سوالات مهم من
سلام . بچه ها من تاره وارد انجمن شدم وتا الان دوتا بازی خیلی ساده برای ویندوز ساختم . بنده نمیتونم اموزش های مجتبی را بخرم 2 2 2 .ممنون میشم به این سوالات بنده جواب دهید :

تغییر ایکون بازی پس از خروجی گرفتن از NW.js

چیکار کنم بازیم به صورت نصبی در بیاد.

ساخت بازی اندروید .

پاسخ

سپاس شده توسط:
جواب سوال اول تو انجمن یا سایت دقیقا نمی دونم کدوم ولی هست
سوال دوم هم باید برای فایل نصبی ویژوال استودیو داشته باشید
سوال سوم هم یکم بیشتر توضیح بدید

برای بازیساز شدن دوره های آقای مجتبی خوبه اما بدون اون هم میشه کانستراکت رو یاد بگیرید مثل من

پاسخ

سپاس شده توسط: amirs
(1395/6/21، 01:13 عصر)amirs نوشته است: سلام . بچه ها من تاره وارد انجمن شدم وتا الان دوتا بازی خیلی ساده برای ویندوز ساختم . بنده نمیتونم اموزش های مجتبی را بخرم 2 2 2 .ممنون میشم به این سوالات بنده جواب دهید :

تغییر ایکون بازی پس از خروجی گرفتن از NW.js

چیکار کنم بازیم به صورت نصبی در بیاد.

ساخت بازی اندروید .

اگه نکنم جواب سوال اولتون اینه که باید توی پوشه ی آیکن که داخل کانستراکته آیکن های مورد نظرت رو با همون اندازه هایی که گفته وارد کنی.

جواب سوال دومتون رو نمیدونم

سوال سوم هم اگه منظورتون خروجی اندرویده دو تا راه وجود داره خروجی Intel XDK و خروجی Cocoon.io
اینم هم از آموزش جفتشون:
آموزش خروجی با Cocoon.io

[url=http://scirra.blog.ir/1394/10/13/Learn_01]آموزش خروجی با Intel XDK

اگه مطالبی که گفتم به دردت خورد، سپاس فراموش نشه.

با تشکر...
  پاسخ

سلام
دوستان لطفا اگه تست نکردید جواب پرت ندید! 

سوال 1:  با این برنامه که برای آقا مجتبی(رایگان)
دانلود برنامه

سوال  2 :این جا رو ببینید
مشاهده آموزش (هم میتونید فایل نصبی بسازید و هم حجمش میاد پایین)(برنامه نویسی نمیخواد)

سوال 3: هم تو انجمن زیاد بحث شده و هم بچه ها تو پست های بالایی گفتند نمیخوام تایپیک شلوغ شه

سپاس فراموش نشه 68
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirs ، amin hosseini
از همه شما عزیزان به خاطر پاسخ هایتان ممنونم به خصوص از اقای شایگان شکر الهی . فقط شایگان جان برای سوال دوم من وقتی روی مشاهده اموزش میزنم منو به سایت وبلاگ سازی بیان میبره میتونی درستش کنی یا نه فقط همینه؟ بازم ممنون میشم پاسخ بدید.
1 1 1 1 1 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/21، 02:14 عصر)amirs نوشته است: از همه شما عزیزان به خاطر پاسخ هایتان ممنونم به خصوص از اقای شایگان شکر الهی . فقط شایگان جان برای سوال دوم من وقتی روی مشاهده اموزش میزنم منو به سایت وبلاگ سازی بیان میبره میتونی درستش کنی یا نه فقط همینه؟ بازم ممنون میشم پاسخ بدید.
1 1 1 1 1 1

خواهش میکنم.
درستش کردم(قبل اینکه بگی)
صفجه رو رفرش کن درست میشه ولی در هر صورت لینک سالم اینه:  آموزش
غایب
  پاسخ

(1395/6/21، 02:20 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1395/6/21، 02:14 عصر)amirs نوشته است: از همه شما عزیزان به خاطر پاسخ هایتان ممنونم به خصوص از اقای شایگان شکر الهی . فقط شایگان جان برای سوال دوم من وقتی روی مشاهده اموزش میزنم منو به سایت وبلاگ سازی بیان میبره میتونی درستش کنی یا نه فقط همینه؟ بازم ممنون میشم پاسخ بدید.
1 1 1 1 1 1

خواهش میکنم.
درستش کردم(قبل اینکه بگی)
صفجه رو رفرش کن درست میشه ولی در هر صورت لینک سالم اینه:  آموزش

خیلی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
خواهش میکنم
موفق باشید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . منطور از ساخت بازی اندروید خروجی ان نیست بلکه چگونه بازی ما از قابلیت لمس یا همان تاچ توی قسمت اضافه کردن موس و کیبورد . مثلا ایونت ها مون چه جوری باشن و غیره .. ممنون میشم پاسخ بدید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با پلاگین touch
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,655 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,979 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,629 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: