سبک طراحی بازی ماجراجویی
سلام دوستان خسته نباشید
این تاپیک رو ایجاد کردم تا توش یه سری سوالات رو مطرح کنیم و پاسخ بگیریم از بقیه دوستان

خُب موضوع در مورد سبک طراحی بازی های ماجراجویی هستش(نمونه بازی ماجراجویی:داستان یک گمشده - جدال با شیاطین - راز پدر - برادر گمشده - فراموش شده که ساخته شده توسط بچه های همین انجمن هستن پیشنهاد میکنم دانلودشون کنین)

ببینید میخوام مثل یه دوست پینشنهاد بدین برای یه سبک طراحی جدید برای این دسته از بازی ها
مثلا گرافیک بازی 41148 رو می بینید که گرافیک خیلی جذاب و ساده ای (ولی حرفه ای)هستش.
خُب اگه بعضی ها سراغ این نوع طراحی میرن من بهشون یخورده حق میدم
مثلا مزایای سبک طراحی بازی 41148 : حجم پایین تر چون از رنگ های مختلف استفاده نمیشه در نتیجه حجم طراحی های بازی کمتر میشه - این نوع طراحی جذاب هم هست !
اما خُب کپی برداری از این نوع طراحی یه ذره داره زیاد میشه
یا مثلا گرافیک بازی دزد بی مزد که تقریبا حالت دنیای واقعی هستش
منم خودم سبکی که پیشنهاد میدم مخلوط این دوتا هستش - یعنی طراحی 41148 و دزد بی مزد یه سبک خوبی میشه نظر شما چیه ؟؟- یخورده این طراحی مثل بازی جدال با شیاطین هستش فکر میکنم - امیدوارم منظورم رو گرفته باشین
میخوام شما هایی که این تاپیک رو میبینین یه سبک طراحی خوب بگین چون من خودم هم برای قسمت دوم بازیم موندم چه سبکی طراحی رو انتخاب کنم(بازی داستان یک گمشده)
ممنونم[تصویر:  heart.gif]

ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط: tahat4tt
سلام دوست عزیز شاید اطلاع نداشته باشید
این سبکی که بازی 41148 ساخته شده منظورم گرافیکشه
این سبک چندین بار یا شاد 1000 یا خیلی بیشتر ساخته شده است
شما اگه برید در نت اسم بعضی بازی ها سرچ کنید 1000 بار یا بیشتر این نوع طرحی رو پیدا میکنید و این بازی ها قبل از 41148 ساخته شده البته خارجی های اندروید پس الگوی همی ایرانی ها خارجیان منظورم در بازی سازی ایناس . نه 41148 ولی واسه بعضی ها 41148
موفق باشید

حتی بازی 41148 هم از دو فیلم فک کنم الگو گرفته
فکر کنم
دقیق نمی دونم
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx
(1395/5/23، 08:13 عصر)GAME MOEIN نوشته است: سلام دوست عزیز شاید اطلاع نداشته باشید
شما اگه برید در نت اسم بعضی بازی ها سرچ کنید 1000 بار یا بیشتر این نوع طرحی رو پیدا میکنید و این بازی ها قبل از 41148 ساخته شده البته خارجی های اندروید پس الگوی همی ایرانی ها خارجیان منظورم در بازی سازی ایناس . نه 41148 ولی واسه بعضی ها 41148
موفق باشید

فکر کنم
دقیق نمی دونم

ممنونم ازت
شاید بازی بعدی منم یکم اینطوری باشه اما سعی میکنم سبکش رو تغییر بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش
حتما
موفق باشید
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

به نظر من اگر از یکی از سبک های نقاشی پیروی کنی، بسیار کار جالب و تقریباً تازه ئی خواهد بود البته در ایران! میتونی سه بعدی هم طراحی کنی که چیز جالبی میشه و از نمای دوبعدی (side view) نمایش بدهی،البته این کارها(طراحی ها) توان فنی بالائی احتیاج داره و کار ساده ئی نیست.....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، rezavfx
(1395/5/23، 08:13 عصر)GAME MOEIN نوشته است: سلام دوست عزیز شاید اطلاع نداشته باشید
موفق باشید

فکر کنم
دقیق نمی دونم
سلام . بله شما درست میگید . 
سبک بازی الله ک خیلیا ک از همجا بیخبرن رو سبک فنایی بهش میگن و در واقع بعضی حرفای اقای فنایی اینطور قبولونده بهشون (ویدیو بازی خوب و بد رو میگم ک خیلی ب مغز خودشون اشاره میکردن ) ولی نمیدونن ک ایشون هم یک کپی کننده هستن اسم بازی یادم نیست دقیق ولی تو سایت گیم ایمگ هست میتونید برید ببینید بازی سال نود و یک در لندن ساخته شده ک گرافیک هاش بسیار شبیه بازی اقای فنایی هستن یا بهتره بگم اقای فنایی شبیه ب اون درست کردن . ولی خب بازم احترام خاصی دارم نسبت ب ایشون چون واقعا کار بزرگی کردن  حتی اگه کپی هم باشه ایشون یک نابغه هستن در عرصه گیم ایران . 
خلاصه امیدوارم همتون موفق باشید و روزی هرکس سبک جدیدی وارد کنه و بتونیم با سبک هامون در جهان ب رقابت با دیگر بازی سازان بپردازیم . ب امید اون روز . 

پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx
(1395/5/24، 04:41 صبح)danials008 نوشته است:
موفق باشید

فکر کنم
دقیق نمی دونم
سلام . بله شما درست میگید . 
سبک بازی الله ک خیلیا ک از همجا بیخبرن رو سبک فنایی بهش میگن و در واقع بعضی حرفای اقای فنایی اینطور قبولونده بهشون (ویدیو بازی خوب و بد رو میگم ک خیلی ب مغز خودشون اشاره میکردن ) ولی نمیدونن ک ایشون هم یک کپی کننده هستن اسم بازی یادم نیست دقیق ولی تو سایت گیم ایمگ هست میتونید برید ببینید بازی سال نود و یک در لندن ساخته شده ک گرافیک هاش بسیار شبیه بازی اقای فنایی هستن یا بهتره بگم اقای فنایی شبیه ب اون درست کردن . ولی خب بازم احترام خاصی دارم نسبت ب ایشون چون واقعا کار بزرگی کردن  حتی اگه کپی هم باشه ایشون یک نابغه هستن در عرصه گیم ایران . 
خلاصه امیدوارم همتون موفق باشید و روزی هرکس سبک جدیدی وارد کنه و بتونیم با سبک هامون در جهان ب رقابت با دیگر بازی سازان بپردازیم . ب امید اون روز . 

ممنونم[تصویر:  heart.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام؛
این خیلی مسخرس که داریم دنبال گرافیکای مشابه بازیهای ایرانی میگردیم که بگیم سازندش کپی کرده !
مثلا یه مدت میگفتن بازی فنایی تقلیدیه از سایلنت ایج ! حالا باشه یا نباشه ! خب که چی ؟ مگه فقط گرافیکه ؟ نقاط قوت بازیارو نبینیم فقط بچسبیم به گرافیک ؟! که البته من تو سبک گرافیکشم مشکلی نمیبینم چون اساسا کپی کردن بد نیست ! اگر در جهت درست استفاده بشه البته !
با این حسابی که بعضی از دوستان میگن همه بازیا شبیه همن !!! همه بازیهای رانر شبیه همن ! بتلفیلد و cod شبیه همن و ... !
وضع خرابتر از اینه که شما بری به گرافیک بازی که خود سازنده ساخته گیر بدی ! طرف برداشته پکیج یونیتی رو فارسی کرده با همون گرافیک الانم تو پرفروشاس !

حرف آخر : اگه بازی از همه لحاظ تو سطح خوبی باشه گرافیک کپی اون نمیتونه مشکلی ایجاد کنه ! این حرف بالا هم تو چنتا بازی معدود دیدیم فقط ( اگر فرض بگیریم بر کپی بودنشون البته ! ) بقیه بازیا یقینا بدرد سطل آشغال میخورن.

موفق باشید.

پ.ن : با این که بری از اینترنت عکس آماده بگیری و بچپونی تو بازیت، و تو کانال تلگرامت جار بزنی و زمین و زمانو بهم بدوزی که آی بازی من خوبه، گرافیکش واقعیه، کافه بازار نفهمه بازی منو برگزیده نکرده و از این حرفا بشدت مخالفم ! ( اشاره خیلی غیرمستقیم به م.گ D: )

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94 ، rezavfx ، danials008
(1395/5/24، 02:51 عصر).Pi نوشته است: سلام؛
این خیلی مسخرس که داریم دنبال گرافیکای مشابه بازیهای ایرانی میگردیم که بگیم سازندش کپی کرده !
مثلا یه مدت میگفتن بازی فنایی تقلیدیه از سایلنت ایج ! حالا باشه یا نباشه ! خب که چی ؟ مگه فقط گرافیکه ؟ نقاط قوت بازیارو نبینیم فقط بچسبیم به گرافیک ؟! که البته من تو سبک گرافیکشم مشکلی نمیبینم چون اساسا کپی کردن بد نیست ! اگر در جهت درست استفاده بشه البته !
با این حسابی که بعضی از دوستان میگن همه بازیا شبیه همن !!! همه بازیهای رانر شبیه همن ! بتلفیلد و cod شبیه همن و ... !
وضع خرابتر از اینه که شما بری به گرافیک بازی که خود سازنده ساخته گیر بدی ! طرف برداشته پکیج یونیتی رو فارسی کرده با همون گرافیک الانم تو پرفروشاس !

حرف آخر : اگه بازی از همه لحاظ تو سطح خوبی باشه گرافیک کپی اون نمیتونه مشکلی ایجاد کنه ! این حرف بالا هم تو چنتا بازی معدود دیدیم فقط ( اگر فرض بگیریم بر کپی بودنشون البته ! ) بقیه بازیا یقینا بدرد سطل آشغال میخورن.

موفق باشید.

پ.ن : با این که بری از اینترنت عکس آماده بگیری و بچپونی تو بازیت، و تو کانال تلگرامت جار بزنی و زمین و زمانو بهم بدوزی که آی بازی من خوبه، گرافیکش واقعیه، کافه بازار نفهمه بازی منو برگزیده نکرده و از این حرفا بشدت مخالفم ! ( اشاره خیلی غیرمستقیم به م.گ D: )

Sent from my LG-E612

متشکرم که نظرت رو اعلام کردی[تصویر:  heart.gif]
ولی منظورتون رو از م.گ نفهمیدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/24، 03:25 عصر)rezavfx نوشته است:
(1395/5/24، 02:51 عصر).Pi نوشته است: سلام؛

موفق باشید.

Sent from my LG-E612

متشکرم که نظرت رو اعلام کردی[تصویر:  heart.gif]
ولی منظورتون رو از م.گ نفهمیدم
سازنده محترم دزد بی مزد :-#

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,652 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,570 1400/5/18، 10:19 عصر