حل شده بهترین روش برای ساخت اسپرایت
(1393/12/17، 08:01 عصر)mhd نوشته است: <p>جناب دیزاینر بهتر نیست در حد یک ویدئوی 10دقیقه ای(حتی بدون صدا) نحوه وارد کردن عناصر جدا شده و وصل اونها به هم و اسکلت بندی و دادن یک انیمیشن ساده و در نهایت خروجی گرفتن انیمیشن ها را نشون بدید<br />
یک حرکت هم کافیه<br />
اینجوری باعث پیشرفت من و دوستان میشین<br />
<br />
سپاسگزارم</p>

آره واقعا عالی میشه!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این یعنی شما با انیم استدیو آشنایی نداری
باید بعد از وارد کردن عکسها از قسمت لایه ها یک لایه بون (اسکلت) اضاف کنی و لایه تصویر با درگ کردن زیر مجموع اون بون قرار بدی اینجوری بهم لینک میشن دیگه باید بری دنبالش تا بتونی خوب یاد بگیری بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم
برای یاد گیری از پروژه های آماده خود برنامه استفاده کن
موفق باشی  1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikafshgar
(1393/12/17، 08:10 عصر)pro.designer_68 نوشته است: خب این یعنی شما با انیم استدیو آشنایی نداری
باید بعد از وارد کردن عکسها از قسمت لایه ها یک لایه بون (اسکلت) اضاف کنی و لایه تصویر با درگ کردن زیر مجموع اون بون قرار بدی اینجوری بهم لینک میشن دیگه باید بری دنبالش تا بتونی خوب یاد بگیری بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم
موفق باشی  1

ممنون.انشالله یاد میگیرم.خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شرمنده، راستش رو بخواید من خیلی وقت اینکارو ندارم و این برنامه هم خیلی جزئیات داره که آموزشش وقت زیادی میبره
ولی بهترین راه برای یادگیری استفاده از پروژه های خود انیم استدیو ست که از گزینه ایمپورت منو میتونید اونها رو وارد کنید.

درضمن توصیه میکنم اگه میخواید وارد صنعت بازی سازی بشید روی یک موضوع تمرکز کنید تا به اوجش برسید و از شاخه ای به شاخه دیگه نرید لازم نیست حتما تمام مراحل ساخت بازی رو خودتون به تنهایی برید چون در این صنعت تخصص های بسیار زیادی نیاز هست برای تولید یک بازی خوب.
یک موضوع رو انتخاب کنید و ادامه بدید مثلا برنامه نویسی یا هرچی که بیشتر علاقه دارید
البته اگه هدفتون درامد زاییه و نه تفریحی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/17، 08:10 عصر)pro.designer_68 نوشته است: خب این یعنی شما با انیم استدیو آشنایی نداری
موفق باشی  1

خب داداش.اسکلت ها رو گذاشتم و توسنتم کاکتر رو حرکت بدم.فقط بگو که:
1. طریقه درست اسکلت ها چطوریه؟یعنی کجا ها باید اسکلت بخوره؟چقدر و چه سایزی باشه؟
2.من در شروع اول حرکت میتونم کارکتر رو تکون بدم.ولی بعد اینکه اون خط زیر صفحه رو جلوتر میبرم، دیگه کار نمیشه کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/17، 08:31 عصر)mahdikafshgar نوشته است: خب داداش.اسکلت ها رو گذاشتم و توسنتم کاکتر رو حرکت بدم.فقط بگو که:
1. طریقه درست اسکلت ها چطوریه؟یعنی کجا ها باید اسکلت بخوره؟چقدر و چه سایزی باشه؟
2.من در شروع اول حرکت میتونم کارکتر رو تکون بدم.ولی بعد اینکه اون خط زیر صفحه رو جلوتر میبرم، دیگه کار نمیشه کرد

1- برای اسکلت گذاری دقیقا باید مثل مفصل های موجوادت زنده عمل کنی که سایز هم طبق همین مشخص میشه مثلا شما ببین دست یه انسان جندتا مفصل داره از کجا شروع میشه و تا کجا تموم میشه، همه چی دستت میاد
2- کاری نداره شما کافیه به هرفریمی که میخواید برید و یه حرکت بدید با بون یا هرچی دیگه خودش Key Frame ایجاد میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من ی مقدار که فکر کردم تصمیم گرفتم که برای طراحی کاراکتر و یا بک گراند و ... برم کلاس طراحی..
میخوام کارام حرفه ای باشن... و بعدش که طراحیم خوب شد بیام با استفاده از قلم نوری تو برنامه هایی مانند انیمه استدیو و ایلوستراتور طراحی کنم ..
بنظرتون کارم درسته الآن (اون کلاس طراحی رو میگم)
 و اگه درسته سوالم اینه که طراحی با مداد با طراحی با قلم نوری فرق میکنه؟
ممنون
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/18، 05:24 عصر)seyed نوشته است: دوستان من ی مقدار که فکر کردم تصمیم گرفتم که برای طراحی کاراکتر و یا بک گراند و ... برم کلاس طراحی..
میخوام کارام حرفه ای باشن... و بعدش که طراحیم خوب شد بیام با استفاده از قلم نوری تو برنامه هایی مانند انیمه استدیو و ایلوستراتور طراحی کنم ..
بنظرتون کارم درسته الآن (اون کلاس طراحی رو میگم)
 و اگه درسته سوالم اینه که طراحی با مداد با طراحی با قلم نوری فرق میکنه؟
ممنون

والا اگه همونطور که دوستمون گفتن دنبال درآمد زایی هستید، کار خوبیه.و اگر هم واقعا علاقه دارید، بازم کار خوبیه.انشالله یکی از بهترین کار هاتو ببینیم.
قلم نوری مستقیما توی نرم افزار هایی مثل فتوشاپ نقاشی میکشی ولی طراحی با مداد روی کاغذ میکشی 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
ممنون. من همین الآن دارم لباسامو میپوشم برم آموزشگاه ثبت نام کنم.. 15
کارمم خداییش از روی علاقه هستش..از لحاظ مالی به این کار نگاه نمیکنم..
هدفم از بازی سازی ی هدفیه بالاتر از هر هدفی..
ان شاالله خدا دست هممونو بگیره.. بتونیم ی روزی یکی از پرچم داران بازی سازی تو جهان باشیم.. 63
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه نکته هم بنده اضافه کنم که
 کار طراحی و چیزای مربوط به این حوزه یه سری آموزش داره که 
همه میتونن برن ولی بیشتر کار یا بهتر بگم اون چیزی که باعث میشه 
که یه نفر طرح بزن و همه رو انگشت به دهن نگه داره ذوق , علاقه , استعداد و...
ببخشید که ناراحتتون کردم مطمئنا شما هم این چیزارو دارید که دارید پیگیری میکنید 
موفق و موید باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games