حل شده بهترین روش برای ساخت اسپرایت
سلام خدمت دوستان

بدلیل اینکه طراحی با موس خیلی سخت هست و کسی هم قلم نوری نداره بهتره از نرم افزار "کورل دراو" یا "ادب ایلستریتور" یا "ادب فلش" استفاده بشه و میشه با موس با اونها طراحی کرد

این تصاویری هم که گذاشتین راحت میشه با این نرم افزارها طراحی کرد البته طراحی هم باید بلد باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikafshgar ، seyed ، amirgamer
من گرافیک پیکسلی هم خیلی خوشم میاد
ساده ولی در عین حا جذاب! 4
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: light_g ، seyed ، شهریار ، amirho24
دوستان لطفاً بیاین به نظرات همدیگه احترام بذاریم.
از نظر بعضی‌ها بازی‌های دوبعدی اصلاً بازی حساب نمی‌شن، بعضیا هم عاشق بازی‌های دوبعدی قدیمی هستند. درکل نباید نظرات همدیگه رو مسخره کنیم.
تعدادی از پست‌ها حذف شدند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، kingup72
دوستان پس از جستجو هایم تو سایت های مختلف ایرانی و خارجی به حرف دوستمون light_g  رسیدم...
واقعا با این نرم افزار هایی که معرفی کردند ایشون خیلی خوب میشه اسپرایت ها و یا بک گراند ها و... ساخت.
البته به قول ایشون باید بلد باشیم..
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/15، 06:42 عصر)light_g نوشته است: سلام خدمت دوستان

بدلیل اینکه طراحی با موس خیلی سخت هست و کسی هم قلم نوری نداره بهتره از نرم افزار "کورل دراو" یا "ادب ایلستریتور" یا "ادب فلش" استفاده بشه و میشه با موس با اونها طراحی کرد

این تصاویری هم که گذاشتین راحت میشه با این نرم افزارها طراحی کرد البته طراحی هم باید بلد باشید

کدوم یک از این نرم افزار ها کار باهاش راحت تره و سریع تر میتونیم بهش مسلط بشیم؟
ممنون

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من برنامه Adobe Illustrator رو پیشنهاد میکنم چون هم از اون دوتا قویتر هم شباهت زیادی به فتوشاپ داره (از لحاظ کارایی و ابزارها) و اگه با فتوشاپ آشنا باشید راحتتر میتونید با برنامه کار کنید.
درضمن فلش که اصلا بدرد طراحی نمیخوره خیلی ضعیفه من خودم فلش کار هستم تقریبا تمام طراحی هام رو تو Adobe Illustrator انجام میدم.
اگه با برنامه  Anime Studio آشنایی دارید میتونید از اون هم استفاده کنید که البته بعد از طراحی میتونید متحرک سازی هم بکنید چون اصلا این برنامه کارش انیمیشن دوبعدی.
توی این برنامه ها هرکس سوالی داشت بپرسه ان شالله اگه وقت داشته باشم جواب میدم.
موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1393/12/15، 10:20 عصر)pro.designer_68 نوشته است: سلام
من برنامه Adobe Illustrator رو پیشنهاد میکنم چون هم از اون دوتا قویتر هم شباهت زیادی به فتوشاپ داره (از لحاظ کارایی و ابزارها) و اگه با فتوشاپ آشنا باشید راحتتر میتونید با برنامه کار کنید.
درضمن فلش که اصلا بدرد طراحی نمیخوره خیلی ضعیفه من خودم فلش کار هستم تقریبا تمام طراحی هام رو تو Adobe Illustrator انجام میدم.
اگه با برنامه  Anime Studio آشنایی دارید میتونید از اون هم استفاده کنید که البته بعد از طراحی میتونید متحرک سازی هم بکنید چون اصلا این برنامه کارش انیمیشن دوبعدی.
موفق باشید.

ممون داداش.
چند تا سوال دارم.
1- تفوت فتوشاپ و Illustrator در چیست؟
2-این انیمه استدیو میشه باهاش کاراکتر یا اسپرایت با کیفیت ساخت؟ (چون با این Illustrator چند تا ویدئو دیدم خیلی قشنگ نقاشی دیجیتال میکشند.

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم.
1- فتوشاپ برای کار بروی تصاویر پیکسلی(بیتمپ) و ایلستریتور برای طراحی و ویرایش تصاویر برداری (وکتور)
2- بله. الان کارای خیلی حرفه ای با انیم استدیو انجام میشه.
مثلا به لینک زیر برید، نمونه کاراکتری که با این برنامه ساختیم و متحرک سازی کردیم گذاشتم. (فقط کاراکتر پسر بچه)

پلتفرمر با گرافیک بالا
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1393/12/15، 10:20 عصر)pro.designer_68 نوشته است: سلام
موفق باشید.

ببینید، من کاکتر رو دارم.به صورت یک نقاشی بی جان هستش.من میخوام اونو متحرک کنم.یعنی بهش جان بدم.چه نرم افزاری پیشنهاد میکنی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از انیم استدیو یا اسپرایتر استفاده کنید.
1-انیم استدیو حرفه ای تر و متنوع تر است ولی خروجیش برای سی 2 فریم به فریم میشه و یمقدار نسبت به اسپرایتر حجیمتر
برای نمونه انیمیشن های "شکرستان" و "قصه ما مثل شد" که در صدا سیما پخش میشد در انیم استدیو ساخته شدن

2-اسپرایتر مخصوص همینکار ولی خب قدرت انیم استدیو رو نداره در عوض با سی 2 همخوانی و هماهنگی داره و دیگه نیازی به وارد کردن تک تک انیمیت ها نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali