موضوعها: 2
سپاسها: 14
9 سپاس گرفتهشده در 6 ارسال
سلام خدمت دوستان
بدلیل اینکه طراحی با موس خیلی سخت هست و کسی هم قلم نوری نداره بهتره از نرم افزار "کورل دراو" یا "ادب ایلستریتور" یا "ادب فلش" استفاده بشه و میشه با موس با اونها طراحی کرد
این تصاویری هم که گذاشتین راحت میشه با این نرم افزارها طراحی کرد البته طراحی هم باید بلد باشید
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
دوستان لطفاً بیاین به نظرات همدیگه احترام بذاریم.
از نظر بعضیها بازیهای دوبعدی اصلاً بازی حساب نمیشن، بعضیا هم عاشق بازیهای دوبعدی قدیمی هستند. درکل نباید نظرات همدیگه رو مسخره کنیم.
تعدادی از پستها حذف شدند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 22
مکان: قـــــم
سپاسها: 24
213 سپاس گرفتهشده در 84 ارسال
سلام
من برنامه Adobe Illustrator رو پیشنهاد میکنم چون هم از اون دوتا قویتر هم شباهت زیادی به فتوشاپ داره (از لحاظ کارایی و ابزارها) و اگه با فتوشاپ آشنا باشید راحتتر میتونید با برنامه کار کنید.
درضمن فلش که اصلا بدرد طراحی نمیخوره خیلی ضعیفه من خودم فلش کار هستم تقریبا تمام طراحی هام رو تو Adobe Illustrator انجام میدم.
اگه با برنامه Anime Studio آشنایی دارید میتونید از اون هم استفاده کنید که البته بعد از طراحی میتونید متحرک سازی هم بکنید چون اصلا این برنامه کارش انیمیشن دوبعدی.
توی این برنامه ها هرکس سوالی داشت بپرسه ان شالله اگه وقت داشته باشم جواب میدم.
موفق باشید.
موضوعها: 22
مکان: قـــــم
سپاسها: 24
213 سپاس گرفتهشده در 84 ارسال
از انیم استدیو یا اسپرایتر استفاده کنید.
1-انیم استدیو حرفه ای تر و متنوع تر است ولی خروجیش برای سی 2 فریم به فریم میشه و یمقدار نسبت به اسپرایتر حجیمتر
برای نمونه انیمیشن های "شکرستان" و "قصه ما مثل شد" که در صدا سیما پخش میشد در انیم استدیو ساخته شدن
2-اسپرایتر مخصوص همینکار ولی خب قدرت انیم استدیو رو نداره در عوض با سی 2 همخوانی و هماهنگی داره و دیگه نیازی به وارد کردن تک تک انیمیت ها نداره