1395/5/24، 02:09 عصر
(1395/5/24، 11:36 صبح)sllark نوشته است:(1395/5/23، 11:04 عصر)hitler نوشته است: هه
12 که کاملا از لیمبو تقلید گرده مردم گرامی هم 1000 تا دانلود براش زدن
کپی ایده !!
بازی سازی مثل حالا خیلی کار های دیگه نیستش که نمیشه از ایده دیگران استفاده کرد....
بله یک تیم بازی ساز کلش آف کلنز رو ساختد و صد ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند.. الان این هیچ اشکالی نداره...
بله یک تیم بازی ساز لیمبو رو ساختند و ده ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند... خیلی هم عالی...
حالا اگه کیفیت بازی پایینه یا اگه بازی کپی از گیم پلی بازی دیگری باشه خب بحثشون جداست...
اما این که یک نفر(تیم) بیاد با کمک ایده یک بازی، یک بازی جدید بسازه هیچ مشکلی نداره.... اونوقت شما اومدید میگید دزد؟؟
اگه شما که بازیسازید نتونید تشخیص بدید بازیتون رو از نظر کیفیت (و بخواید برید به چند نفر دیگه نشونش بدید) بازی ساز خوبی نیستید!!
حرف شما هیچ ربطی به بحث الان ما نداشت
بله صدها تیم اومدند مشابه کلش رو ساختند اما بهش امکاناتی اضافه کردند که از دیگری سرقت بگیرند
و چون بازی در سبک استراتژیک هست طبیعیه بشه خیلی امکانات جدید بهش اضافه کرد
اما بحث بازیهای ماجراجویی که در موردش حرف زدم جداست
شما یک بازی که ایدش از لیمبو بوده و مانند لیمبو دانلود داشته باشه به من نشون بده !
اینکه شما از اون خوشتون اومده دلیل نمیشه بگی خیلم عالی
شایدم خودتون اینکارو کردین که ...
دوست گرامی من طرف حساب مطلبم اونایی بودن که نه تنها کپی کردن بلکه فقط بازی قبلی رو با گرافیکی جدید و به درد نخور پیاده کردن
مثل بتا و ...
امروزه بازیهای مثل god of war هم وقتی ساخته میشن فقط دو ماه توسط 100 ها نفر تست و مورد ارزیابی قرار میگیرن اونوقت شما میگید خودمون باید تشخیص بدیم بازیمون خوبه یا نه !

لطفا قبل از مطلب دادن برا این و اون یکم در موردش فکر کنید
من فقط خواستم بگم رو بازی کار کنیم همین که همه هم قبولش کردن .
حالا شما اومدین اینطوری دعوا را میندازین نمیدونم دیگه دلیلش چیه !
شاید یکی از همین سازنده ها باشید / نمیدونم