مشکل در پلاگین ajax
سلام دوستان

من با پلاگین اجاکس وقتی کار میکنم موقعی که تو سیستم تست میکنم پروژه رو عمل نمیکنه و اطلاعاتو نمیخونه از اینترنت ..

لطفا کمک کنید که خیلی مهمه  2
فروش هاست، طراحی انواع پوسته اختصاصی وردپرس،فروش سرور
.
.
[تصویر:  Khanihost-468.gif]

.

ایدی تلگرام: hoseinheh@
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . باید خروجی بگیرین که عمل کنه یا با nw.js تست کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
نیازی صد درصدی به خروجی نیست، شما یه جایی حتما اشتباه کردین، مشکلتون رو با یه سورس ارائه بدین بهتره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا مصطفی اخه اونتاش دوتاس کجاش میتونه اشتباه باشه ؟؟؟؟

نوشتم در شروع لایه یه عکسو بگیر از اینترنت
فروش هاست، طراحی انواع پوسته اختصاصی وردپرس،فروش سرور
.
.
[تصویر:  Khanihost-468.gif]

.

ایدی تلگرام: hoseinheh@
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/9، 10:06 عصر)deface123654 نوشته است: اقا مصطفی اخه اونتاش دوتاس کجاش میتونه اشتباه باشه ؟؟؟؟

نوشتم در شروع لایه یه عکسو بگیر از اینترنت

سلام

در ارتباط با بعضی از سرور ها به مشکل میخوره

منم همین مشکل رو داشتم 5-6 تا هاست امتحان کردم تا درست شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیز من همون دوست عزیزی که اولین پست رو گذاشتن جواب درست رو بهتون دادن ، برای تست بازی هایی که به نت احتیاج دارن یا ajax استفاده شده باید از nw.js استفاده کنید .
اگر مشکل از این نیست بفرمایید که قراره ajax چیو دریافت کنه از سرور ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای استفاده از Ajax ، وقتی از سرور میخواین اطلاعات بگیرین که باید اینترنت وصل باشه، اما نیازی به خروجی نیست ( روی مرورگر هم کار میکنه ، یعنی نیاز صددرصدی به nw.js هم نیست)

اما در مورد تصویر، نشون دادنش، داستان هایی داره که من به شخصه تست نکردم، اما دریافت متن به خوبی انجام میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/10، 02:20 صبح)mostafanastary نوشته است: برای استفاده از Ajax ، وقتی از سرور میخواین اطلاعات بگیرین که باید اینترنت وصل باشه، اما نیازی به خروجی نیست ( روی مرورگر هم کار میکنه ، یعنی نیاز صددرصدی به nw.js هم نیست)

اما در مورد تصویر، نشون دادنش، داستان هایی داره که من به شخصه تست نکردم، اما دریافت متن به خوبی انجام میشه.

توی این یک مورد باهاتون مخالف هستم ، چون خود بنده با چهار نوع تست فایرفاکس و کروم و ... . برنامه رو تست کردم و عمل نکرد ، اما با استفاده از nw.js مشکل صد درصد حل شد و در اندروید نیز مشکلی نداشت ...

البته این مشکل در زمانی برای من رخ میداد که از سرور های رزبلاگ یا بلاگ استفاده میکردم ... اینو یادم رفت بگم 21)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/6/10، 04:32 صبح)hesam3 نوشته است:
(1395/6/10، 02:20 صبح)mostafanastary نوشته است: برای استفاده از Ajax ، وقتی از سرور میخواین اطلاعات بگیرین که باید اینترنت وصل باشه، اما نیازی به خروجی نیست ( روی مرورگر هم کار میکنه ، یعنی نیاز صددرصدی به nw.js هم نیست)

توی این یک مورد باهاتون مخالف هستم ، چون خود بنده با چهار نوع تست فایرفاکس و کروم و ... . برنامه رو تست کردم و عمل نکرد ، اما با استفاده از nw.js مشکل صد درصد حل شد و در اندروید نیز مشکلی نداشت ...

البته این مشکل در زمانی برای من رخ میداد که از سرور های رزبلاگ یا بلاگ استفاده میکردم ... اینو یادم رفت بگم 21)

سلام
احتمالا مشکل از رزبلاگ و ... تست شما بوده وگرنه این رو ببینید(لینک زیر)
این با اجاکس کار میکنه و به خوبی تی مرورگر عمل میکنه و اگه هم الان مشکلی داشت (موقع تست) دارم ابدیتش میکنم به همون دلیله
https://shayeglin.github.io/web_help/
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
سلام . منظور من از اینکه خروجی بگیرین فقط خروجی اندروید نبوده . شئی آجاکس روی مرورگر کار میکنه ولی اگه تحت لوکال هاست باشه خیر کار نمیکنه . مثلا وقتی توی مرورگر با خود کانس تست کنین ممکنه کار نکنه که اونم بر میگرده به کد های پی اچ پی که میشه با یه سری تنظیمات اجازه دسترسی از طریق لوکال هاست رو هم بهش بدیم . 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: