با سلام خدمت شما بنده ماهان هستم و از این پس بیشتر در این انجمن فعالیت خواهم داشت
فقط یه خواهشی که دارم کمکم کنید که کانستراکت2 هم مثل گیم میکر خوب یاد بگرم خیلی ممنون
حالا سوالم
من دارم یک بازی می سازم که اولین کارم با کانستراکت2 هست
خوب این بازی مثل بازی هلیکوپر معروفه که این هواپیما داره سقوط میکنه و با لمس کردن به بالا میره و نباید به مانع ها برخورد کنه
حالا من می خوام به جای اینکه یک دونه هواپیما باشه هواپیما هایی با مدل های دیگر هم باشد و هواپیما های بعدی قفل باشن و بازیکن با زدن یک رکورد یک هواپیمای تازه براش باز بشه
حالا اگه میشه یکم راهنمایی کنید درباره این موضوع.
سوال دوم:
خوب حالا وقتی بازیکنی رکورد زد چجوری رکوردش به صورت آفلاین در بازی سیو بشه و وقتی رکورد بالا تری زد این رکورد جایگزین اونیکی بشه
مثلا من 100 تا زدم و سریع بعد200 تا میزنم و این200 جایگزین 100 باشه
ممنون میشم راهنماییم کیند
فقط یه خواهشی که دارم کمکم کنید که کانستراکت2 هم مثل گیم میکر خوب یاد بگرم خیلی ممنون
حالا سوالم
من دارم یک بازی می سازم که اولین کارم با کانستراکت2 هست
خوب این بازی مثل بازی هلیکوپر معروفه که این هواپیما داره سقوط میکنه و با لمس کردن به بالا میره و نباید به مانع ها برخورد کنه
حالا من می خوام به جای اینکه یک دونه هواپیما باشه هواپیما هایی با مدل های دیگر هم باشد و هواپیما های بعدی قفل باشن و بازیکن با زدن یک رکورد یک هواپیمای تازه براش باز بشه
حالا اگه میشه یکم راهنمایی کنید درباره این موضوع.
سوال دوم:
خوب حالا وقتی بازیکنی رکورد زد چجوری رکوردش به صورت آفلاین در بازی سیو بشه و وقتی رکورد بالا تری زد این رکورد جایگزین اونیکی بشه
مثلا من 100 تا زدم و سریع بعد200 تا میزنم و این200 جایگزین 100 باشه
ممنون میشم راهنماییم کیند