کد آر اس آ
سلام به همه ی دوستان گل انجمن
یه سوال وجود داره که ذهن منو خیلی وقته درگیر کرده راه حل و جوابیم براش پیدا نکردم 
طبق اموزش پرداخت درون برنامه ی آقای ابراهیمی اول ما یه خروجی اندروید به کافه بازار میدیم بعدش از اون آر اس آ میگیریم و توی بازی قرار میدم حالا اون نسخه ای از بازی که توی کافه بازار اپلئچود شده و ما بهش آر اس آ ندادیم میره دست کاربرای بازار درسته ؟ هیچ دکمه ی اپدیت فایل اپلیکیشنیم من پیدا کردم این مشکلو چجوری حل میکنین دوستان ؟
خیلی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
خروجی رو که گرفتی بعدش دکمه ای داره که میتونی بزنی تا بره توی لیست بررسی که شما اون رو نمیزنی , همین.
بعد کد رو میگیری و میزاری توی بازی و دوباره خروجی میگیری و دکمه ارسال برای بررسی رو میزنی تا بررسی انجام بشه که بین 1 تا 5 روز ممکنه طول بکشه(البته جدیدا 1 روزه بررسی میشه)
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ali.develpor1 ، shaygaaan ، alisafa
(1395/6/23، 01:16 صبح)shazde نوشته است: سلام 
خروجی رو که گرفتی بعدش دکمه ای داره که میتونی بزنی تا بره توی لیست بررسی که شما اون رو نمیزنی , همین.
بعد کد رو میگیری و میزاری توی بازی و دوباره خروجی میگیری و دکمه ارسال برای بررسی رو میزنی تا بررسی انجام بشه که بین 1 تا 5 روز ممکنه طول بکشه(البته جدیدا 1 روزه بررسی میشه)

خب مساله اینه که خروجی دومو چجوری با اولی جا به جا کنم تو بازار
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 10:47 صبح)alisafa نوشته است:
(1395/6/23، 01:16 صبح)shazde نوشته است: سلام 

خب مساله اینه که خروجی دومو چجوری با اولی جا به جا کنم تو بازار

سلام
توی قسمت بسته ها آپدیتشو بزارید و اونو برای انتشار بفرستید
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط: alisafa

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: