مهم: حل مشکل خرید درون برنامه با خروجی cocoon.io
د حلش کن
نا امید نشوید.
هیچکس یک شبه بازیساز نشده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/13، 11:03 عصر)wowxpria نوشته است: ببنید هر دو خروجی مزایا و معایبی دارند اما من با آرم یا لوگوی اسپلش cocoia کاملا مخالف هستم و کاری خیلی غیر حرفه ای هست و کاش می شد این آرم را برداشت.
فعلا ما هم به پیشنهاد سایت سیرا اهمیت میدیم و از XDK استفاده می کنیم شاید ارزش 16 مگ بیشتر از این باشه تا بازیت به اسم یه شرکت دیگه تموم بشه.

بنظرم یه راهی داره که بشه آرم کوکون رو برداشت من چند بار روش کار کردم و حتی یه بار لوگو رو برداشتم ولی بازی دیگه اجرا نشد ولی مطمعنم بشه برش داشت.
من اینکارو کردم اگه کسی میتونه انجامش بده و در اختیار باقی بزاره.
بازی رو دیکامپایل کردم بعد از پوشه lib  فایل libsplash.so یا یه همچین چیزیه اسمش اینو با برنامه Hex Editor Neo (یا برنامه مشابه ) سری تغییرات کوچیک  دادم .
البته خیلی باید دیکامپایل و تست کرد تا آخرش موفق شد.
اگه موفق شدید ما رو هم بی خبر نزارید. 4 4 4

پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیشه اسپلش خودش رو با اسپلش خودمون عوض کنیم بنظرتون
(منظورم اینه که فایل عکس کوکون رو عوض کنیم.)
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/7، 08:15 عصر)shaygaaan نوشته است: نمیشه اسپلش خودش رو با اسپلش خودمون عوض کنیم بنظرتون
(منظورم اینه که فایل عکس کوکون رو عوض کنیم.)

نه نمیشه ، اسپلش بصورت کد شده هست و نمیتونید تغییرش بدید ، مگه اینکه منبع کد رو بتونیم دیکامپایل کنیم ، کد که اینکد شده هست رو به دیکد شده تغییر بدید و کد هارو تغییر بدید ، در غیر اینصورت نمیشه ...

البته دیکامپایلش ساده هست ، ( اما سورس بازی به دست میاد نه سورس اندرویدی ... ) .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,666 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,979 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,630 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: