bidari.mordegan.ep15.jpg]
[تصویر:  com.gomshodeh.softrun5.jpg]
[تصویر:  com.thisgameiscreatedalonebyme.zero5.jpg]

در اخر خواهش میکنم اگر میخواید بازی بسازید خودتون بسازیدش / روش کار کنید / ادعای برتری از دیگران نداشته باشید
و دزدی از کسی نکنید / فکر کنید و قبل از انتشارش تو هر استوری اول به دو تا انسان (انسان موجودی با دو پا دو دست یک چشم دو گوش و یک بینی میباشد انسان چیست
نشون بدین که هم فحش بهتون ندن هم سنگین تر میشه ادم
......................................................................................................................................................................
من در حدی نیستم بخوام برای کسی تعین تکلیف بکنم ولی هر کس میخواد لااقل یه بازی بسازی که مورد تمسخر قرار نگیره رو اون حرفایی که زدم فکر کنه واقعا

siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، miladesign ، shaygaaan ، mostafanastary ، shazde ، amira94 ، GAME MOEIN ، ᔕinaᗪehghani
ههه عجب گرافیک هایی
ولی دوتا شون خوب بودن
تصویر 10 از بازی جدال با  شیاطین دزدی کردن
سید بیا دزدی شده بیا
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کدوما خوب بودن
؟؟
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
برخی از مواردی رو که بیان کردید صحیح است، اما بالاخره کسانی که وارد این کار میشوند از آغاز بازیساز حرفه ئی که زاده نشده اند! باید از یکجایی شروع کنند و معمولاً کارهای اول کمی مبتدیانه و آماتورگونه هست مثلاً بازی(سرزمین رویا) که تصویرشو در زیر مطلب قرار دادم، یکی از اولین بازیهای  سازنده 41148 است، نباید انتظار داشت یک شبه کسی بازیساز بشود، پیشرفت و رشد کم کم حاصل میشود کافه بازار هم اگر به قصد پیشرفت بازیسازان ایرانی این کار رو انجام دهد عمل درستی هست منتهابعید میدونم هدف کافه بازار این مسئله باشد!.....

[تصویر:  2447_Sarzamin_Roya.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، mostafanastary ، danials008 ، نیما ، amira94 ، ᔕinaᗪehghani
سلام
بله منم با جناب vng عزیز موافقم
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، ᔕinaᗪehghani
فقط 12 خوبه
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
هه 
12 که کاملا از لیمبو تقلید گرده مردم گرامی هم 1000 تا دانلود براش زدن 
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
واقعا . موافقم . الان کمی پخته شدم در بازی سازی و ب این تفکر رسیدم . اوایلش ک راز پدرو مینوشتم فقط فکرو قرارم منتشر کردنش بود هرچه سریع تر و اصلاب کیفیتش اهمیت نمیدادم . 
راز پدر یک بازی اشغالی (شرمنده از این کلمه استفاده کردم چیز بهتری نمیتونم بگم واسش )  هست و اگه اون زمان انتشارش ب این درک و فهم رسیده بودم . هیچ وقت حتی ب عنوان توسعه دهنده ثبت نام نمیکردم . 
الان حدود دو ماهی هست ک دارم یک بازی رو گیم پلیشو فقط طراحی میکنم . 
امیدوارم این یکی مثل راز پدر باعث نارضایتی دوستان نشه . 
همگی موفق باشید . راستی شماهم بجای اینکه فقط بفکر منتشر کردن باشید یکم رو گیم پلی کار کنید . یا علی مدد 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/23، 11:04 عصر)hitler نوشته است: هه 
12 که کاملا از لیمبو تقلید گرده مردم گرامی هم 1000 تا دانلود براش زدن 

کپی ایده !!

بازی سازی مثل حالا خیلی کار های دیگه نیستش که نمیشه از ایده دیگران استفاده کرد....
بله یک تیم بازی ساز کلش آف کلنز رو ساختد و صد ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند.. الان این هیچ اشکالی نداره...
بله یک تیم بازی ساز لیمبو رو ساختند و ده ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند... خیلی هم عالی...

حالا اگه کیفیت بازی پایینه  یا اگه بازی کپی از گیم پلی بازی دیگری باشه خب بحثشون جداست...

اما این که یک نفر(تیم) بیاد با کمک ایده یک بازی، یک بازی جدید بسازه هیچ مشکلی نداره.... اونوقت شما اومدید میگید دزد؟؟ 

اگه شما که بازیسازید نتونید تشخیص بدید بازیتون رو از نظر کیفیت (و بخواید برید به چند نفر دیگه نشونش بدید) بازی ساز خوبی نیستید!!

53
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
سلام ببخشید من چند تا سوال برای بازی سازی داشتم کسی انلاین هست جواب بده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,764 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y